125
Mit sportoljak?
  • Membrah
    nekem mondom..10év után:bokasüllyedés,térd,térdhajlat,gerinc,és csípő...:-D
    amúgy minden frankó..:-P
  • Atkamon
    Én tai chizok és nagyon jó! Persze ahhoz kell hogy érdekeljenek a harcművészetek és hinned is kell abban, hogy a benned lévő energiát kontrolálni tudod!
  • Slayerboy
    Ha kosarazni akarsz, akkor ahoz tehetség kell, amit edzésen nem bírnak megtanítani. Csak akkor vágj bele, ha észreveszed magadon, hogy jól csinálod, van labda érzéket stb. Az egy dolog, hogy cselezni nem tudsz még, de az látszik, hogy érdemes-e elkezdeni.
    Amúgy Én snooker párti vagyok!Lekjopp
  • Cat #41
    a golfozók se fiatalok :D
  • Cat #40
    "azért akarzs sportolni h egészséges maradj,h jól érezdd magd,meg eleve,mert szereted,vagy karrirert is szeretnél?"

muszáj megjegyeznem, hogy a versenyszintu sportolás nem egészséges dolog, bármiről legyen is szó - szétcseszi az izületeket, a térdet, bokát, kezet stb. Talán az egyetlen uszás az, ami nem, cserébe viszont baromi unalmas :)
  • 12346
    menjetek kerózni. fölfelé lábra gyúrtok, lefelé meg a kormányba kell kapaszodni, oszt jó lesz^^
  • Palinko
    szerintem is a kosarazás a legjobb.egy két trükk és te vagy a pálya királya.nem is nehéz,inkább fárasztó,de melyik sport nem az :D de szerintem ez sokkal fárasztóbb mint a foci.kezdj az utcán.beszélj össze egy két sráccal,vagy aki az osztályodból kosarazik és megtanulod tőlük az alapokat,utánna jöhet a csapat.szerintem ezt is megunod.legjobb az utcán játszani...
  • ibrik
    100 méteres távolbameredés... á'la Besenyő Boborján
    De a gyors-elalvás is sikeres száma volt.
  • Membrah
    remek ötlet...detsz gúd
  • nyami
    mászás

ilyen korban egyáltalán nem késő elkezdeni, világ legjobb mászója is 16 évesen kezdte
  • Vlala #34
    Elkezdeni sosem késő! Azt javaslom, vágj bele bátran, ha nem veled egykorúakkal, akkor kisebbekkel, ne tröődj azokkal, akik ezért beszólnak. Ugynais nem az a lényeg, hogy "pisisekkel játszol", hanem az, hogy azt teszed, amit szeretsz, és jól érzed magad!
  • Calver
    vagy esetleg gyúrás helyett söröskrigli-emelgetés? az is jól edz karra!
  • haxoror
    Egy koncerten nem fogsz 3 kilót fogyni szvsz, az a 3 kiló nem zsír hanem folyadékveszteség lesz
  • Panzerfaust
    Járjál sokat rockkoncertre, és toljad a pogot ezerrel. Helloween után 3 kilót fogytam, pedig nem is volt nagy zúzás.
  • cSuwwi
    sörösrekesz cipelés .]
    ha nehéz párat megiszol, úgy az igazi...
  • mila69en
    verekedni nemcsak kocsmában lehet.....o_O
  • Zsolti9014
    A helyből távolnézés, messziről közelbefutás, magasugró léc alatt átbújás, meccsnézés, mind jó dolog. :))))
    Jaj, de hülye vagyok, mi?
    Na most komolyan: a foci az jó, 16 éves vagyok, idén kezdtem el egyesületben, jövőre ifiben első számú kapus leszek, legalábbis az edző ezt mondta. Most fogják átalakítani a csapatot, mert sokan kiöregszenek. A gond csak az, hogy ilyenkor sokáig tart a leigazolás.
  • Membrah
    sportolni versenyszinten akarzs??
    semmit sem késő elkezdeni...nah jó majdnem semmit..:-)
    azért akarzs sportolni h egészséges maradj,h jól érezdd magd,meg eleve,mert szereted,vagy karrirert is szeretnél??

ha céljaid vannak akkor viszont maradj kitartó..nem szabad abbahygani...én is abbahygtam sajnos...és most már nagyon késő h újra nekivágjak,pedig szép lehetőségeim voltak..:-(
  • sapkafej
    menj le a grundra pár hétig, játssz az ottani sihederekkel, azoktól majd megtanulod :P aztán menj el egy csapathoz
  • haxoror
    szerintem se sport de legalább van haszna és van értelme :)
  • Calver
    kondizz és kocsmai verekedj.
  • ZsirosKenyer
    tudtam hogy el fogja vki sütni :P
  • Sadist
    fedettpályás távolbanézés
  • OPM
  • N1ggA
    Régen úsztam, vizilabdáztam is, de ahhoz nem volt tehetségem. :( Mondom, kosarazni fogok csak nem tudok olyan budapesti helyet ahol 16 éveseket is tanítanának az alapoktól.
  • TVelvet
    Menny gyúrni.Bírni a kiképzést minden értelemben. És csajnoknál sosem árt, ha van némi + kiló....izomban.
    Bár nemtudom mennyire sport. :o)
  • skristof
    hobbi szinten bármit el lehet kezdeni bármikor.. profi kosaras meg nem úgy leszel, h az akarsz lenni.. valami tehetség is kell, ami tőled független dolog :)

vizílabda sem rossz sport, meg is látszik valakin ha edz, de nembiztos h az asszonynak tetszene egy széttépett pöch :D
  • F1re
    bocsi nem irtam nevet veled ertek 1et :D:D
  • F1re
    de azert 1etz ertek veled :P :D
  • F1re
    Hi en jartam teniszezni sztem nagyon jo az is bar en meguntam most kondizni jarok mar 1 eve igaz nem sport de nagyon jo foleg ha melelte valamit sportolsz 1ebkent ajanlom a teniszt hobbibol hetvegente jol ell lehet jastazni abba is amugy ha meg rendesen jarsz akkor eleg jo sport az is erosit sztem 1ebkent amit nagyon az a vadli mert en eddig aki pro teniszezo volt meg edzok ojan vadliuk volt mint atom :D de a tenisz meg kajakozas meg uszas azok azok a sportok amik majdnem mindenedet meg mozgatjak :)
  • Tmac
    Ilyen idősen az nem is rossz, de ha kosarazni akarsz és egyesületben akkor minél elöbb találj egy helyet mert a végén kifutsz az időből, (17-18 évesen már nehéz olyan helyet találni ahol a kezdő csapatba is betesznek) és ha komolyan gondolod olyan helyre menj ahol heti min 3-4 edzés is van.
  • N1ggA
    186
  • Tmac
    Ha van tehetséged akkor hamar megtanulsz játszani és olyan helyre kell menni ahol az alapokat jól megtanítják. Milyen magas vagy?
  • N1ggA
    szerencsére nem. Kosaras alkat vagyok, azért gondoltam arra, magas vagyok, gyors, könnyű.
  • N1ggA
    Ez a LeBronos dolog feldobott :) Hol kezdjek el kosarazni? Tudtok pár jó helyet? (OSzt. társam jó helyen kosarazik, azért gondoltam késő elkezdeni, mert ő 4 éve kosarazik és nagyon jó)
  • Tmac
    16 évesen simán ellehet kezdeni kosarazni. Ha kirató vagy akkor elég hamar megtanulsz jó pár dolgot, csak sokat kell edzeni. (először ne az ilyen street-es and1-os dolgokat erőltesd, ezeket majd akkor ha az alapokkal tisztában vagy)
  • mila69en
    amúgy a legjobb sport a lustálkodás sosem késő elkezdeni:DDDDDDDDdd
  • ngcsnet
    ja, egyetértek az jó sport
  • mila69en
    :D
  • DJ Skyline
    gladiátor