Koyaanisqatsi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összegezve egy kiváló film ez, eltekintve az indián bölcseletektõl (amik véleményem szerint nem passzolnak a filmhez). Megelégeltem volna csupán a kép és zene összhangját, a hopi indián szólásmondásoktól mentesen.
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Én láttam egy párszor, bár inkább a zenéjét szeretem.
A zeneszerzõ Philip Glass, hozzáfûzõdik egy hasonló film zenéje is a Powaquatsi.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
és ha tudták is akkor mi van?
http://www.lohere.net - a MagyarChan
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Haggyjatok már ezekkel a baromságokkal. Az indiánok ezt a dalt akkor írhatták, amikor túl sokat szívtak a békepipából.
Európai változat is lesz, QWERTZ címmel, ugye? Nem sikerült meteorokkal, ufókkal, õrült tudósokkal elintéztetni a világot, akkor jöjjenek az indiánok? Ne már, ez már gagyi.
Hmm hmm....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk