Vidámparkok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm ez jó 😄 csak rövid ideig tart, az a baj... no nem baaaj 😄 csak menjek máár 😄

---Wicked Wonderland---

Prince of Máté
Majd nyáron megyek még legalább egyszer, ha kész lesz a Twinlfip!
A top spinnél csak annyi, hogy szimplán megkéred a gépkezelõt, hogy alkalmazná-e a 2-es programot?
Lehet annak nem mindenki örülne😄

Titanicon egy program van, annyit lehet rajta változtatni, hogy 1-szer, 2-szer vagy 3-szor forduljon át.A 3-ason van.Plussz a kézi vezérlés, de sok értelme nem lenne kézzel piszkálni.

Prince of Máté
Na igen, ezen ültem, tök jó volt! 😄
A titanicnál nincsenek különbözõ programok?

Na közben kiderûlt, hogy mégis elõször mondtam jól, a 2-es programról van szó, csak mindig keverem a 4-essel, mert ugyanaz történik mindkettõnél, csak a 4-esben van még egy kis gagyi hintáztatás, míg a 2-es kizárólag a lényeget csinálja.Na de a lényeg, hogy sehol nem találtam videót a neten errõl a programról, ezért csináltam egyet ma, most már tegnap.És fel is töltöttem.Élvezzétek a videót.

Azt azért hozzáteszem, hogy ez egy nagyon extra dolognak számít, ha esetleg kérnétek, nem kell megsértõdni ha nem megy bele a gépkezelõ, pláne nem erõszakoskodni.

remélem majd megengedik nekünk a 4es programot ha kérem 😄 esetleg videó errõl a programról nincsen, hogy hogyan is múkodik 😄

---Wicked Wonderland---

Hja, hogy ez egy és ugyanaz. Köszike
T-Rex = Twin flip ha jól tudom 😊 júniusba jön ez játék, nézz róla videót youtubon

---Wicked Wonderland---

Hali!

Nézegettem a Vidámpark oldalát, és a "hamarosan" ,menü alatt nem találtam a Twin flipet. Akkor mégsem lesz, vagy ennek semmi köze hozzá? és mi az a T-Rex? Már ha valaki tudja..
Hát bevallom õszintén, tátott szájjal néztem és valószínüleg a pislogás is elmaradt, mert a végére igencsak bekönnyezett a szemem.Nekem úgy tûnik, hogy kézi vezérléssel ment.Ezt majd kipróbálom, hogy lehetséges-e, de nem hiszem, hogy a mi gépünk bírná, valszeg tiltana.

pgguru6:4-esnél nincs jobb.

okés rendben, akkor a 4eset kérem 😄 vagy esetleg van durvább is?😄

jóságos atya úristen ezt a gépet 😮 hát... nem is találok szavakat milyen durva ez a top spin 😄

---Wicked Wonderland---

Prince of Máté
Inkább a 4-est kérd, az ugyanaz csak lényegretörõbb, a 2-es nagyon sokáig unalmas dolgokat csinál és csak utána jön az extra.

Dragooon
ezen ült már valaki? 😊

blue tornado - gardaland, olaszország

itt az elejében ülni elég kemény dolog volt. 😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Helo! én nyáron 26x ültem a Loopingon 😄 kicsit volt jó, és most meg fogom dönteni a rekordomat 😄 alig várom, fõleg az új játékot, az nagyon odavág ahogy elnézem. ja és majd top spinen kérem a 2es programot 😄 😄 mivel sokan megyünk, be kéne a népet szaratni rendesen xD na páá

---Wicked Wonderland---

Azért nem csinálják gyakrabban, mert a mûhely nem nagyon rajong a programváltoztatásért.A torony azért jön le csak félig, mert kevés a levegõtartály, persze ez csak késõbb derült ki és ezzel a módszerrel jobban élvezhetõ a dolog, mivel nagyobbat ránt.

Prince of Máté
Ja ,csak épp nem számítottam rá 😛
Ilyet mért nem csinálnak gyakrabban?
A torony most "csak" úgy mûködött, hogy 1szer ment le teljesen a tetejérõl, elõször csak a felég.

Túl sok baj volt vele, állandóan letiltott.A korábban említett Twin flip várható júliusban helyette.

Hehe 2-es program, az a legfaszább!

fsgh
elvitték?:o miért?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Prince of Máté
De miért lopták el? 😄
Helyette mi lesz?
Egyébként kb 5-6 óra lehetett, mikor utoljára voltam a Top Spinen, a karbantartók úgy megszivattak minket...
Nem "egyszerûen" pördült, ahogyan szokott, hanem olyanokat csináltak, pl:
már fejjel lefelé indítottak és amikor felért az üléssort 3-szor megpörgette😄

A Disk'O már Finnországban szórakoztat.

Prince of Máté
Na megjöttem 😄
Disco nem volt, nem tom mi volt vele.
Egyébként jó sokan voltak, és jó idõ is volt.

fotózz majd sokat, én vagy 10 éve nem voltam

Prince of Máté
Na most indulok, kíváncsi vagyok hányan vannak.

Elvileg minden üzemel, de bármi megtörténhet.Új még nincs.Bár attól függ mikortól kérdezed.

Prince of Máté
Na én vasránap (20-án) megyek!
Remélem jó idõ lesz, van valami új dolog most?
Mi nem üzemel?

Akkor jó, raktam fel még videókat.

Flórika
Abszolút nem gáz, már alig várom, hogy mi is menjünk. 😊)
Remélem, tartósan szép idõ lesz most már, mert akkor a hétvégén végre beszabadulunk a parkba. 😄

Utoljára 2006-ban voltunk... 😞

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Remélem nem gáz, hogy reklámozom, de tettem fel pár videót a vidám parkból, hátha esetleg érdekel vkit.

Videók

Ide jártak "szórakozni" a felnõtt férfiak régen a vidámparkban 😉

Flórika
Nagyon dögösnek néz ki, emlékeztet a "polipra" gyerekkoromból. 😊 Csak annak több karja volt. 😄

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Na Kõfalvi úr, úgy döntött, hogy mégiscsak témaparkot csinál a jelenlegi vidám parkból és bõviti is költözésig.Ami egyesek szerint már 10 éves tervezetre utal.Legújabb attrakció június fele várható, Twin flip névre hallgat, youtube-on van fent pár videó róla.

Írtam, hogy 5 éves távlat, ezalatt azt értettem, hogy 5 évig még biztosan nem történik semmi.Ezt támasztja alá egyébként az, hogy mennyi pénzt beleöltek idén a felújításokba.

fsgh
akkor nem vagyok képben...Nem most zajlik a költözés? Mert ha igen akkor költözés közben hogy üzemel a park?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Miért ne lenne?Most szombaton nyitunk.

Ja és hogy egyértelmû választ is adjak, több mint valószínû, hogy lesznek új és vad játékok, a költözés alkalmával szeretnének egy európai színvonalú "témaparkot" létrehozni.Persze ne egy walibire gondoljunk rögtön😊

fsgh
és akkor nyáron nem lesz vidámpark, vagy hogy lesz?

A költözést kb. 5 éves távlatban kell elképzelni, ezért még enm készült el a végleges javaslat.Mindenképpen egy jó közlekedéssel rendelkezõ külvárosi szegletbe tervezik.De errõl elég sokat lehet olvasni a neten:
http://www.nethirlap.hu/cikk/nethirlap_forum.25082.html
http://www.utisugo.hu/hirek/hotel-apartman-info-27632

Mint a cikkben is olvasható, felnõtt vidámparkot terveznek.Annyit tudok még hozzátenni, hogy akkoriban az a hír röppent fel, hogy kb 10 milliárd Ft magántõkét szánnának a dologra.Hogy ez csak a játékokra, a földre esetleg a mostani játékok költöztetésére is szolgálna nem tudom.Október óta nagy a csend, de akkor az új igazgató tavaszra igérte, hogy leadja a javaslatát.Gondolom egy húsvét környéki sajtótájékoztató alkalmával hozza nyílvánosságra majd a kész tervek részleteit.

fsgh
Hova költözik a Vidámpark? És a költözés miatt lesznek új cuccok is?

Köszi!Egy darabig még igen...😊

Prince of Máté
Nagyon szépek a képeid, te a vidámparkban dolgozol?

Elõkerültek a képek, a másik géprõl még kiírtam anno cd-re:

Gerzson
Warner Bros. 4 milliárd dollárért épít parkot Koreában
még a Universal Studios parkja se épült meg, erre itt a következõ befektetõ, mázlisták

Itt egy nagyon szépen elkapott kép, Robi kollegám büszkesége, augusztus 20-án készült a légibemutató alatt.Rendszeresen gyakorlatoztak az ünnepet megelõzõen, az útvonaluk minket is érintett, így felkészülten vártuk õket.
Természetesen én errõl is elvesztettem az egyetlen fotómat, én a hullámvasútról kaptam le egy MIG-et, de az nem is volt ilyen komoly kép.

Ez pedig még nyár elején készûlt, egy harcihelikopter pilótája gondolt egyet és szemeztünk picit😊
Sajnos mire elõkaptam a telefont, már megfordult.Talán szégyenlõs volt😊

Gerzson
jók a képek, köszi hogy linkelted, kár hogy többi elveszett

Na ezt kicsit elszúrtam, kellett volna a sortörés.Nem baj így dizájnosabb😊
Ezek a képek pedig idén készûltek:

A Dodzsemek téliálmot alszanak

Vadvíz jégpálya

Hát ezt a kettõt szerencsére megosztottam egy barátommal, így nála meg maradtak.Ezek a Hullámvasút felújításakor készûltek 2006 végén 2007 elején vmikor.

Hát sajna elvesztettem az összes képet, többek között a hullámvasút felújítási képeit is pedig azok gyönyörûek voltak.A toronyról már csak 1 képem van félkész állapotban felállítva, a felállítás folyamatáról már nincs😞

Rég voltam itt, kezdeném egy augusztusi hozzászólásra való reagálással.
Magus te pont egy ilyen szarrágó lehetsz amilyenrõl beszélsz.
Senki nem kötelezett hogy kifizesd a 3500Ft-ot és be gyere.Még mielött fizetnél, kint elolvashatod, (ezek szerint nem tudsz olvasni) hogy mi az a szolgáltatás amit nem vehetsz igénybe a karszalaggal.Gokart, Versenyautó(benzin) a 100ft-ossal mûködõ játékok és a nyereményt adó játékok.Ezt egyébként még az utcán és a metróban látható plakátokon is olvashattad.
Szerinted a vidám parki alkalmazottak vizeletével megy a gokart?
Tájékoztatlak, hogy benzinnel megy, ami drága.Mellesleg ha ingyen lenne a gokart szerinted mennyit kéne sorba állnod?Elmondom neked, hogy sorra se kerülnél.

Egyébként boldog új évet a többieknek.

Gerzson, régebben ígértem képeket a Torony építésérõl, nem tudom meg vannak-e a képek még mert nagyon sok képet vesztettem, (volt egy kis problémám a géppel),de keresgélek.Csak mondd meg légyszi, hogy hogyan tudok itt képet beszúrni úgy, hogy meg is jelenjen.