Mit sportoljak?
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudtam hogy el fogja vki sütni 😛
fedettpályás távolbanézés
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
<#banplz>#banplz>
Régen úsztam, vizilabdáztam is, de ahhoz nem volt tehetségem. 😞 Mondom, kosarazni fogok csak nem tudok olyan budapesti helyet ahol 16 éveseket is tanítanának az alapoktól.
Spread De Love!
Menny gyúrni.Bírni a kiképzést minden értelemben. És csajnoknál sosem árt, ha van némi + kiló....izomban.
Bár nemtudom mennyire sport. :o)
Bár nemtudom mennyire sport. :o)
hobbi szinten bármit el lehet kezdeni bármikor.. profi kosaras meg nem úgy leszel, h az akarsz lenni.. valami tehetség is kell, ami tõled független dolog 😊
vizílabda sem rossz sport, meg is látszik valakin ha edz, de nembiztos h az asszonynak tetszene egy széttépett pöch 😄
vizílabda sem rossz sport, meg is látszik valakin ha edz, de nembiztos h az asszonynak tetszene egy széttépett pöch 😄
football without ultras is nothing
bocsi nem irtam nevet veled ertek 1et 😄😄
de azert 1etz ertek veled 😛 😄
Hi en jartam teniszezni sztem nagyon jo az is bar en meguntam most kondizni jarok mar 1 eve igaz nem sport de nagyon jo foleg ha melelte valamit sportolsz 1ebkent ajanlom a teniszt hobbibol hetvegente jol ell lehet jastazni abba is amugy ha meg rendesen jarsz akkor eleg jo sport az is erosit sztem 1ebkent amit nagyon az a vadli mert en eddig aki pro teniszezo volt meg edzok ojan vadliuk volt mint atom 😄 de a tenisz meg kajakozas meg uszas azok azok a sportok amik majdnem mindenedet meg mozgatjak 😊
Ilyen idõsen az nem is rossz, de ha kosarazni akarsz és egyesületben akkor minél elöbb találj egy helyet mert a végén kifutsz az idõbõl, (17-18 évesen már nehéz olyan helyet találni ahol a kezdõ csapatba is betesznek) és ha komolyan gondolod olyan helyre menj ahol heti min 3-4 edzés is van.
Ha van tehetséged akkor hamar megtanulsz játszani és olyan helyre kell menni ahol az alapokat jól megtanítják. Milyen magas vagy?
szerencsére nem. Kosaras alkat vagyok, azért gondoltam arra, magas vagyok, gyors, könnyû.
Spread De Love!
Ez a LeBronos dolog feldobott 😊 Hol kezdjek el kosarazni? Tudtok pár jó helyet? (OSzt. társam jó helyen kosarazik, azért gondoltam késõ elkezdeni, mert õ 4 éve kosarazik és nagyon jó)
Spread De Love!
16 évesen simán ellehet kezdeni kosarazni. Ha kirató vagy akkor elég hamar megtanulsz jó pár dolgot, csak sokat kell edzeni. (elõször ne az ilyen street-es and1-os dolgokat erõltesd, ezeket majd akkor ha az alapokkal tisztában vagy)
amúgy a legjobb sport a lustálkodás<#buck>#buck> sosem késõ elkezdeni😄DDDDDDDdd
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
dagatt-e vagy?
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
16 évesen még jó elkezdeni a Kosarazást. Lásd LeBron. Õ is késõn kezdte! És nagyon jó a kosár, mégegyszer mondom!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
sztem úszás
4 évig úsztam régebben, de miután bezárták a városi uszodát kénytelen voltam abbahyagni
s meg is látszik az eredménye, széles váll/hát, meg jó vádlik
4 évig úsztam régebben, de miután bezárták a városi uszodát kénytelen voltam abbahyagni
s meg is látszik az eredménye, széles váll/hát, meg jó vádlik
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy milyen sportokat érdemes elkezdeni 16 évesen. Küzdõsportokat már próbáltam, de meguntam õket. A kosárlabda nagyon vonz, de az 12 évesen (vagy korábban) érdemes elkezdeni kb., tud valaki olyan helyet ahol kb. velem egykorú kezdõket tanítanak kosarazni?
Spread De Love!
← ElőzőOldal 3 / 3