19
  • Pakesz
    hááááát....
  • Munch
    Én meg akkor már inkább fizetnék azért hogy ne legyenek reklámok. :D
  • Radnix
    Ez orosz ba+?
  • Giorgiooo
    зщтещыфт
  • bertino
    áhá

szerintem is
  • Giorgiooo
    ф туь шы фллщкф ргоуыупю ыщыу дуруе егвтш ьшлщк ынщкгд ьуп фн уьиук лкувшеищд уы фллщк фнефт ощд ощт
  • qtpman
    ez egy baromáság...
  • Owert
    Na ez egy jó fogás lenne
  • Radnix
    Ez az ötlet... Csak annyit mondok:lol
  • Darth Sith
    küldjenek egy reklámot sms-ben, én jól kitörölöm olvasás nélkül, cserébe telefonálhassak heti pár órát ingyér. Tőlem jöhet.. :DDD
  • Szefmester
    nem rossz ötlet az SMS ben érkezőket még talán meg is nézném mielőtt letörölném..
    a teló memóriájában meg elfér
  • akyyy
    de jó nkeik át kéne venniuk, mert tényleg megéri,m amásik a telon szivesen olvasok pepsis meg miscosoftos reklámot.:)

mo-n csak amobilpont van, ami hasonló, smses reklámokat küld közbe meg pénzt írnak jóvá egy virtuális számlán, a eléi az 5k-t kiküldik vagy ráutalják számlára... csak hát oylna ritkán küldenek:( ( már ugy tudom hogy pesten jóval többet:S )
  • Gerygrey
    Ettől függetlenül rühellem a reklámok 80%-át én is, és 1 perc ingyendumát nekem nem ér meg hogy kikérdezzenek egy reklámból mint anno a suliban :)
  • Gerygrey
    Engem meg az tud a legjobban idegesíteni, ha valaki mellettem össze-vissza kapcsolgatja a tévét reklám alatt, utána meg már javában megy a film mire visszakapcsol. (vagy ami még rosszabb, nézünk egy jó filmet, aztán a reklámnál kapcsolgat és hű itt dzsekicsen megy nézzük inkább azt) Mi érdekes van pár másodpercig más csatornán? Én kihasználom a reklámokat, olankor szoktam kimenni az erkélyre cigizni, vagy wc-re, vagy letöltöm az e-mailjeimet és megnézem hogy áll az aktuális torrent, esetleg bekukkolok az SG-re vagy prohardverre vagy akárhova hogy mi újság, közben hallom ha megy tovább a film. Mondjuk egy időben sokszor előfordult hogy "na, reklám alatt lejátszok 3-4 kört Civ4-ben vagy Heroesban" és ottragadtam a gép előtt :)
  • NorbyI
    Szerintem meg baromság az egész, le a rohadt reklámokkal, utálom az összeset, pláne amelyiket filmek közé teszik be. A távirányítómmal felszerelkezve, egy reklámnak sincs esélye elkezdődni, rögtön átkapcsolok.
  • brueni
    hiába... van még mit tanulnunk... )sóhaj(
  • Killgore
    Ez nagyon jó elképzelés, ha beválik, át kéne venni tőlük. Végre valami jót is:)
  • Valentino
    Nekem a dohányzásellenes cuccos tetszik nagyon. Mert azzal talán tanítják is valamire az embereket. Persze kérdéses a hatása, de ha egy kicsit is működik akkor már valami jót is tettek. Több ilyen kéne.
  • Max Damage
    Ez jó 5let, ilyen itthon miért nincs?! :)

Kegyetlen nagy reklámpiac lehet ez, és bár lehet hogy tényleg azok veszik igénybe akik spórolni szeretnének és akiknek amúgy soha sincs pénz a kártyájukon, de akkor is... Ez jó üzlet... Kinn Amerikában 1 perc beszélgetés olyan 4-6Ft körül mozog, namost 1 reklámért kb. 2-3 Ft-ot kell fizetnie a reklámozottnak.... Ez nekik is megéri szerintem, mert tényleg visszakell olvasnia az illetőknek, másrészt meg a célzottnak is, hisz nyert fél percet...... Ez jó piac lehet...