1885
-
#43 akkor csak 2 lesz? de gondolom sokat itthonról nyomnak majd -
#42 Színvonal
I
I
I
I
V -
#41 a legtöbb Sport1-2-es kommentátornak óriási respect -
#40 az a szörnyű, hogy én már annak is örülök, ha Léderert hallom Világi Peti és Gyuszi helyett :DD, meg hallottam a Sportklubon egy-két noname amatőr focikommentárt :). De az is durva, hogy már Koko is kommentál egyedül boxot... -
#39 azé:DD -
#38 Bocs, nem Gulyás, hanem Dávid -
#37 :DDDDDDDDDDDD -
#36 Ez így van. Talán Gulyással ketten ők értenek a leginkább hozzá a kommentátorok közt -
#35 Félre ne értsetek, nincs nekem sem semmi bajom Wéberrel, sokkal jobban tud beszélni, mint a Léderer, vagy a GYULA, csak ma már ennyi elég ahhoz, hogy valaki egy kommentátori székbe kerüljön -
#34 Jah, Török Péter is nagy arc. NBA-vel kapcsolatban vele aztán nem szívesen állnék le vitatkozni, mert az részemről egyenlő lenne az öngyilkossággal. Az ő közvetítésein abszolúte de látszik, hogy neki a mindene az NBA, és él-hal ezért a sportágért. (nem tudom, hogy milyen kosárlabdás múlttal rendelkezik, de gondolom, hogy ő maga is igen magas szinten űzhette ezt a sportot). Az érdekes információk mellett pedig baromi jó történeteket tud mesléni ^^
Egy kis OFF, ez az egyik kedvenc történetem amit hallottam tőle Nba meccs közvetítés alkalmával:
A cleveland-detroit utolsó meccsen egy aranyos történetet mesélt:
"Azért Rasheed Wallace nem akármilyen fickó volt Portlandben, az országos cimborájával, Bonzi Wells-szel közösen füveztek Wallace nagymamájának házában, és teletömték a mami zsebét fűvel, és mindig őt vitte el a rendőrség...:)" -
#33 azért mondjuk palik ért a forma 1-hez,nem kell tulzásokba esni -
#32 Nem nagyon domborodott ki előttem eddig a szakértelme -
#31 Wébert én bírom -
#30 azt, hogy emellett azon kevesek egyike abban az RTL-es közegben, aki ért is ehhez, Palikkal meg Czollnerrel ellentétben -
#29 Ugyanez a helyzet Faragóval is. A BL meccseknél rengeteg infót mondd el az aktuális nyilatkozatokról, a régmúlt meccseiről statisztikákról, stb...
Azt sem értem, hogy egy Wéber Gábor (ha jól tudom F1 szimulátor-bajnok) mit keres a kommentátorállásban -
#28 Meg ugyebár ott vannak a sport1+2 szakkommentátorai,akikhez képest a retek klubbosok kis hülyegyerekek.
Pl Török Péter,aki uygebár az NBA-é,hát óriási respect,szerintem nincs olyan játékos akiről ne tudna min. 8-9 infót,a kezdőkről meg kb mindent tud,ráadásul még ért az NFL-hez is és a most futó régi vb-s műsorokban is úgy mondja az összes régi vb-résztvevő országok keretét mintha kötelező lenne tudni.Sőt,szerintem tudja a bírói hármasokat is,ha már azt tudta hogy a '62-es magyar válogatott repülője a visszaútkor melyik városokban szállt le,ezt akkor mondta amikor Mészöly elkezdte mondani hogy a visszaút sem volt egyszerű,mert sok helyen le kellet szállni tankolni akkoriban,erre TP kisegítette a pontos úttal -
Ez kellene léderernek is, ha tudná használni a netet:)
-
#26 jah, mondom ott kurva jo minden kommentátor. csak sajna a legjobb már eltávozott...:( -
#25 -
#24 igen a múltkor hallgattam a petőfin a sopron meccset, és élveztem:D
-
#23 Megelőztél. -
#22 és vajon megadja???
és MEGADTA,MEGADTA, és IGEEEEEN!!!!!!
:DD -
#21 hát igen, öt nem csak odatették, mert kellett, hanem ö ezt akarja csinálni, és gondolom szereti a munkáját. -
#20 Nem mond hogy a másik utazó ez a kis pöcs lesz?Miért nem a Hethéssy,ő legalább normális,mégiscsak a telesportnál kezdte.Amúgy elfeldkezdtek a másik "kitűnőségről":vilkági "most nyerhet" petikéről.Ez,meg a másik majom azt sem tudják mi az a foci,a normális kommentátorok azért is olyan jók,mert ebben/ennek élnek,mindenük a sport,nemrég volt madridistán sztárchat Méhes Gáborral,aki ott elmondta hogy egy meccsre átlagosan 3-4(!!!) órát készül,több száz oldalt jegyzetel,és természetesen gyerekkora óta szerelme a sport(pontosabban a kosár és ezért ő közvetíti az NBA-t,és szerintem mindenkinél jobban) -
#19 Ehhez a felkészületlenséghez még annyit, hogy tegnap előtt olvastam, miszerint a Sport Televízió kommentátora, Méhes Gábor, 3-4 órákat tölt el azzal, hogy az NBA-s meccsek közvetítésére érdekességeket, plusz információkat gyűjtsön a netről vagy akármilyen más forrásból. És ennek megis látszik az eredménye, mert rendkívül színvonalasak, élvezetesek az nba-s közvetítések. Olyan statisztikákat, infokat, érdekességeket mond el meccs közben, hogy csak a számat tátom... -
Shadow_THH #18 korda gyurit ne felejtsétek ki mert nélküle soha nem tanultunk volna meg pókerezni... fekete péteres kártyával -
#17 Eurosporton tenisz-kommentátoroknak respect! -
#16 Szerintem a Sport1-n és a Sport2-n jók a kommentátorok. És azt kell mondjam, hogy a Lédere mellett még az Eurosport is színvonalasabb -
#15 Biztos hogy nem. Azoknak ott kell lenniük minden napp az agyrohasztó show-ikon.
Knézy télleg egy sport-polihisztor volt, de azért őt nem kedvelték annyira, de ő legalább oda tudott figyelni a meccsre és még beszélni is tudott.
Gundit mé nem szerződetit le? :) -
#14 hát igen. Knézy, Vitray, Gulyás (bár ö focit nem) ezek a jok. Manapság Hajdú B., Faragó, Gundel, talán Fülöp. viszont a rádioban kurva jo kommentátorok vannak! -
#13 Igaza volt! -
#12 Na legalább valami jóhír :) -
#11 Annyira lázadtok Léderer ellen hogy majd leváltják és Balázs vagy Mónika fogja közvetiteni a meccseket.
Szegény Knézy Jenőnek a nyomába sem érhetnek őt élvezett volt hallgatni bátran mert bírálni és szakmailag felkészültebb volt mint az egész Rtl-klubos bagázs. -
#10 mellé se nagyon:)
-
#9 nincs több
-
#8 Jajj! A "szakkommentátorokat" el is felejtettem. Kovács Kálmánnal mint emberrel semmi bajom nincs, játékos korában becsültem is valamennyire, de szegény nem való a mikrofon mögé -
Shadow_THH #7 hofi mondta egyszer:
régen egy ilyen pösze semmirevaló sejpítős k... megszólalt volna a tv-ben, az ország felmordult volna, hogy 'hmm ezt vajon ki ba..a' :)
pokriccsák móni jön leüti a labdát
de most komolyan az rtl klubon van olyan másor amit olyan ember vezet aki ért hozzá? talán a recept klub de azon kivül mondj egyet -
#6 A világbajnokságról Hajdú B. is kommentál majd, mellette Léderer a másik utazó kommentátor. -
#5 Palik a leg idegesítőbb Stohl után! -
#4 Koko kell még oda
Vasárnaponként az ideg öl meg