50
SonyEricsson T630 belső memória mentése
  • Shadow_THH
    ja de az aksit azért mindenképpen hagyd meg, azt még nem tudod mikor jőhet jól.
  • Shadow_THH
    pillanatragasztó ha ügyes vagy

kukába ki nem dobnám, akkor inkább rugdosd szét és vedd fel másik telefonnal videóra. mi úgy szoktuk a suliban :D a tanárok imádják, hogy ezek a mai fiatalok igy szórják a drága telefonokat
  • miklosch
    másfél éves a teló, úgyhogy a garitól nem félek! Szét is szedtem, de jvíthatatlan, mer a forrfülek elváltak a paneltól.. így qka lesz a vége, csak előtte jó lenne kiszeni a cuccaimat belőle..
  • Dodo55
    A Sony Ericssonoknak nagyon hamar tönkremegy a joystickjuk. Nekem Nokia 3230-am van, 9 hónapos, és semmi baja a joysticknak
  • Shadow_THH
    spoiler: egy 7650-est sem láttam még elkúródott joystick-kal :) nokia

mondjuk a sony-val nincs semmi bajom nagyon jól feljöttek az elműlt két évben

csak olyan jó volt megjegyezni :D
  • Shadow_THH
    valószinüleg akkor próul jártál

hát nem tom lehet elveszi a garidat, úgyhogy ne próbáld ki ,de én szét kapnám a telómat és ideiglenesen helyettesíteném a joystickot ha más nem a körmömmel
    a menté után visszarakni és elvinni szervízbe

vagy simán vidd servízbe nehogy összebarmold
  • miklosch
    Köszi szépen, de sajna a telót nem tudom kezelni joysick hiányában... ezért kéne valami megoldás, amivel a gépre tudom menteni anélkül, hogy a telót baszogatnám! elnézést az új fórum nyitásáért, de sajna én nem vettem észre, hogy van t630 fórum.. már vak vok. :(
  • bertino
    ilyenkor már nincsenek ébren moderátorok
  • Shadow_THH
    adatmentés - topik cimért ban
    SonyEricsson T630 - van ilyen topig ban

egyébként: amit tehetsz
    1) (nem vagyok benne biztos hogy van rá program, s60 és fölé létezik, de nem hiszem hogy a te telódra is lenne) szerzel progit ami lementi a naptárat meg számokat memória kártyára, és az azon lévő adatokat elmented.
    2) sim kártyára átmentesz mindent
    3) szintén nem vagoyk benne biztso hogy van ilyen opció rajt, de elvileg a teló memóriáról lehet biztonsági másolatot csinálni a kártyára
    4) esetleg a szervizben jó pénzért megcsinálják vagy elküldenek anyádba

ennyi megoldás van. én ezért mentem mindig a sázmokat simre hogy ezt elkerüljem
  • miklosch
    Hellosztok!

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet számítógépre menteni egy SonyEricsson T630 belső memóriáját (sms, telszámok...), szervízkábelem van hozzá! Azért kellene, mert a joysickja megadta magát, és egyáltalán nem tudom használni, és vannak fontos dolgok a telefonban, amit így nem tudok elérni! Segítségeteket nagyon szépen köszönöm előre is!
    miki