905
-
Lacc 88 #143 már nem csak 1-2 ember szól a dolgokhoz. ez lemaradt
-
Lacc 88 #142 Azért a megjelenés hallatára beindult kicsit a topic. már nem csak ember szól a dolgokhoz.
-
Lacc 88 #141 már csak abban bízom akkor hogy nem lesz gond az elindítással. Bár általában ezekkel nem szokott lenni, eddig minden marvel game simán indult nálam.
-
#140 hát ha ma jelent meg, akkor ma éjjel sztem már lesz clone...
ha nem is, akkor max holnap...
bár én ezekről a dátumokról tudtam:
Marvel: Ultimate Alliance Activision 10/24/06 US
Marvel: Ultimate Alliance Activision 11/01/06 AU
Marvel: Ultimate Alliance Activision 11/03/06 EU -
Lacc 88 #139 Tényleg a marvel.com-on is kivan már írva hogy ma jelent meg szal már csak napok kérdése és neten is meglesz.
Már teljesen be vok zsongva.
-
Crazy Mate #138 Egy most megjelent trailer végén volt kiírva hogy 25.-én megjelenik.De azért szerintem(ha tényleg megjelent) akkor már holnap fent lesz,az Okaminál is 2 nap múlva rakták fel. -
Lacc 88 #137 Na egyenlőre semmit sem találtam. a marvel.com-on írtak vmi 25-ét de nem naon értettem mit akarnak, lehet PC-re nem a napokban jelenik meg csak PS-re meg hasonlókra. Jó lenne vmi hír felőle. Azért bizakodom hogy a héten már játszhatok vele.
-
Lacc 88 #136 Remélem igaz a hír akkor, mert én sehol sem láttam még kiírva meg a hivatalos oldalon sem tüntették fel (bár lehet csak nem vettem észre) hogy a napokban jelenne meg de legyen iagazd szívből kívánom.
Reggel korábban fogok felkelni hogy szétnézzek pár oldalon hogfy fenn van-e, remélem kellemes meglepetésben lesz részem.
-
#135 Mindenhol október 24 van kiírva remélem ma vagy holnap kijön. -
C7 #134 el nem hiszem -
Lacc 88 #133 Ez komoly? honnan tod? Úgytudtam csak Karácsony környékére írták ki, mentem behalok ha kijön holnap.
-
Crazy Mate #132 Holnap jelenik meg! -
Crazy Mate #131 Szerintetek nem szar hogy így fölülről látjuk a karaktert akivel vagyunk?Nem lehet valahogy átállítani a kamerát? -
C7 #130 na most már megtudja jeleníteni. Internet Explorer alatt is jó volt, csak a Firefoxnál nem ment -
C7 #129 nekem egy olyan gondom van, hogy öcsém felhasználói fiókján Taeam builderbebenne van a Lény, Reed és Iron Man is, a többibe meg nincs. mi lehet a gond?
-
C7 #128 szerintetek valah lesz még több kari a team builderbe? -
C7 #127 á most meg még több van!!! -
Lacc 88 #126 De jó lesz végre megvan Mr. Fantastic is mostmár összetom majd rakni az F4-et és velük is nyomatni. Aztán jöhetnek majd a Bosszú angyalai most hogy egyik alapkarakterük Vasember is ott van végre. Ütős lesz.
-
C7 #125 felrakták Iron Man-t és Mr. Fantasticot! -
C7 #124 na, még jobban várom a gamet, mert már nem nagyon van mivel jáccanom. most a Tony Hawk American Wastelandot nyomom -
C7 #123 több új videó van? én azt hittem csak egy, az összes gonosznál -
Lacc 88 #122 Na visszatértem és 10 nap alatt nem haladt sokat előre a topic. de legalább vannak új képek és videók a hivatalos oldalon.
ez mit jelentene szerintetek? "Creates a massive alliance of super viliains"
a videóban láttam és kicsit felpaprikázott az ellenfelek listája, nagy arcok lesznek.
-
C7 #121 és még újabbak! yeah! -
C7 #120 3 új kari a honlapon!!!! -
C7 #119 szerintem nem túl nehéz, mert gondolom közbe is lehet cserélni. -
#118 Na jó Nick Fury hülyén nézne ki ott, de helyette akkor jöhetne Elektra. De ha lesz
Elektra tuti lesz Dardevil, szal nehéz kérdés ez emberek. -
#117 Emberek most nézem a hivatalos oldalt, és ha benne lesz a Black Widow akkor biztos beleteszik a Punishert is. Na az lenne királyság. Bár valahogy hülyén nézne ki, de mondjuk egy Nick Fury, Blade, Black Widow, Punisher team nagyon zorall lenne. -
C7 #116 most sorba nézem a Marvel filmeket, mert a Lego Sat rWars 2 kitörölte az agyamból:D -
C7 #115 azért még én is várom a gamet -
C7 #114 németbe? én 2 év után abbahagytam a németet... szemét volt a tanár... Arkangyal nekem is tetszik. az Act 4 elején vagyok. szerintem a Professzort nem lesz türelmem megszerezni -
Lacc 88 #113 Jó neked hogy tudsz addig mivel foglalkozni én ezeket már szinte mind vagy 5-ször végigtoltam, már unom. Bár most vasárnap mek 10 napra németbe legalább addig se a játék jár ez eszemben és gyorsabban telik majd az idő. -
Lacc 88 #112 sztemn kicsi az esélye. Játszható karaktarként tuti nem ahoz túl gagyi egy alkat az X-men főbb szereplői lesznek max benne. nem is lenne túl nagy szám max ha már Arkanygalként teszik bele de azt meg már minek az X-men Legends 2-ben is ott volt az már unamas lenne ha ide is beraknák. -
C7 #111 hiába jön ki angyon soká', én nem nagyon fogok unatkozni. még kijátszom az X-Men Legends 2-t, a Lego Star Wars 2-t is meg kéne szerezni, november végén Need for Speed Carbon, a Fantastic Fourba elakadtam, de megkéne vhogy csinálni, mert a végén elfelejtem, és nem sokra megyek, ha bemásolom a emntésem, ha nem tok vele jól jáccani, meg még az X-Men Official game-t is megkéne még 1x csinálni. szerintem nincs is ennyi időm addig -
C7 #110 habár ha nagyon meg akarnák vaiálni, akkor Jedi Knight 3 módra, a rossz oldalon állva elég nehéz dolgunk lesz. képzeljétek el, ha világuralmat akar a csapatod, Doomék is,Furyék meg megakadályozni. mindkét oldallal kell majd harcolnod! habár most büszke vagyok magamra, mert az X-Men Legends 2-be az Act 2 végén megtuttam csinálni Mikhailt, és még az Act 3-at is, bár annak a vége elég könnyű volt -
C7 #109 szerintetek Angyal benne lesz? lehet, hogy átállás után, ha lesz átállás, már lehet Arkangyalt csinálni belőle -
Lacc 88 #108 Egy kis Lény videó -
C7 #107 én ha nem lesz benne ilyen átállás, akkor egymásutánban legalább 5x, max 20x kijátszom. az X-Men - The Official Game-mel is 6x jáccottam, egyszer se untam meg -
C7 #106 tényleg kár. remélem a döntésekből több lesz, de milyen bulis lenne, ha átállok, és Fátummal nyírok mindenkit! a végén még Fury lesz a főellenség:D filmet kéne csinálni az ilyenből, mint az X-Men 3. átállsz, kinyírod csapatod vezetőjét, mert ő nem csatlakozik, oszt mindenki téged utál, csak egy vki nem... -
Lacc 88 #105 Na ez köcsögség volt
Jó lenne már ha ezt úgymond hivatalosan látnám a fúrumon. De arra még várni kell. -
#104 Marvel.Ultimate.Alliance-RELOADED
Kijött!!!
Sorry mégse csak már úgy várom