Régi-új üzemet épít az AMD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tök mind1 hogy hol van, nézzétek meg a környéket, kis házak szép táj, mellesleg miért lenne betonnal leöntve? ez nem egy városi hústermelõ üzem, vagy egy 50-es évekbeli nagy gyár 😊 Modern, szép, általában azért az ilyen vállalatok igy szokták. nézzétek meg kamarerdönél milyen szép lett a shark-park 😊
miért csodálkoztok, hogy így néz ki? németek... 😊
Nem minden gyárnak kell úgy kinéznie, mint egy putri. Gondold meg, ezek a szarok elég sokat vannak rivaldafényben, muszáj nekik emberien kinézniük, mert orrbaszájba vannak fotózva.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Valóban jó dolog, csak eddig még nem gondoltam bele egy gyárnak sem abba a tulajdonságába, hogy vajon hogynéz ki a környéke <#vigyor>

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Így igaz, de jó dolog, ha meg van csinálva.

vaaa
a fû és a környezet jelenti a legkisebb költséget szvsz 😄

hi

Van pénz új épületszárnyra, akkor legyen fûre, meg flancolásra is. Nagyon helyes.

Mit gondolsz, milyen cégimage lenne, ha úgy nézne ki a terep, mint egy thaiföldi kikötõ? Olyan helyre sem dolgozni, sem üzletet kötni, sem "inspect"-elni nem szeret járni az ember.

Miért mit gondoltál?
Bellül tökéletesen tiszta az egész, akkor kívûl igénytelen?

LOL... ilyen kis chipeknek ekkora gyárat 😊 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

A szép gyep engem meglepett, nem hittem volna, hogy egy nagy válalat ennyit ad a külsõre.
Azthittem valami betonpark féleséggel van körbevonva, nem pedig organikus elemekkel.
Így biztos kellemesebb ott dolgozni... <#worship>
De az tény, hogy jónagy épületegyüttes.

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Szivesen meloznék ott! 😄
Pár hónapja nézett így ki, szerintem azóta már rég kész, sürögnek-forognak benne, és szép gyep van mindenütt... 😊

hja, randa is, meg nagy is..de ha itt lenne hátul a kertbe <#buck>

De rondanagy komplexum...