12
-
Caro #12 Az a baj, hogy a nextgen másolásvédelem már a hardverből is megköveteli, hogy milyen lehet.
Ha a videókarin nincsen HDCP chip, akkor nem használható (rendesen).
Hogy ezen virtuális driverekkel mennyire lehet segíteni, azt nem tudom. Talán. -
turul16 #11 Open Source DRM Van nyilt forráskódu modszer a DRM -re. Ogg -lehet vele levédeni.
És nem ez az egyetlen, ilyen jelegű project. (sourceforge -on) -
turul16 #10 Mi gátol meg virtulis hang kártya vagy video kártya driver irásában ? Semmi! Ha valaki, nagyon akkar unencrypted formát megteheti. Nem tudodom pontosan ,hogy mennek a dolgok windows kodekkek terén, de szerintem nem kell még enyire meszire se menni (máshol is furható az adatfolyam), ha kodoltanul akkarom elmenteni, amit megjeleníteni meg tudok. iTunes DRM :1 DRM kivégezve
Egy másik érdekes cikk: Linus+DRM -
Yeti #9 Hihi, az AMDjék nagyon követik az aktuális MSes kampányszavakat:) Eddig a proci XP volt, most meg ez a cumó Live!:) -
GABOR16 #8 Én is szoktam a földről TéVézni -
Caro #7 Opensource részről elég nehéz a DRM-et megvalósítani... Hacsak nem hardveresen.
Mert ha a szoftverben benne van a dekódoló, akkor le lehetne venni onnan az unencrypted adatot.
Persze ez mutatja, hogy idővel minden ilyen módszert fel is törnek. -
Benedicht #6 Agyra mar nem volt penz, hogy megvegyek a plazma TV-t. ;) -
drwho #5 fú, baromi kényelmes lehet a padlóról tévézni... :) Legalább egy ágyon vagy matracon lennének... :))) Majd csak felfáznak! -
turul16 #4 "Ki kéne már találni egy ergonómikus GUI szabványt."
Aztán meg jól leszabadalmaztatni mi. :P
DRM -el csak a win meg a mac tud boldogulni? -
#3 A windózos multimédiás szutykok hihetetlenül "felhasználóbarátak".;)
Most volt "szerencsém" egy olyan M$ szabványú mobilhoz. Agyhalál volt.
Hát nem egy Nokia, vagy Samsung az biztos.
Ki kéne már találni egy ergonómikus GUI szabványt. -
waterman #2 de milyen jól mutat a plazma tv-n... -
#1 Ezaz. Távirányítós Windows Movie Maker. Erre vágytam. :D