905
  • Lacc 88
    Cooperate or compete online. Play the entire story from beginning to end individually or with up to 3 of your friends. Switch between cooperative and competitive mode to partner with or challenge up to three other players. Online multiplayer supports 1-4 people.

ez se rossz hogy lehet a gamet neten is játszani igaz max 3-an de tök jó. Bár az X-men Legends 2 is iylen de nem próbáltam még ki csak egyszer viszont az is csk kb 10 perc volt.
  • Lacc 88
    Change the course of the game –The missions you accept, and the objectives that you meet, will have a direct impact on how the story plays out. At the end, see how your choices changed the fate of the Marvel universe.

Csekély angol tudásommal lefordítva azt jelentené hogy nem mind1 hogyan döntök és a döntések alapján fog alakulni a sztori? ez nem is rossz. Még a végén C7-nek igaza lesz és két oldal szerint játszhatom a játékot mint pl az SW: Kotorban.
  • Shiwo
    hát Galactus-nál nagyobb tényleg kevesebb akad..amúgy magyarul nem fog sztem kijönni, bár tán magyarítást majd készítenek hozzá...
  • Lacc 88
    Most eléggé érdekel a fő történeti szál jó lenne ha kiadnák magyarul, angol is jöhet csak legyen már vmi. Tűl messze van az a francos megjelenés.
    A főellenségre is kíváncsi vok ki kavarja a nagy sz..t, mert vmi brutális arc az tuti- Lehet Galactus mert ugye ő is benne lesz. Nála nagyobb ellenfelet nem naon tudok elképzelni, bár akad azért.
    Belegondolova lehet ezért is megyük el más világokba segítséget kérni vagy vmi.
    Szerintetek mi lehet a megoldás?
  • Lacc 88
    Kicsit átnéztem az X-men Legends 2 történetét , fordulatait. és eléggé kíváncsi lettem ennek a gamenek mi lesz a története. MErt az már világos hogy Doom fog vmit kavarni de Asgardra is eljutunk vhogy a képekbő ítélve és kíváncsi vok miért kerülünk ott balhéba. Thor nem örül neki sztem hogy szétzúzzuk az otthonát, bár a sok asgardi Isten ellen nemtom miylen lesz nem könnyű őket lenyomni az biztos.
  • C7
    köszi, épp most csináltam meg egyet
  • Shiwo
    ömm.. asszem a homing beaconokat kell.. chapterenként van 1, és ha megtaláltad, akkor a "bázison" lesz 1 térkapu.. ott bemész , pofozkocc és elhozod a páncél darabkáját..

amúgy angol nyelvű végigjátszás ésatöbbi..

..mondjuk van saját totyikja is...
  • C7
    a páncéldarabkák úgy vannak mint a gyűrűk + ilyesmik, vagy a Homing Beacon-oket kell? vagy a DataDisc-eket?
  • Shiwo
    csak megkell találni az összes páncéldarabkáját..
  • C7
    köszi
  • Lacc 88
    Alap karakter a marvelben szal sztem benne lesz. de ott van az x-men legensd 2 -ben is ott tolhatod vele.
  • C7
    de ha Iron Man nem lesz benne, akkor dühöngeni fogok
  • C7
    én a kedvenceimet fogom váltogatni, de Elektra és Farkas állandóan benne lesz. kéna még Fáklya, Reed, talán Lény, Fekete Özvegy, lehet Sue, talán Iceman, Jean néha Thor
  • Lacc 88
    Kéne vmi demó elszórakoznék vele.
  • Lacc 88
    sztem ennyire nem fogják megvariálni meg arról már tudnánk sztem, mert ez tényleg nagy dolog lenne nem maradna titokaban ekkore hír. Dettó ugyanolyan lesz mint az x-men Legends 2 csak más szereplőkkel gondolom. Szintlépés, skillek, felszedhető cuccok, 4 kari irányítása stb.... napok óta azon gondolkozm ki lesz a szinte állandó csapatom. Az már biztos hogy a Lény szinte mindig ott lesz, Thor se jön rosszul, iránytani amerika kapitány, Pókember kell mert kedvelem őt is stb...
    A fantasztikus négyest is összerakom majd meg busszúangyalai és hasonlólók, de állat lesz, alig bírom kivárni.
  • C7
    lehet, hogy lesz benne olyan, mint a Jedi Knight 3-ba, át lehet állni, a rosszakhoz... milyen bulis lenne!
  • Prof William
    Mindenkit elgázol a tolószékével...

Bár valószinűbb, hogy valami agyi erőt használ...
  • C7
    nekem végig Magneto, Rozsomák, Küklópsz és Ciklon volt. az alap. néha mentem Jeannel. Mikhail egy sárga, önszorzó szemét. a kvízkérdésekben azt olvastam, Colossus tesója...
  • Shiwo
    fú az ki is ? :D

amúgy nálam alapcsapat: Rozsó, Kolosszus, Jean és Árnyék.. 2 ütöember elől mindent bedarált, Jean többfunkciós, Árnyék meg a gyors haladásról gondoskodott (mivel rágyúrtam a teleportra, mert arra hogy gyorsan jöjjön neki az az izé, amivel teleportál..és mivel a többi automatikusan követi (kisebb nagyobb lemaradással), így elég hasznos volt..pl egyenes irányba végigteleportáltam a már bejárt szinten... vagy beteleportáltam egy helységbe és jött utána a csapat gyakni.. 1-2 főellenfélnél kellett csak variálnom a csapaton, meg tán 2 emberke egyéni küldijével nem boldogultam... (pl a skarlát bosziéval..)
  • C7
    nemtom, a honlapon fenn van. az x-men legends 2-be elakadtam az act 2 végén Mikhailnél. kivel érdemes ott menni
  • Lacc 88
    egyszerűen, de majd ha végigvitted az X-men Legends 2-őt akkor rájössz, mert ő az egyik plusz karakter. Bársztem vele nem lehet majd menni, de kitudja.
  • C7
    megint raktak fel karaktereket. professor X hogy tud harcolni? ezt nem értem...
  • C7
    biztos.
    de remélem nem olyasfajtán, mint az Ultimate Spider-Man. a story hót rövid, 20 pálya sincs, amiket meg közbe lehet, meg néhány kell is, event, azok a közepén már hót nehezek, és már nagyon unalmas
  • Lacc 88
    Na mivan csak 3-an tartjuk életben a Topicot? Nemár hogy csak minket érdekel a game. Amúgy remélem lesz minimum olyan hosszú a játék mint az X-men Legends 2
  • C7
    igen. de csak a cheattel kijátszott játékoknál
  • Shiwo
    értem..félsz a kihívásoktól :)
  • C7
    úgy értem, nem szeretem mostanság a cheat-et, de kisebb koromban mindenki kóddal jáccott, én is, akkor nem is tudtam, milyen jó lehet kód nélkül egy játék. de mivel ezelőtt mindig cheat-eltem, azokban a játékokban, nem merek cheat nélkül jáccani. érted?
  • Shiwo
    "nem vgayok képes hozzákezdeni cheat nélkül. nem szeretek cheatelni"

ez így eléggé ellentmondásos..
  • C7
    én eddig két játékot játszottam ki cheattel, mivel életemben először is cheateltem, nem vgayok képes hozzákezdeni cheat nélkül. nem szeretek cheatelni, de 6 éves korban...
  • pinehead
    Raven-ben mostanság nem csalódtam...szal várom.
  • Lacc 88
    Az lehet bár én szeretem végig szenvedni az iylen Marvel gameket. De azért kíváncsi leszek miylen cheat-ek lesznek hozzá.
  • Shiwo
    de sztem megjelenés után 1-2 hét múlva a cheat fentlesz a világhálón...
  • C7
    biztos lesz ruhacsere, Lénynek van vmelyik képen az a trikós ruhája, Wolverine is van pólóban, kabtban, szerintem lesz trikóban is
  • C7
    köszi
  • Lacc 88
    Van egy ilyen a hivatalos oldalon hogy ha regisztrálsz és megrendeled a gamet akko kapsz egy cheat-et a kari feloldásához rögtön az elején. sztem normál esetben akkor kapod meg ha végigvitted a gamet.
  • C7
    azt szeretném még kérdezni, a Silver Surfer kódja cheat, vagy a játékot kell 100% vagy ilyesmi? Lacc, írtam a Fantastic Four témába is, megnéznéd?
  • C7
    kösz
  • Shiwo
    sztem csak a jóval lehet menni és összesen 140 kari..abbó sok nem jácható..
  • C7
    a 140 kari jó és gonosz is lesz összesen, vagy 140 jó és 140 gonosz? vagy csak jóval lehet menni?
  • C7
    azt hittem, Doom is csak egy olyan ellenség lesz, mint mondjuk a Spider-Man 2-be Puma