905
-
C7 #63 szerintetek hány CD-s lesz, szerintem biztos lesz annyi mint a Tony Hawk American Wasteland. -
C7 #62 mind1. úgysem fogom érteni a szöveget, ne annyira értek angolul, csk nagyjából, mire meg magyarítás lesz, kétszer jáccom ki. ha nem izgalmasabb lesz, mint az X-Men legends 2, meg áttekinthetőbb, akkor nagyon fog tetszeni. a Fantastic Four game történetét is csak egy héttel a kijátszás után értettem meg -
#61 csak ha megvan a bejáratott alapcsapat, utána nem szívesen cserélek...
2szer végigvinni meg nem biztos hogy lesz türelmem... -
Lacc 88 #60 Lehet tudjátok már de egy kis infó:
Történetünk olyan lesz, mintha ténylegesen képregényből vagy efféle filmből köpték volna ki: Mr. Doom (alias "A Végzet Doktora") összegyűjti a legcsúnyább főgonoszokat világszerte, s megpróbálja meghódítani a Földet. Nosza, mi sem várunk tapsra: összeállítjuk a mintegy húsz hősből álmaink szupercsapatját és ott teszünk keresztbe a megalomániás nőgyógyásznak, ahol tudunk
A 20 hős nem sok sztem bár ha a játékalatt növekszik majd a játszható karakterek száma akko happy leszek.
-
Lacc 88 #59 sztem a játék nem fog annyira bejönni azoknak akik nem naon olvasták a képregényeket és a történetet sem fogják teljesen ismerni meg a szereplők egy részét. De azoknak akik már hosszú évek óta Marvel rajongók és olvastak több képregényt is sztem naon nagy game lesz. Mint pl nekem is vagy akér sztem Shiwo-nak. -
#58 pedig azok az etalonok, a mesefilmek csak koppintások érdekes ferdítésekkel..
-
#57 valami olyasmi... kezdeti 20 (x-men legends 2-be mennyi is volt?) késöbb lehet szerezni még figurákat..összesen szerepel benne 140 kari elvileg..csak gondolom nem mind lehet csapattag..pl Galaktusz.. -
C7 #56 aha. én másfél hét múlva leszek 12. képregényem csak négy Pókember van, mert kisebb koromban Star Wras-t gyűjtöttem, de nem szoktam gyakran venni. inkább a Marvel filmeket nézem. a képregénybe az emberek különösen néznek ki, mert megszoktam a filmeset -
#55 én olyan 89-90 környékén kezdtem el marvelt olvasni..az első marveles képregényem a pókember 7. része volt.. -
Lacc 88 #54 18 és már vagy 10 éve Marvel rajingó. -
C7 #53 Lacc, hány éves vagy? -
C7 #52 azt a video-t láttátok, amikor Doom megtámadja Fury-ékat, a Marvel csapat meg megy Thor, Amerika Kapitány, Farkas és Pókember -
C7 #51 meg azt olvastam, hogy járműveket is építhetünk, úgy mint a LEGO-t -
C7 #50 kár hogy Dr. Doom-ot nem lehet majd keverni a jókkal. Jól nézne ki! -
C7 #49 én azt olvastam, elején 20 van és 140-et lehet nyerni, vagy 140 lesz a végére. nem emlékszem -
Lacc 88 #48 Sztem benne lesz Reed ha már a másik 3 F4 tag benne van őt se hagyják ki remélem.
Hulk sztem nem lesz benne max vmi ellenfélként de naon jó lenne. Ő az egyik legtáposabb kari. Bár várom mi lesz mert egy rakat szereplő lesz még benne és jó lenne tudni végre hogy kik, meg kikkel lehet menni belőlük.
-
C7 #47 én enm erőben nézem, hanem hogy ki a kedvencem, kár hogy Hulk nincs benne. habár Lény tényleg pótolja. szerintetek Reed Richards nem lesz benne? mert a honlapon nem láttam -
Lacc 88 #46 Újra megnéztem a videókat és pár képet, már naon várom a gamet. Sztem az eddigi legjobb Marvel game lesz magába foglalva a képregények fő mozzanatait és szereplőit. Az biztos hogy a Lény (Thing) állandó csapat tag lesz nálam. Tök jó lesz különböző összállításban játszani velük, akármilyen csapatot összeállíthatok.
-
Chappy #45 én C7 vok, csak éppen tesóm címén írok. mindjárt eszembe jut a jelszavam -
Chappy #44 nekem a Rozsomákról a torkosborz jut eszembe. akárcsak Wolverine, az is megtámadja a medvét. vagy Magnetót? :) -
C7 #43 http://hu.marveldatabase.com/wiki/index.php/Doktor_F%C3%A1tum
itt egy link, az életrajzban érdekes dolgok vannak von Doom-ról és Silver Surfer-ről -
C7 #42 szerintem is -
C7 #41 én amúgy mindig angol nevén nevezem szinte az összes hőst, Mr. Fantastic-tól Venomig. a rajzfilm nevek egyenesen nevetségesek. haverom mindig a rajzfilmes neveket mondja, én a képregényest. ezért is angolul nevezem, kivéve Nightcrawlert, mert őt csak a cirkuszban hívták így -
#40 utóbbi.. -
C7 #39 szerintetek mi hangzik jobban? Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer vagy Fantastic Four and the Silver Surfer? a mozis honlapokon a második, a marevel honlapon az első szerepel:D -
#38 hát nem tom..én a "Farkas" fordítástól tudnék hányni..Rozsomák névről meg az egész ürge jut eszembe, függetlenül attól, hogy épp milyen ruhába rohangál.. -
C7 #37 én utálom a Rozsomák nevet, arról mindig az a sárga-kék képregényes ruhája jut eszembe, attól meg egyenesen hányok -
C7 #36 onnana, mert olvastam, interjút JessicaAlbától, állítólag szerelmi háromszög is lesz, a magyarok meg azt hiszik, hogy az Ezüst Utazó is csatlakozik hozzáuk, Fantasztikus Ötös lesz. de erről szó sincs. benne lesz Dr.Doom, de csak a hangja. szerintem ő bízza meg ezüst barátunkat -
#35 amúgy szegény 12 éves uncsitesóm is jól lebsztam, mert a Farkas megnevezést használta.. -
#34 lsd 33 :) -
#33 kérdésem irónikus volt..nagyon jól tudom ki az a "Farkas".. csak jobb szeretem a Rozsomák, alias Wolverine megnevezést.. -
Lacc 88 #32 Az Ezüst Utazó Egy másik bolygón élő lény volt akinek a bolygóját megtámadta Galactus hogy felfalja. Ő felajánlotta hogy segít neki bolygókat keresni ha nem pusztítja el az övét. Galactus belement és kozmikus erőt adott neki, ő lett a hírnöke, Aztán elhagyta Galactust aki a Földre a száműzte. Dióhélyban ennyi.
http://hu.marveldatabase.com/wiki/index.php/Ezüst_Utazó
Itt egy link olvass róla ha érdekel.
Azt honnan tod hogy benne lesz az F4 kettőben?
-
Lacc 88 #31 Játszottam a Fantastic four-ral, Ha jól emlékszem akko vagy a fénylő f4 jeleket kell összeszedni mind vagy a pályákat teljesíteni normalon és hardon is. Így lehet benne feloldani minden plusz dolgot.
-
#30 Ja rozsomák szar magyar fordítások én minden szuperhőst angolul tartok számon. -
xido #29 rozsomák,te:) -
xido #28 karakter,te:) -
C7 #27 Lacc88, te jáccottál a Fantastic Four-ral? nem tudod hogy a Hell pályákat télleg csak kóddal lehet-e megszerezni? -
C7 #26 mi az a kari? -
C7 #25 én nem ismerem az Ezüst Utazót, csak a Fantastic Four 2-ben lesz benne, és nem szeretnék várni 1 évet, hogy megtudjam milyen -
Lacc 88 #24 A megjelenésről már írtak korábban vmikor Karácsony környékén állítólag de lehet rosszul tudom.
Ezüst Szörföst (én Ezüst utazónak ismertem de végülis mind1) úgytom majd vmi kóddal lehet feloldani, vmi iylesmit olvastam a hivatalos oldalon. Érthető is hiszen ő brutális kari lesz a kozmikus ereje miatt.
Sztem aki nem ismeri Farkast az nem ismeri a Marvel világát, gondolom nem láttad az X-men filmeket mert ő a karmos ipse belőle, ha képregényből jobban ismered akko Rozsomák. Elég híres arc.