Koyaanisqatsi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A minap láttam a filmet, az M2-õn leadták. Mondhatom, rég láttam ilyen jó filmet. Érzékletesen mutatja be a rohanó világ nyomasztó monumentalitását, meghökkentõ képekkel, és zseniális filmzenével körítve. Végig gyorsított-lassított képek váltakoznak, de azon vettem észre magam, hogy ennek ellenére sem unalmas! Egy pillanat se volt, amikor azt mondtam volna, hogy idegesítõ.

Összegezve egy kiváló film ez, eltekintve az indián bölcseletektõl (amik véleményem szerint nem passzolnak a filmhez). Megelégeltem volna csupán a kép és zene összhangját, a hopi indián szólásmondásoktól mentesen.

Mindkettõ...

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Azt nem tudom, hogy ez a topik most a filmnek nyílt, vagy pedig vitatémának az indiánok jóslatairól?
Sephi
Naon jo tema! Naon latogatott. 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

stp4trick
kiba... vicces vagy okoska

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Jaj.

Nem emlékszem, hogy összefutottunk volna<#fejvakaras><#nyes>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nem lesz, beszéltem Istennel.

Palinko
jó,a zigazság alapot elismerem.de nem kell parázni,mint 2000-ben.a világvége vagy gyorsn lesz,vagy lassan.ha gyorsan akkor úgyis mindegy,ha meg lassan,akkor lesz idõd kibulizni magad 😄 (nemtudom,hogy következik e a világvége,csak tippelgetek,mint ti 😄)
Meg a tamagochi, nem?

stp4trick
Hát az eddig leírtak témába vágnak, de nagyon.
Én láttam egy párszor, bár inkább a zenéjét szeretem.
A zeneszerzõ Philip Glass, hozzáfûzõdik egy hasonló film zenéje is a Powaquatsi.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

mila69en
itt a világvége kérem kapcsolja ki<#eplus2> bár a folyamat az már réges régen beindúlt😄 aza legjobb mikor juniusban meglehet fagyni:-)

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Bandew
Nem a világvége részére értettem. Az baromság.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Iori
média órán volt szerencsém látni ezt a filmet, ami azért nagy szó nálunk 😊

I love this game!

szerintem túl sokat agyalsz ezeken. már a hsz-eidbõl és témáidból kiindulva

és ha tudták is akkor mi van?

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Igen, amennyi a Függetlenség napjában és az apokalipszisben van. Kár, hogy mostanában túl sok a világvége...

Bandew
Ne legyél ilyen cinikus. Ha jobban belegondolsz, azért sok igazság van a dologban.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Palinko
ja,akkor gyerünt az indiánokkal sátorban élni,tehénszarral sütkérezni,hogy nehogy megterheljen minket világ.
bld
sátántaxi😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Jaj, már megint vége a világnak? Jön a 666, utána meg a 667? Jaj, akkor most megint depis leszek, mi lesz velem, jaj, segítség, hozzátok a csáknoriszt, mert végünk van. A lovat...

Haggyjatok már ezekkel a baromságokkal. Az indiánok ezt a dalt akkor írhatták, amikor túl sokat szívtak a békepipából.

Európai változat is lesz, QWERTZ címmel, ugye? Nem sikerült meteorokkal, ufókkal, õrült tudósokkal elintéztetni a világot, akkor jöjjenek az indiánok? Ne már, ez már gagyi.

cenobite
Errefelé egy taxitársaság telefonszáma: 666-666

gamertag: kenobita

Sephi
Ilye sok van.... bar az is furi hogy az utobii idoben miert jelenik meg sokkalta gyakrabban a 666 szam... mert most hogy leirtam ti is meginkabb fel fogtok figyelni ra?

Hmm hmm....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Egy szöveg nélküli képsorokat felvonultató filmrõl van szó. Ez azok kedvéért írom, akik esetleg mit sem tudnának róla.
KOYAANISQATSI idejét éljük, melynek jelentése a „Sarkaiból kifordult Világ ideje.” Ez egy dal címe, amely gyorsan terjed az É-amerikai Indiánok között. A koyaanisqatsi drámai hangvételû dal jelöli jelen korunkat—a negatív idõt—amelyben megkérdõjelezõdnek az egész emberi történelem eddig elért eredményei, a jelenlegi tudományos fejlõdés, ugrásszerûen növekedõ információinak, „mindennapos” összegezõdése révén. „Kifordult a Világ sarkaiból”—az emberi lélek számára feldolgozhatatlan, ugrásszerû, gyors változások érzékelhetõk a földön, majd minden szempontból, gazdaságilag, politikailag, erkölcsileg és a globálisan jelentkezõ drámai idõjárási változások folyamatában, amely úgy tûnik visszafordíthatatlanná vált, minden tudományos és józan érv ellenére, és amelynek alapjai a nem kordában tartott civilizációs okokban keresendõ.

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk