10
  • xulon
    #10
    Hello
    Azt hol leht látni mien mobil kell ehez a játékhoz?És miért nem megy minden mobilon az ien játékok amin van JAVA 2?És biztos van valmi alternativ ltöltési mód is ehez a játékhoz nem?(Ha tudjátok mire gondolok :):):)
  • icewolf
    #9
    Születésnapra(18) meg névnapra tökéletes ajándék volt. :D
  • Tinman #8
    Jah... a készülék ára 110 ezer körül van
  • icewolf
    #7
    Ezeket kis trükkel szépen viszi a 6680-asom is :P
  • Tinman #6
    Nekem a mai napig N-gage-em van (első kiadás) és már-már annyira szeretem, mint anno a C64-emet.
    Már bocsánat, de a sok marha mutogatja, hogy ezt meg azt tudja az ilyen olyan küllemű telója 80-100 -ért én még hanyagul kijelentem, hogy ezt barátom a 2 éve tudja a telefonom.

    Elnézést ez "emberiségtől", de ebből is látni, hogy milyen egy mocsok, külsőségbuzi világban élünk.
    Mert az N-gage valóban nem szép telefon, de még így 2 év elteltével is köröket ver nagyon sok 100k-s telóra a sok marha mégis inkább már a 3. csúcszuper telefonját veszi, mert az már kicsivel többet tud.
    Arról már nem is beszélve, hogy ezen csúcszupernek mondott telefonok egy része nem fogad memóriakártyát, a grafikus teljesítménye pocsék és az első betonnal való találkozásnál legörbül a büszke tulaj szája széle.

    Nem véletlen, hogy az N-gage bukta lett a Nokianak... kegyetlen sokat bír/tud a teló de ronda (mert a bluetoothra már senki nem gondolt) így a sok agyilag szőke, plázasapiens inkább "kagylóhéjas" telefonra ruház be 3/4 évente, mert az szép.

    Most jöhet a flame, de előtte: "Think again."

    De ne legyen teljesen off-topic: A fenti játék nem rossz, de hadd ne vágjak be képeket az Elder Scrolls N-gage verziójából... vagy ne adja ég a Ghost Recon-ból
  • icewolf
    #5
    Azért látszik rajta a mester keze munkája... MUST HAVE!

    6680-as telóm van... tudom mi a különbség a Symbianos, és a Javas cucc között, de ez akkor is rohadt gyönyörű.
  • psishock
    #4
    Gondoltam, hogy valaki jönni fog ezzel, pont azért mondtam hogy 5 euval lenne drágább ha Symbiannal adnák a mobilokat nem pedig javá val, és igen, olcsó mobilra is lehet normális oprencert rakni, csak éppen a mobilgyártóknan nincs kedvük. Na itt kellene egy meggyőzni őket. Ebben meg a szoftveresek/játékcégek lehetnének a katalizátorok. Ha nem gyártanának egyáltalán javára, de annál több naccerû cuccor normal oprencerre akkor a gyártók is rá lennének kényszerítve a változásra. Különben is mi megy már évekóta a pl a PC piacon? Nézt a Windows logikáját, majdnem minden cuccot rá gyártanak és nem azért mert a leggjobb volt akkor hanem mert megoldotta a dolgot síma monopol helyzettel. Különben meg egy Ngage ami minden tekintetben (még) az egyik legjobb gamer mobil olyan 80-100eu ba kerül. Na szerintem ennek 2-3+ szorosát is odaadják az emberek mobilért amin akár nincs is op. De ha megnézzük mondjuk 80-on alul se veszel "normalis" mobilt... mondjuk olyat amivel telefonálason es esemesen kívül mást is lehet csinálni. Ezekkel viszont a játék az utolsó amire gondolsz, márcsak pl a kijelzőböl kiindulva.
  • Szkifi
    #3
    Azért támogatják, mert egy Javás mobil olcsóbb és így a játéknak is nagyobb lehet a felhasználói köre.
  • psishock
    #2
    Szerintem a mobilos dzsáva nagyon gáz. Minden játék minősége grafikailag és gameplay belileg közelített a 0 hoz. Itt vannak a nagyszerû oprendszerek mint pl a Symbian, Vagy a Windows Mobile 4 vagy 5. Ha az ezekre írt játékoka összehasonlítjuk a java cuccokal...hát ég és föld, akinek volt ngage-e vagy valamilyen Symbian 6+ telkója az biztos érezte a különbséget. A java játékok pár 100kb-sek, volt Symbianos játék ami 60-70 megás is megvolt. Nemtom miért támogatják még mindíg ennyire a java-t. Ez olyan mindha a régi agyonlimitált DOS-t próbálnánk még most is pályolgatni. Mellesleg az se érv hogy "mennyivel drágábbak" lennének az ilyen oprendszeres telkók, mivel kb kemény 5euro a Symbian licensze mobilra. Ezt a +árat akárki megtudná fizetni. Sőt most, hogy a 2 nagy grafikus összedolgozik 2 nagy mobilossal (Nvidia-SoniEriccson , Ati-Nokia), biztosan hamar láthatunk sokkal erősebb hardware-t, akár grafikus kártyákat a közeljövőven a mobilokban. Ez az igazi fejlődés, és erre kellene inkább akár az ID-nek is koncentrálnia, nem pedig a 100+ adik bőrt lehúzni egy kivénült technológiáról... végül is Carmac volt a "nagy 3D" korszakotó, miért vacakol most ilyesmikkel?
  • Zocsi
    #1
    Komoly... 15 éve még ilyennel toltuk a korújkori pc-ken! Simaliba!