174
Alien Shooter 2
-
#14 Nekem csak az alap game van meg. 8. pályán mi a jó stratégia? -
#13 Nagyon nehéz, de nem lehetetlen.
Nehezebb fokozaton már meg sem próbáltam. :) -
SonicBoom #12 az első részben az utolsó két pályát szvsz lehetelen normálon megcsinálni. tudom hogy egy lúzer vagyok de cheat-el adtam magamnak egy kis ammo-t, mert mindig elfogyott...
-
#11 Nem emlékszem, hogy az melyik pálya, esetleg nem találtál egy beülős ágyúgépezetet? Mert én azzal szívtam, hogy nem találtam meg, és a saját fegyverekkel próbáltam írtani a genyákat. Aztán egyszer hátrálás közben a gépágyúban találtam magam, onnantól meg csak úgy szakadtak széjjel az ellenek. :D -
#10 Én most ismerkedek az első résszel.
5. pálya helyzetjelentés:
B...meg ...
1 órája ezt a szintet nyomom. Ha még lehetne néhol menteni is benne...
De ahogy elnézem, erre a szintre rá kell szánnom legalább 2 órát, a következőre egy napot, az azutánira meg egy egész hetet. :D -
#9 Még az egyet sem vittem végig :) -
#8 Attention!
We are happy to annonce that our new game Alien Shooter 2 is almost complete. You will be able to buy our game in stores or on our website in July 2006. -
#7 lámák voltak és előrehamarkodottan kiadtak egy hibás demot -
#6 Loalis, előb még ott volt a demo link, vagyis mikor linkeltem:)) -
#5 AAAAAAAAAAA kedvenc!!!!!!!44444444444neeeeeeeeeeeeeeegz!!!!
ajanlott elotte vegigvinni:
-Theseus return of the hero!
-Alien Shooter es az osszes kiegeszitoje!
:DDDDDDD
varjuk a 2ot!!! -
#4 Fú, én még valami orosz nyelvű pre-release demoval játszottam. :D
Alig várom már a teljeset, az első rész a kiegészítő küldetésekkel együtt nagy kedvenc, sokszor végigjátszottam mindet.
Ja, és persze a Theseus is királyos. -
LeePí17 #3 az 1 az jó volt..öcsémék végig nyomták...még anno -
#2 "Demo No Longer Available" -
#1 Hack 'n Slash
- Fast-paced and addictive arcade gameplay
- A variety of playable characters, each featuring unique abilities
- Player-controlled armed vehicles
- A sophisticated RPG skill and inventory system provides for great replay value
- Dozens of powerful weapons for players to flame broil, freeze or even evaporate enemy forces
- More than 20 types of handy gadgets - from flare guns, radar and medkits to battle drones and more
- More than 50 types of alien species lurking by the thousands in each level, just waiting to attack
- Match your skills against players worldwide in online high score lists
DEMO