14
-
lindemann #14 Tök mind1 hogy hol van, nézzétek meg a környéket, kis házak szép táj, mellesleg miért lenne betonnal leöntve? ez nem egy városi hústermelő üzem, vagy egy 50-es évekbeli nagy gyár :) Modern, szép, általában azért az ilyen vállalatok igy szokták. nézzétek meg kamarerdönél milyen szép lett a shark-park :) -
troc #13 miért csodálkoztok, hogy így néz ki? németek... :) -
Morden23 #12 Nem minden gyárnak kell úgy kinéznie, mint egy putri. Gondold meg, ezek a szarok elég sokat vannak rivaldafényben, muszáj nekik emberien kinézniük, mert orrbaszájba vannak fotózva. -
GABOR16 #11 Valóban jó dolog, csak eddig még nem gondoltam bele egy gyárnak sem abba a tulajdonságába, hogy vajon hogynéz ki a környéke -
Morden23 #10 Így igaz, de jó dolog, ha meg van csinálva. -
#9 a fű és a környezet jelenti a legkisebb költséget szvsz :D -
Morden23 #8 Van pénz új épületszárnyra, akkor legyen fűre, meg flancolásra is. Nagyon helyes.
Mit gondolsz, milyen cégimage lenne, ha úgy nézne ki a terep, mint egy thaiföldi kikötő? Olyan helyre sem dolgozni, sem üzletet kötni, sem "inspect"-elni nem szeret járni az ember. -
tehen_m #7 Miért mit gondoltál?
Bellül tökéletesen tiszta az egész, akkor kívűl igénytelen? -
HUmanEmber41st #6 LOL... ilyen kis chipeknek ekkora gyárat :) :) -
GABOR16 #5 A szép gyep engem meglepett, nem hittem volna, hogy egy nagy válalat ennyit ad a külsőre.
Azthittem valami betonpark féleséggel van körbevonva, nem pedig organikus elemekkel.
Így biztos kellemesebb ott dolgozni...
De az tény, hogy jónagy épületegyüttes. -
hetti #4 Szivesen meloznék ott! :D -
dez #3 Pár hónapja nézett így ki, szerintem azóta már rég kész, sürögnek-forognak benne, és szép gyep van mindenütt... :) -
endiboy #2 hja, randa is, meg nagy is..de ha itt lenne hátul a kertbe -
Morden23 #1 De rondanagy komplexum...