19
-
Pakesz #19 hááááát.... -
#18 Én meg akkor már inkább fizetnék azért hogy ne legyenek reklámok. :D -
Radnix #17 Ez orosz ba+? -
Giorgiooo #16 зщтещыфт -
#15 áhá
szerintem is -
Giorgiooo #14 ф туь шы фллщкф ргоуыупю ыщыу дуруе егвтш ьшлщк ынщкгд ьуп фн уьиук лкувшеищд уы фллщк фнефт ощд ощт -
qtpman #13 ez egy baromáság... -
#12 Na ez egy jó fogás lenne -
Radnix #11 Ez az ötlet... Csak annyit mondok:lol -
#10 küldjenek egy reklámot sms-ben, én jól kitörölöm olvasás nélkül, cserébe telefonálhassak heti pár órát ingyér. Tőlem jöhet.. :DDD -
Szefmester #9 nem rossz ötlet az SMS ben érkezőket még talán meg is nézném mielőtt letörölném..
a teló memóriájában meg elfér
-
#8 de jó nkeik át kéne venniuk, mert tényleg megéri,m amásik a telon szivesen olvasok pepsis meg miscosoftos reklámot.:)
mo-n csak amobilpont van, ami hasonló, smses reklámokat küld közbe meg pénzt írnak jóvá egy virtuális számlán, a eléi az 5k-t kiküldik vagy ráutalják számlára... csak hát oylna ritkán küldenek:( ( már ugy tudom hogy pesten jóval többet:S ) -
#7 Ettől függetlenül rühellem a reklámok 80%-át én is, és 1 perc ingyendumát nekem nem ér meg hogy kikérdezzenek egy reklámból mint anno a suliban :) -
#6 Engem meg az tud a legjobban idegesíteni, ha valaki mellettem össze-vissza kapcsolgatja a tévét reklám alatt, utána meg már javában megy a film mire visszakapcsol. (vagy ami még rosszabb, nézünk egy jó filmet, aztán a reklámnál kapcsolgat és hű itt dzsekicsen megy nézzük inkább azt) Mi érdekes van pár másodpercig más csatornán? Én kihasználom a reklámokat, olankor szoktam kimenni az erkélyre cigizni, vagy wc-re, vagy letöltöm az e-mailjeimet és megnézem hogy áll az aktuális torrent, esetleg bekukkolok az SG-re vagy prohardverre vagy akárhova hogy mi újság, közben hallom ha megy tovább a film. Mondjuk egy időben sokszor előfordult hogy "na, reklám alatt lejátszok 3-4 kört Civ4-ben vagy Heroesban" és ottragadtam a gép előtt :) -
NorbyI #5 Szerintem meg baromság az egész, le a rohadt reklámokkal, utálom az összeset, pláne amelyiket filmek közé teszik be. A távirányítómmal felszerelkezve, egy reklámnak sincs esélye elkezdődni, rögtön átkapcsolok. -
brueni #4 hiába... van még mit tanulnunk... )sóhaj( -
#3 Ez nagyon jó elképzelés, ha beválik, át kéne venni tőlük. Végre valami jót is:) -
#2 Nekem a dohányzásellenes cuccos tetszik nagyon. Mert azzal talán tanítják is valamire az embereket. Persze kérdéses a hatása, de ha egy kicsit is működik akkor már valami jót is tettek. Több ilyen kéne. -
#1 Ez jó 5let, ilyen itthon miért nincs?! :)
Kegyetlen nagy reklámpiac lehet ez, és bár lehet hogy tényleg azok veszik igénybe akik spórolni szeretnének és akiknek amúgy soha sincs pénz a kártyájukon, de akkor is... Ez jó üzlet... Kinn Amerikában 1 perc beszélgetés olyan 4-6Ft körül mozog, namost 1 reklámért kb. 2-3 Ft-ot kell fizetnie a reklámozottnak.... Ez nekik is megéri szerintem, mert tényleg visszakell olvasnia az illetőknek, másrészt meg a célzottnak is, hisz nyert fél percet...... Ez jó piac lehet...