905
  • C7
    szerintetek hány CD-s lesz, szerintem biztos lesz annyi mint a Tony Hawk American Wasteland.
  • C7
    mind1. úgysem fogom érteni a szöveget, ne annyira értek angolul, csk nagyjából, mire meg magyarítás lesz, kétszer jáccom ki. ha nem izgalmasabb lesz, mint az X-Men legends 2, meg áttekinthetőbb, akkor nagyon fog tetszeni. a Fantastic Four game történetét is csak egy héttel a kijátszás után értettem meg
  • Shiwo
    csak ha megvan a bejáratott alapcsapat, utána nem szívesen cserélek...
    2szer végigvinni meg nem biztos hogy lesz türelmem...
  • Lacc 88
    Lehet tudjátok már de egy kis infó:
    Történetünk olyan lesz, mintha ténylegesen képregényből vagy efféle filmből köpték volna ki: Mr. Doom (alias "A Végzet Doktora") összegyűjti a legcsúnyább főgonoszokat világszerte, s megpróbálja meghódítani a Földet. Nosza, mi sem várunk tapsra: összeállítjuk a mintegy húsz hősből álmaink szupercsapatját és ott teszünk keresztbe a megalomániás nőgyógyásznak, ahol tudunk

A 20 hős nem sok sztem bár ha a játékalatt növekszik majd a játszható karakterek száma akko happy leszek.
  • Lacc 88
    sztem a játék nem fog annyira bejönni azoknak akik nem naon olvasták a képregényeket és a történetet sem fogják teljesen ismerni meg a szereplők egy részét. De azoknak akik már hosszú évek óta Marvel rajongók és olvastak több képregényt is sztem naon nagy game lesz. Mint pl nekem is vagy akér sztem Shiwo-nak.
  • Shiwo
    pedig azok az etalonok, a mesefilmek csak koppintások érdekes ferdítésekkel..
  • Shiwo
    valami olyasmi... kezdeti 20 (x-men legends 2-be mennyi is volt?) késöbb lehet szerezni még figurákat..összesen szerepel benne 140 kari elvileg..csak gondolom nem mind lehet csapattag..pl Galaktusz..
  • C7
    aha. én másfél hét múlva leszek 12. képregényem csak négy Pókember van, mert kisebb koromban Star Wras-t gyűjtöttem, de nem szoktam gyakran venni. inkább a Marvel filmeket nézem. a képregénybe az emberek különösen néznek ki, mert megszoktam a filmeset
  • Shiwo
    én olyan 89-90 környékén kezdtem el marvelt olvasni..az első marveles képregényem a pókember 7. része volt..
  • Lacc 88
    18 és már vagy 10 éve Marvel rajingó.
  • C7
    Lacc, hány éves vagy?
  • C7
    azt a video-t láttátok, amikor Doom megtámadja Fury-ékat, a Marvel csapat meg megy Thor, Amerika Kapitány, Farkas és Pókember
  • C7
    meg azt olvastam, hogy járműveket is építhetünk, úgy mint a LEGO-t
  • C7
    kár hogy Dr. Doom-ot nem lehet majd keverni a jókkal. Jól nézne ki!
  • C7
    én azt olvastam, elején 20 van és 140-et lehet nyerni, vagy 140 lesz a végére. nem emlékszem
  • Lacc 88
    Sztem benne lesz Reed ha már a másik 3 F4 tag benne van őt se hagyják ki remélem.
    Hulk sztem nem lesz benne max vmi ellenfélként de naon jó lenne. Ő az egyik legtáposabb kari. Bár várom mi lesz mert egy rakat szereplő lesz még benne és jó lenne tudni végre hogy kik, meg kikkel lehet menni belőlük.

• C7
    én enm erőben nézem, hanem hogy ki a kedvencem, kár hogy Hulk nincs benne. habár Lény tényleg pótolja. szerintetek Reed Richards nem lesz benne? mert a honlapon nem láttam
  • Lacc 88
    Újra megnéztem a videókat és pár képet, már naon várom a gamet. Sztem az eddigi legjobb Marvel game lesz magába foglalva a képregények fő mozzanatait és szereplőit. Az biztos hogy a Lény (Thing) állandó csapat tag lesz nálam. Tök jó lesz különböző összállításban játszani velük, akármilyen csapatot összeállíthatok.

• Chappy
    én C7 vok, csak éppen tesóm címén írok. mindjárt eszembe jut a jelszavam
  • Chappy
    nekem a Rozsomákról a torkosborz jut eszembe. akárcsak Wolverine, az is megtámadja a medvét. vagy Magnetót? :)
  • C7
    http://hu.marveldatabase.com/wiki/index.php/Doktor_F%C3%A1tum

itt egy link, az életrajzban érdekes dolgok vannak von Doom-ról és Silver Surfer-ről
  • C7
    szerintem is
  • C7
    én amúgy mindig angol nevén nevezem szinte az összes hőst, Mr. Fantastic-tól Venomig. a rajzfilm nevek egyenesen nevetségesek. haverom mindig a rajzfilmes neveket mondja, én a képregényest. ezért is angolul nevezem, kivéve Nightcrawlert, mert őt csak a cirkuszban hívták így
  • Shiwo
    utóbbi..
  • C7
    szerintetek mi hangzik jobban? Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer vagy Fantastic Four and the Silver Surfer? a mozis honlapokon a második, a marevel honlapon az első szerepel:D
  • Shiwo
    hát nem tom..én a "Farkas" fordítástól tudnék hányni..Rozsomák névről meg az egész ürge jut eszembe, függetlenül attól, hogy épp milyen ruhába rohangál..
  • C7
    én utálom a Rozsomák nevet, arról mindig az a sárga-kék képregényes ruhája jut eszembe, attól meg egyenesen hányok
  • C7
    onnana, mert olvastam, interjút JessicaAlbától, állítólag szerelmi háromszög is lesz, a magyarok meg azt hiszik, hogy az Ezüst Utazó is csatlakozik hozzáuk, Fantasztikus Ötös lesz. de erről szó sincs. benne lesz Dr.Doom, de csak a hangja. szerintem ő bízza meg ezüst barátunkat
  • Shiwo
    amúgy szegény 12 éves uncsitesóm is jól lebsztam, mert a Farkas megnevezést használta..
  • Shiwo
    lsd 33 :)
  • Shiwo
    kérdésem irónikus volt..nagyon jól tudom ki az a "Farkas".. csak jobb szeretem a Rozsomák, alias Wolverine megnevezést..
  • Lacc 88
    Az Ezüst Utazó Egy másik bolygón élő lény volt akinek a bolygóját megtámadta Galactus hogy felfalja. Ő felajánlotta hogy segít neki bolygókat keresni ha nem pusztítja el az övét. Galactus belement és kozmikus erőt adott neki, ő lett a hírnöke, Aztán elhagyta Galactust aki a Földre a száműzte. Dióhélyban ennyi.
    http://hu.marveldatabase.com/wiki/index.php/Ezüst_Utazó
    Itt egy link olvass róla ha érdekel.

Azt honnan tod hogy benne lesz az F4 kettőben?

• Lacc 88
    Játszottam a Fantastic four-ral, Ha jól emlékszem akko vagy a fénylő f4 jeleket kell összeszedni mind vagy a pályákat teljesíteni normalon és hardon is. Így lehet benne feloldani minden plusz dolgot.

• CalebJoe
    Ja rozsomák szar magyar fordítások én minden szuperhőst angolul tartok számon.
  • xido
    rozsomák,te:)
  • xido
    karakter,te:)
  • C7
    Lacc88, te jáccottál a Fantastic Four-ral? nem tudod hogy a Hell pályákat télleg csak kóddal lehet-e megszerezni?
  • C7
    mi az a kari?
  • C7
    én nem ismerem az Ezüst Utazót, csak a Fantastic Four 2-ben lesz benne, és nem szeretnék várni 1 évet, hogy megtudjam milyen
  • Lacc 88
    A megjelenésről már írtak korábban vmikor Karácsony környékén állítólag de lehet rosszul tudom.

Ezüst Szörföst (én Ezüst utazónak ismertem de végülis mind1) úgytom majd vmi kóddal lehet feloldani, vmi iylesmit olvastam a hivatalos oldalon. Érthető is hiszen ő brutális kari lesz a kozmikus ereje miatt.

Sztem aki nem ismeri Farkast az nem ismeri a Marvel világát, gondolom nem láttad az X-men filmeket mert ő a karmos ipse belőle, ha képregényből jobban ismered akko Rozsomák. Elég híres arc.