130
  • Pharaoh
    Igaz, de ha a Conroe valóban ilyen jó lesz az amd kénytelen lesz árat csökkebteni. Senki nem fog drágábban rosszabb procit venni.
  • Punker
    tévedsz az AMD a drágább már jó ideje.
  • fawcet
    Szép eredmények. Conroe sokkal drágább lesz ár/teljesítmény szempontból mint az amd. Szerintem ez is fontos szempont.
  • reechike
    Az érdemes végiggondolni, h a K8at gyakorlatilag alig fejlesztették az elmúlt három évben, mert az Intel nem tudott mit felmutatni ellene. A Conroe tényleg jó, az AMDnél meg nem öltek értelmetlen plusz munkát egy potneciálisan gyengébb architektúrába, inkább megcsinálják a K8Lt.
  • Zedas
    És igen, ekkora ász: 3. oldal...Hexus
  • arty
    bocs a dupláért, elsőre nem jelent meg itt a sok hsz :O
  • arty
    mindenhol megemlitik, h a conroe mekkora ász, de épkézláb teszet még nem láttam hiteles oldalon :) (pl anandtech, ph!)
  • turul16
    Látomás:
    Ha ez létre jön, nem lesz akadája egy tokos komoly VGA + procinak, hordozható eszközökben igen jó lenne. Szupermini
    Sokat dobhat a hordozható ezközök 3D grafikáján. Bár az intel már rendelkezik, 3D VGA chipekkel, de ATI cuccal azért nem hasonlítanám össze, de alacsony fogyasztású eszközökbe az se lenne rosz.
  • arty
    nemértem honnan jön ez, h a conroe mekkora ász lesz a K8 al szemben ? egy hiteles, nagy oldalon sem látok tesztet ... (pl anandtech)
  • Punker
    hát ez rossz hír :(