9
-
#9 jah hozott: pokoli magas árat és ótvar késleltetéseket :)
- Kösz, nem - mondta a piac.
;)
a ps3 rambusának semmi köze a cpu l2 kesshez, ugyanis hiába a magas órajel, a késleltetése jóval rosszasbb mint egy L2 caché ... -
BiroAndras #8 Én úgy tudom, az volt az Intel bánata, hogy sokkal drágább volt az RDRAM a DDR-nél. Ráadásul akkor a P4 proci és a hozzá való alaplap is nagyon drága volt. Egy hasonló teljesítményű AMD konfig kb. lényegesen olcsóbb volt. -
Pakesz #7 de lyóóóóóóó -
#6 nekem meg mindig van 800-as rambuszom, es baromi gyors. Intel szivatta le oket, mikor szerzodest bontott veluk, a semmiert.
Rambus hozott ujjitasokat, nem ugy mint a DD2 pl... egy korcs, koztes uszok, es csak arra jo, hogy tobb penzt huzzanak ki a zsebedbol, platform valtas nevem. mind1.... -
Andris #5 PS3-ban is RAMBUS memória lesz. Igaz csak 512MB, viszont az a CPU órajelén (3.2GHz-en)! Magyarul olyan mint a PC-nél a CPU Level2 cache :) úgy már nem is olyan rossz az 512MB :) -
turul16 #4 test rambus vs. DDR RDRAM -bol még sok mindent ki lehetett volna hozni, a több csatornás hozzá férés jó dolog. Személyes tapasztalatom, nincs de akkoriban dicsérte akinek volt, csak drága volt. -
fawcet #3 Rambus mennyire volt jó a ddr-hez képest? Van valakinek személyes tapasztalata? -
turul16 #2 Rambus kért tul magas jogdijat nem? Miért csodálkozik ? Egyébként jó technika. -
#1 nemérdekel. mi userek csak jol jártunk, h a drága rambust leváltotta a ddr ...