130
-
#10 Igaz, de ha a Conroe valóban ilyen jó lesz az amd kénytelen lesz árat csökkebteni. Senki nem fog drágábban rosszabb procit venni. -
#9 tévedsz az AMD a drágább már jó ideje. -
fawcet #8 Szép eredmények. Conroe sokkal drágább lesz ár/teljesítmény szempontból mint az amd. Szerintem ez is fontos szempont. -
reechike #7 Az érdemes végiggondolni, h a K8at gyakorlatilag alig fejlesztették az elmúlt három évben, mert az Intel nem tudott mit felmutatni ellene. A Conroe tényleg jó, az AMDnél meg nem öltek értelmetlen plusz munkát egy potneciálisan gyengébb architektúrába, inkább megcsinálják a K8Lt. -
Zedas #6 És igen, ekkora ász: 3. oldal...Hexus -
#5 bocs a dupláért, elsőre nem jelent meg itt a sok hsz :O -
#4 mindenhol megemlitik, h a conroe mekkora ász, de épkézláb teszet még nem láttam hiteles oldalon :) (pl anandtech, ph!) -
turul16 #3 Látomás:
Ha ez létre jön, nem lesz akadája egy tokos komoly VGA + procinak, hordozható eszközökben igen jó lenne. Szupermini
Sokat dobhat a hordozható ezközök 3D grafikáján. Bár az intel már rendelkezik, 3D VGA chipekkel, de ATI cuccal azért nem hasonlítanám össze, de alacsony fogyasztású eszközökbe az se lenne rosz. -
#2 nemértem honnan jön ez, h a conroe mekkora ász lesz a K8 al szemben ? egy hiteles, nagy oldalon sem látok tesztet ... (pl anandtech) -
#1 hát ez rossz hír :(