Taxi 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
nagyon megköszönném
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Choke off
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ám ettõl függetlenül mondom: nagyon jó film<#eljen>#eljen>. Autós jelenet is volt, poénok is. Bár a korábbi részek sokkal jobbak ez tény, ettõl még ez is jó szerintem. Reggel gépet bekapcsoltam, s letöltöttem a filmet, hogy meglegyen. Hazamegyek, szerintem megnézem mégegyszer.
Jah, hogy csinálták végén azt, hogy a felügyelõ ott úgy dekázzon meg minden? Fõleg az az ollózós gól lol<#eljen>#eljen><#idiota>#idiota><#hehe>#hehe> Gondolom nem a színész csinálta, mert õ kissé idõs ehhez<#hehe>#hehe>.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Szerintem, akit érdekelt az már megnézte!
Igen kevés volt benne a Taxi és szerintem ezzel elbaszták a filmet!
Mert ha már egyszer Taxi a neve, akkor a történetében is legyen már egy kis szerepe a taxinak!
Jó persez biztos be kell mutatni a családot is, de engem az annyira nem mozgat. Ez nem egy csöpögõs családi vígjáték, hanem egy akció-vigjáték, de a taxi 3 óta átmentek gagyiba.
Nem is várok semmit a Taxi 5-tõl. Szerintem azzal mégjobban lehúzzák ezt a taxis filmet.
A 2nél meg kellett volna álnni, de hát hiába, sikere volt dõlt a pénz ezért még több pénzt ki akartak hozni belõle!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
De legalább korhatár nélküli! <#vigyor2>#vigyor2><#papakacsint>#papakacsint>
hát igen, én is nagyot csalódtam. ez már nem akció-vígjáték, csak simán vígjáték. de azért jó.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Én is láttam, csak én ma kb fél órája! <#vigyor3>#vigyor3>
Tényleg jók voltak a poénok meg minden, de szerintem ennek semmi köze a régi taxihoz!
Semmilyen autós üldözés, semmi akció. Ez átment vigjátékba szerintem! <#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused>
Pedig régen a Taxi 1-2 volt a kedvenc filmem. De a 3után arra számítottam hogy ez a taxi már a víz alatt fogja üldözni a tengeralattjárókat... <#hehe>#hehe>
és sajna egyet kell értenem a #277-el.
én még azt is hiányolom, h ebben a részben Emilien nem esett bele egy kukába sem! pedig az elõzõ részekben mindig. lehet, h túlzás lett volna, de ha már eddig így volt, én most is elvártam volna.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
LOL😊 ez jó. a nulla franciatudással fordított hiányos kalózfelirat helyett ajánlom a szinkronos R5 dvdripeket.
igen, ennek már semmi köze a Taxihoz, Daniel végleg lepaktált a zsarukkal... így már oda az egésznek a varázsa :\
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!