14
  • Sámson
    Öcsém valamit nagyon félrenéztél az árcédulán...
    Apple bolt
  • Tetsuo
    Na jah, az iPod minősége nem vmi joah. De jól néz ki és sokaknak ez elég..
  • Inquisitor
    Nem tudom te merre szoktál vásárolni, de reefelé olyan ára van az iPod cucoknak, hogy árában kapsz 2-3 ugyanolyan tudású lejátszót vagy az ára 2/3 részéért sokkal jobb minőségű lejátszókat.
  • I.C.ram
    Én a legújabb generációs iPod 60 gb-semet 60 ropiért vettem Apple boltban, nem hinném, hogy ennyiért kaptam volna más mp3ast ilyen tudással :P
  • Yv@n
    Az innovációk épp nem, a divat termékek odabaszós árcédulával annál inkább.
  • I.C.ram
    szvsz körökre osztott játékokhoz bőven elég.
  • Cheesy
    Ha mégis kijönne az Apple egy marokkonzollal és azt iPod minőségben (ez az mp3 lejátszó messze maga mögött hagy minden konkurenst tudásilag, ergonómiailag) teszi, még akármi is lehet! Az innovációk az Appletól jönnek!
  • Radnix
    Nem is az újításai miatt szeretem.
  • quentit
    Az age of empires 3 a valaha kiadott legunalmasabb játék! 0 innováció...
  • Radnix
    jöhet rá age of empires 3 meg quake 4 meg ienek, na jó quake 4 irányítása húzós lenne...
  • Inquisitor
    Valóban nincs sok játék, de kb. összes populáris PC játék meg van Mac-re is tudtommal.

Amúgy többek szerint az Apple nem a "sima" iPod játékait akarja feltupírozni, hanem egy a Sony PSP-vel konkuráló "Hordozható Multimédia Gépet" akar kihozni, videó, zene lejátszásához és persze játékra.
    Mert az eladott játokokban nagyságrendileg nagyobb pénz van, mint a letölthető zenékben ;)
  • Lenny
    Naja, kicsit kevés a gomb egy komplexebb játékhoz. Autóverseny még belefér...
  • avman
    mindenki a piacról él-
  • DKm
    Valaki örül neki. Szerintem a macek maradjanak meg olyannak amilyenek. (kevés játékkal) :) De ez csak 1 vélemény...