1277
Vidámparkok, hullámvasútak, élménybeszámolók
-
#197 Tavaly szeptemberben is voltam, egy hétvégén és legalább annyian voltak mint nyáron :) -
Pyro1985 #196 Jah az éjszakai vidámparkozást szerintem gyorsan fejlesszék a tervezés szakaszt megvalósításra, mert arra viszont tuti lenne érdeklődő :) Tényleg az a leghangulatosabb, sötétben :) Más országokban ez alapba így van ált., hogy du-n nyit a vidámpark, és éjfélig 1-ig nyitva van.
Remélem T-rtex fej hamarosan fel kerül a helyére, mert úgy próbálnám ki szívesen :) Szerintem nagyon nagyot dobna plusszba a hang, a felvételen elég hátborzongató úgy...:) -
Pyro1985 #195 Na sajnos nem mentünk végül vasárnap, mert délelőtt még elég rossz idő volt, mire jó idő lett, meg már késő lett volna. Ezen a héten sajnos tuti nem jó, de ha még jó idő lesz, lehet j.héten elmegyünk hétvégén. Szeptemberbe van még élet ott? :) -
pgguru6 #194 köszönöm:) -
hgkj01 #193 Sok ember van nagyon hétvégén.Esti park terv szinten.
T-rex egyelőre fejetlenül üzemel, mert eltörtek egy tartóelemet, egyébként a szája mozogni fog, a hang nem tudom, hogy be lesz-e szerelve.
guru: Jobbulást! -
pgguru6 #192 rohadt életbe :@ mostmár mehetek a parkba bakker, szépen eltörtem a kezem ÁÁÁÁÁÁ de remélem megvár a trex még szeptember végén is :) Pyro: szerintem holnap sokan lesznek, mi szerdán voltunk nyár elején, és a looping 2x végigment még sorrakerültünk, de csak annál kellett sokat várni. nyitásra legyetek ott, és a legjobbakra üljetek fel többször. ajánlom a tornyot, reggel még az is friss állapotban van, és szépet lehet vele repülni xD -
Pyro1985 #191 Szia hgkj01!
MI holnapra tervezzük,hogy megyünk a vidámparkba, ha nem esik majd az eső. Az szeretném kérdezni,hogy ilyen átlag hétvégén vannak azért emberek? Mert azt nem szeretem, mikor 1-1ember lézeng, mert akkor nincs meg az a hangulat, mikor sokan ülnek a játékokon, mindenki visít stb.:) Mi eddig mindig május 1-én mentünk ki, mondván,hogy akkor vannak emberek, de akkor meg már elviselhetetlen tömeg van, utálok fél órákat sorba állni :) De régen, más napokon meg tényleg szinte üres volt, de bízom benne,hogy ez a karszalagos rendszer ezen változtatott, kicsit így jobban megéri :)Tényleg azt nem értem,hogy nálunk miért nincs éjszakai vidámpark? Régebben egy évben egyszer volt legalább az a vidámparty, mikor éjszaka ment a vidámpark, de akkor se volt működtetve minden, de már az is megszünt, pedig a legnagyobb hangulata szerintem sötétbe van a vidámparknak, mikor mindenhol fények, főleg a break dance, annál nincs jobb, mikor sötét, fények, stroboszkóp, füst...:) Nekem az a kedvencem, arra én is 6-7szer fel szoktam ülni, szóval kiváncsi leszek, ha tényleg megyünk,hogy a t-rexet,hogy fogom bírni, mert tuti kipróbálom...:) Jaj egy kérdés a T-rexxel kapcs. TÉnyleg ordítozik menet közben mint az animációban, vagy az csak a videón van így? :) Bocsi a hosszú levélért, de remélem azért válaszolsz, főleg,hogy még ma :) Köszi :) -
hgkj01 #190 Egész jól bírják a vendégek -
hgkj01 #189 Ez egy tipikusan gyomorkavaró gép.Mindenképpen durvábbnak tartom a Break-nél. -
muksee #188 KÖszi hogy válaszoltál :P
Nagyon jó a T-rex feje ! -
#187 szóval tényleg olyan brutális? Break Dancenél sokkal durvább? -
hgkj01 #186 Még este rászerelték szerintem, mert ma fejestül akarták tesztelni. -
#185 Télleg faszán néz ki :D Mikor szerelik rá? Vagy már rajta van? -
hgkj01 #184 Az elmúlt két évben nem voltak sokan 20-ához képest, de idén nem tudom mire számíthatunk.Én semmiképpen nem mennék 20-án. -
#183 hgkj! 20.ára sok ember várható?:S -
hgkj01 #182 A T-rex feje
Nagyon állat! -
hgkj01 #181 Szia, elmondom neked, hogy reggeltől-estig mennék neked a topin, az semmi hatással nincs a gyomrodra. 9100+ km-t mentem hullámvasúton, szerinted gyenge a gyomrom, hogy csak 3 menetet bírtam ki t-rex-en?Egyik dolgozó sem bírt ki 3-nál többet, a 4-nél már tuti hánytunk volna.Csak egy építőmunkás mondta nekem azt, hogy ő 6-ot bírt.4 program van, de a programok , csak időtartamban térnek el, tehát felesleges foglalkozni vele. -
muksee #180 Sziasztok !
Szia hgkj01 ! Jók a videóid !
Csak annyit szeretnék mondani hogy ha szerinted egy normál gyomor 1 menetet bír ki akkor az enyim nem az .
A topin 9x ültem egymás után.
Szóval szerintem a T-rexen is menni fog legalább 4.
Amúgy 25.én hétfőn dolgozol?
És melyik gépnél vagy általában ?
+1 : A T-rexen hány program van ?
Válaszolj ha tudsz.
Szia.
Sziasztok. -
hgkj01 #179 Na a tesztelés beindult, elnapolódtak a dolgok, leghamarabb hétfőn nyit.
De kedden biztos (Aug 20.).Csak, hogy lássátok miről van szó, készítettem pár videót bár hozzá kell tennem, eléggé megszenvedtem vele.Ezen egy normál gyomor max 1 menetet bír ki.
Videó belső nézet
Videó külső nézet -
Bryan19 #178 Csak nem lett kész a T-rex? A sajtótájékoztatót lefújták vagy ilyenkor mi van? -
Bryan19 #177 Köszi a képeket, megnyugodtam :P Holnap megnyitó!!! :) -
hgkj01 #176 Tegnap ennyi történt, akkor azt mondták ma kész lehet.De ma nem voltam bent, úgyhogy nem tudok semmi továbbit.Egyenlőre esélyesnek tűnik még a 15-ei megnyitó.
A felállítás folyamata: 1. 2. Gondola -
Bryan19 #175 Erre én is kíváncsi vagyok. hgkj01 van valami új híred róla? -
#174 Na hogy áll a T-rex? -
hgkj01 #173 Többi programról nincs videóm.Ha lenne, feltenném:) -
Bryan19 #172 Mi augusztus 22.-én megyünk úgy néz ki a vidámparkba. Már alig várom, remélem akkor már üzemelni fog a twin flip. hgkj01 tök jók ezek amiket leírtál. A top spin-ek az összes programjáról van videód? Ha van akkor fölraknád videa-ra? Előre is köszi. -
hgkj01 #171 Tesztjelleggel pár napra:
link -
DarvasKristóf #170 Hip-hop nagyon vicces. Azért jobb, mint a nagy, mert sose lehet előre tudni, mikor fog zuhanni. Lassabban megy föl, nem lő ki, mint a nagy, és mindig hirtelen kezd zuhanni. -
workin #169 15én sajtótájékozató..hmm...akkor addig nem is lesz használatban a T-rex. Kár..pedig már csak arra várunk -
Genius17 #168 HIp-Hop az nagyon jo nekem szinte joban tetszik mint a nagy :) -
hgkj01 #167 Szállj be egy bevásárlóközpont liftjébe, 2 emelet fel, pár másodperc után vészstop, aztán lefele ugyanez és megtudod mi a hip-hop:) -
#166 2 hete pénteken voltam pesti vidámparkban!
eszméletlen jóóó volt!!! ez az új karszalagos rendszer nagyon bejött ,még anno kb 10 vhány éve voltam, szal nem sok midnenre emlékeztem
mindenre felültem 2* minimum:), mindegyik gép nagyon jó, top spin eszméletlenül bejött, első kor után rohantunk és ültünk fel megint:)!
hip hop nem üzemelt csak- sokat vesztettünk?
Én csak ajánlani tudom mindenkinek eszméletlen jó kikapcsolódás! bemész és csak az önfeledt szórakozás! -
Genius17 #165 Hello.
Mi valamikor 28-31 közöt menénk vidámparkba.
GOndolom Akorra még nem lesz kész a T-rex.
Kár érte pedig megtetszett a video alapján. -
hgkj01 #164 Na ma hallottam, hogy augusztus 15-ére hírdették ki a sajtótájékoztatót, addigra mindennek kész kell lennie. -
hgkj01 #163 Nincsenek fifik, sem olyan üzemek, amin valaha történt volna műszaki hibából eredő baleset -
#162 hgkj01:
A Vidámparkban vannak egyébként "Fifik"?
Para, hogy már harmadszorra történik ugyanazzal a géppel baleset. :S -
#161 legközelebb 2hét mulva jutok el odáig hogy elmenjek. remélem addigra meglesz:) vagy ha nem akkor kivárom:D
-
hgkj01 #160 Hogy így írtad a jövő hetet, most esett le, hogy már július vége van.A betonalapot ma öntötték ki, 1 héten belül alkalmas lesz a játék lerakására szerintem.Már csak a játéknak kell utána megérkeznie. A beállítás + a tesztelés, ilyen szintű játéknál, (ha minden rendben van vele) 4-5 nap súlyokkal, + 1 nap dolgozókkal.Én inkább attól félek, hogy nagyon sokminden készül most és van amiből úgy néz ki még sok van hátra (étterem, cukrászda, kosárlabdajáték, diszkó - nem a játék:)).Ezalatt azt értem, hogy a sok újdonságot valószínüleg egyszerre szeretnék a sajtó elé tárni mint eredményt, így lehetséges, hogy az étterem miatt a T-rex összerakása sem lesz elkapkodva.Egyelőre a focipálya készült el, ma érkeztek új érmés játékok(léghoki, ismertebb nevén tájfun,3 db csocsóasztal, szkandergép, boxgép, vmi aminek nem tudom a nevét, kalapáccsal kell ráütni és digitálisan mutatja milyen erővel sikerült mindezt megtenned.)Körülbelül ennyi. -
#159 Akkor jövőhét, vagy utána való hétre tippeled? meddig szokták tesztelni? -
hgkj01 #158 Biztos, hogy kész lesz idén nyáron, én nem zárom ki a július végét.