1277
Vidámparkok, hullámvasútak, élménybeszámolók
-
hgkj01 #357
Tegnap elkészült már csak az engedélyre vár. -
#356 Looping Star csak egy mobilan elhelyezhető csavar volt, aki ült már Hullámvasúton az körberöhögte
eddig se volt érdemes a budapesti vidámparkba menni, csak úgy lenne változás ha új helyszínt kapna, nagy területtel, szépen parkosítva, ahol lassan fejlődésnek indulhatna
a jelenlegi helyen csak stagnálás van, betondzsungel az egész, vasút, körút, autópálya bevezető,... stresszes helyen nem lehet kikapcsolódni akármilyen jó játékok is lennének azon a zsebkendőnyi területen -
marcellp #355 Több agymosás, hol a száguldás? Nekem így nem jó. -
pgguru6 #354 na ez tök jó játék, és ennek a fenntartása? azért mert kisebb nembiztos h majd olcsóbb is lesz mint a looping... szerintem rengeteg csalódás fogja érni azokat akik mit sem tudnak a vp-ról, akik úgy mennek majd nyáron, hogy "most 20x felülök a loopingra" stb... titeket nem zavar ez a nagy változás? engem rohadtul -
01pepe02 #353 szerintem durvának néz ki de benne ülve nem lehet rossz!!! -
01pepe02 #352 ez és durvább lesz, mit a t-rex??????????? -
BKG #351 Minden új információt itt találsz http://www.vidampark.hu/2008/?q=node/22
Inkább nyárra várható ez a játék, mert túl sok minden van most átépítés alatt (játékok menüpontban utána nézhetsz) -
01pepe02 #350 ez lesz a vidámparkban???
Április???
Honnan tudod???? -
Wraith88 #349 Flying Circus
http://www.youtube.com/watch?v=r2juEYpDHnE
Vajon mit jelent a hamarosan? :)
Április vagy majd nyáron? :D -
BKG #348 Hétvégén nyitás... de hogy minek?! picit nagy leégés lesz szerintem. Bár ne így lenne...
De szvsz nyugaton egy park sem engedné meg magának, hogy félkész állapotban kinyisson. Sebaj, mi ebben sem akarunk a nyugathoz és a minőségi szolgáltatáshoz tartozni.
-
01pepe02 #347 remélem nagyon jó játékok jönnek helyette....
A família expresszt sajnálom az tök jó volt :( -
pgguru6 #346 senkinek se tetszik, a vidámparknak mennie kellett. szar lesz mostmár a nagy semmit látni a vonatból. idővel ugyis becsődöl az egész. -
marcellp #345 Hát ez szomorú hír volt!
Nekem nem tesztett, ami megváltoznak, sok mindent eltűnnek.
(Família Expressz, Vadvízi utazás, Looping Star, Titanic...)
Üres hely
Looping Star tartóállványok
Legismertebb útmutatók
Vadvízi utazás helye volt, de most eltűnnek
Hol a Família Expressz? -
culik #344 http://index.hu/belfold/budapest/2009/02/28/lebontottak_a_looping_start/
És a vadvízi utazást is lebontották,meg elvitték az átfordulós kalózhajót is(azaz a titanicot). -
01pepe02 #343 Nem ide vágó kérdés
mi lenne akkor ha egy játékhoz 1 GB ram kell de nekem csak 512 MB van????
Az miben lenne rossz????
Rossz lesz a kép vagy el sem indul??? -
blackgamer #342 híresztelés van évek óta de konkrét dolog nincs
hiába guglizol -
01pepe02 #341 igenigen én is olvastam google-n, hogy kb 2011 körül lesz asszem de az költöztetés nem????? -
BKG #340 Hát nem akarok senkit elkeseríteni de szerintem még egy darabig nem lesz új parkja bp-nek. De reménykedni azért szabad. A looping azért lett lebontva mert nem lett volna gazdaságos megtartani (ahogy a honlapon is ki van írva). Minden évben volt hogy elvittek játékokat és jöttek újak is, ebben az évben is tuti így lesz, max. nem kezdésre (pl.:T-rex tavaly) -
pgguru6 #339 google ;) -
blackgamer #338 hol hallottad? én nem tudok semmi ilyenről -
01pepe02 #337 remélem hamar kész lesz....
és, hogy jó lesz :) -
pgguru6 #336 elvileg lesz pest szélén valahol egy európaszintű park. ezt is csak hallottam, majd meglátjuk mi lesz belőle -
01pepe02 #335 milyen másik park????????
és az milyen lesz ha lesz és hol lesz ha lesz??????????? -
pgguru6 #334 ez mekkora egy hülyeség, lebontani a loopingot, ez volt az egyetlen játék amit szerettem :@ értelmét már nem is látom annak, hogy elmenjek. 19en terveztük, hogy majd megyünk, de mi vidámparkba szerettünk volna menni... remélem az a másik park gyorsan elkészül -
blackgamer #333 -
#332 Ha valakit érdekel, én is felrakok pár saját képet a vidámparkról: (tavaly áprilisiak)
Ikarus alulról, onboard :P
Torony, szintén alulról, de nem vittem fel a fényképezőt.
Egy tájkép a vadvízi evezésről (ezt is elvitték?)
Hullámvasút egyik kocsijából
Looping Star. Úgy látszik ez is a múlté :(
Első sorból :)
Végezetül pár kép a Titanicról:
Ha valami szabályt megsértettem volna, akkor nyugodtan töröljétek a képeket. -
01pepe02 #331 meg ki sem volt írva hogy a titanicot is elviszik
csak a looping volt kiírva -
01pepe02 #330 lehet, de akkor ki lenne írva az oldalra -
#329 lehet, hogy valami nagy dolog készül, a titanic helyére valami jobb cucc érkezik,ezért is nem beszél róla hgkj01, pedig ő tudja:) -
BKG #328 Igen, biztosan elvitték a titanicot.
Teljesen egyetértek veled marcellbp, tényleg már semmi értelmes játék nem marad a felnőtteknek, ami meg marad, hát... tudjuk milyenek...
Kíváncsi leszek mi lesz ebből nyitásra, és hogy addig érkezik-e bármi új játék. De már egyre jobban fogy az idő... -
culik #327 És a titanicot biztos elvitték? És ahelyett akkor mi lessz? -
marcellp #326 Sajnos elvitték a legjobb játékokat (Looping Star és Titanic)! Ebben évtől nem lesz jó játekok felnőtteknek. :?(
Egy-két hullámvasút nem izgalmasak!
De az biztosan csak egyszer fogok menni, de nem többször.
Mi lesz a szellemvasúttal? Csak mesés lesz helyette?
Èlvezet, izgalmak................semmi. -
01pepe02 #325 köszi -
Wraith88 #324 Menj fel az oldalra és ki van írva a Nyitvatartás-nál, hogy 2009 március 14. :)p -
01pepe02 #323 tényleg mikor nyit a vidámpark??????????? -
01pepe02 #322 menjetek fel az oldalra a rólunk részben írják hogy műszaki és pénzügyi okok miatt nem éri meg
-
01pepe02 #321 kérlek szépen dzsungelpark lesz 5 éveseknek -
#320 Naa, ne csináld ezt velünk, ne titkold el :D
Végleg elvitték? :( -
BKG #319 Arról én még személy szerint biztos infókat nem tudok, hogy mi jön. Majd kiderül, már nem kell sokat várni a nyitásig :) -
Wraith88 #318 Hm... és azt lehet tudni, hogy mi lesz helyette?
Még jó, hogy a T-Rex új, így azt nem viszik el. xD