8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Palinko
    ha 50ft egy ps2 2,vagy 3 akkor valamenyien megvadulunk...hát szerintem meg pc-n sokkal élvezhetőbb,meg a grafika is jobb beállítani,meg csak 1x kell.

(úgylátom még nem lesznek új hírek addig ez pc-konzol vita lesz :))
  • Papesz
    Blackről, God Of War-ról hallottál már?
  • Csacsi
    Majdnem minden van ps2-re, mint pc-re. csak itt nem szaggat, nem kell beállításokkal bajlódni, és marad csak a játékélmény :) Ja és mindez dúrván 50 Ft-ból. Ennyiből egy jobb videókártya nem jön ki.
  • Papesz
    Szerintem ezt Te sem gondoltad komolyan. Több ezer(!) sikerjáték van PS2-n ezek közül csak az egyik a GTA sorozat.
  • moralosan
    Offkóz, mind a Vice City, mind a SA egy "pár órás", egyszerű kis spinoff .
  • Sanyix
    Én nem mondtam egy szóval sem, hogy pc-re nem lesz jó game, csak azt, hogy a ps3-mon pl csak a gta-k meg gt-k érdekelnének. Ettől függetlenül sztem pc-n van pár jó game, bár mostmár x360-ra is egész szimpi gémek jönnek, de ps-en csak a gta-k meg a gt-k jönnek be, a többi ugribugri manga, verekedős stb. gémek nem szórakoztatnak engem, inkább idegesítenek.
  • bazs1
    Jaja!
  • Sanyix
    Így van, a ps2 eladásait főleg a gta-k dobták meg anno, mivel előbb jelentek meg, ha nem lett volna gta, nem tartana ott a ps2 ahol tart...
  • bazs1
    REMÉLEM!!!!
  • Palinko
    ja főleg lövöldözésnél.bár az is xarás,hogy az nba ban pl.nem lehet azokat a dolgokat megcsinálni mint konzolon.szerintem az is marhaság,amit a multkor száldogált,hogy nemsokára nem csinálnak pc-re gamekat.szerintem az a legnagyobb baromság.még a sonynak sincs annyi pénze,hogy ezt elérje :D
  • bazs1
    Ja, sztem se! Decemberben megvettem az egyik konzolos újságot és olyan bonyolult kombinációkat kellet nyomnod a padon hogy besz@rás! Úgyhogy ezér se veszem meg! Nekem sokkal egyszerűbb a bill+egér!!!
  • Palinko
    uram Isten.na nem baj várni tudunk.pl.nekem a san andreas nagyon tetszett,de las ventura felé már meguntam.meg az összes gta ba az volt eddig a legrosszabb,hogy a vége felé már unalmas volt...Mert a san andreasba is vártam az új dolgokat LV-ban,de nem történtek..nekem az a millió mellékküldetés nem jön be.de nagyon jó gamek mind,de szerintem a ps3at azért nem érdemes megvenni
  • bazs1
    ...csak ezér hogy tudjon vele játszani!
  • bazs1
    Mer a SONY nagyon pénzes és eléggé soat fizet azér hogy PSre jelenjen meg legelőször! Azt halottam, hogy ez azé jó mer van aki annyira GTA fanatikus hogy megveszi a PS3mat!
  • Tojesz
    Az eddigiek sem voltak "lebutítottak", sőtt...
    Jobbak is voltak bizonyos tekintetben, mert miután kiadják konzolokra, még min. 6 hónapig optimalizálják a programot, mielőtt megérkezik PC-re.
  • bazs1
    Ez igaz!
  • fruhwirth
    megrendelni 1 játékot, amiről semmit nem tudni és még 1 képet sem lehetett látni. Ember legyen a talpán:)
  • Palinko
    én csak azt nem értem,hogy miért adják előbb ki konzolra?meg van sok játék.jólvan az 1-2nap külömbség,az nem gáz.az egy év viszont már sok szerintem...
  • tigeroo
    ja, van gta I, gta II, gta III aztán gta: vice city, san andreas, és most jön a gta IV
  • Palinko
    úgy hallottam,hogy nem azért nem rakták rá a sorszámot,mert kiegészítő,hanem,azért,mert a gta3,vice city,san andreas ugyanazon grafikai motorral készült.naq ez a magyarázat....
    többek között nekem jobban tetszik,hogy nem számozás,hanem egy konkrét neve van,kül sokan így mondják gta4 vc.lehet ezen vitatkozni... de nem érdemes.
  • n3whous3
    Az előző gta 4 topic egyik képe egy ÓRIÁSI fake: konkrétan a motoros: Ez a hitman 2 Péterváros pályáján van.......
  • Derapo
    Émmeg nyitok topkiot az Unreal 2020-nak.Azis gyümmaj eccer:)
  • Papesz
    Hombre!

A GTA London talán a másfeledik volt? Azért nem raktak rá sorszámot (meg a Vice City-re, San Andreas-ra sem), mert nem különálló rész volt. Ami jövő ősszel jelenik meg, AZ a GTA 4. De úgy látom jobban tudod, mint a fejlesztők.
  • ZsirosKenyer
    "Pre-Order now, to avoid dissapointment"

:DDDDDDDDDDDDD
  • Beast Machine
    Emberek, gondolkozzunk. A GTA 4 a Vice City volt. Attól, hogy nem raktak rá sorszámot (mint ahogy a Tomb Raiderek közül is a 3. volt az utolsó számozott), attól még nem kell holmi kiegészítő pakknak nézni, főleg, hogy nemaz. A San Andreas az 5. epizód, a következő, a HATODIK lesz, hombre.
  • Csacsi
    Hát igen.....Pc-re már nem nagyon lesz jó game, max lebutított ps3-as, és xbox360-as game.
  • Papesz
    Ezt miért mondod nekem?
  • Kandurex
    Nekem aztán mindegy, konzolra jön egyenlőre, itt a helye.
  • SNAKE01
    visszavontam![csak reménykedett...]
  • Papesz
    Na, ez viszont kizárt. Nézd meg a honlapot.
  • Afe
    sőt! az E3-on csak az ms mutogatta bőszen a gta4-et a sony meg kusba volt:)

már azt hittük 360 exkluz lesz, de a rockstar rácáfolt.
  • Papesz
    Nem lesz Sony exkluzív a GTA 4, X-Box 360-ra is megjelenik.
  • Kandurex
    Majd ki lesz nyitva, ha valóban lesz PC -re. Ilyen alapon nyithatnánk a Diablo 3 -nak, a FEAR 4. -nek, a paff-a-bűvös-sárkány 12. részének is....de ugye ilyen retradált modok nem hagyják...

meg a Sony hagyja a PSX only címet a Te kedvedért
  • Subtitle
    myhek?
  • Loco
    meglehetősen retardált modok vannak itt, azért topikot zárni, merthogy a rockstar eteti a népet a 'csakps3ralesz' dumával, amikor 3 perc googleval megtudta volna, hogy ismét AAA licence lesz a játéknak, szóval 1 évet várunk a PC-s verzióra

:do not feed the mod smile:
  • quack
    már a vice citynél is szivatták a népet sokáig hogy nem lesz....
  • Barney Tech
    fasszom zárták a pc gta4es topikot.
  • Sanyix
    Ha ez az SA előtt történt volna, lehet hogy nagyon szomorú lennék, de az SA után már nem vágyom annyira a GTA-ra, de azért persze jó lenne játszani a következővel is, csak nem olyan élethalál kérdés mint eddig. A sony konzolját úgysem fogom megvenni 2 játék miatt ami tetszik,GTA-k, meg GT-k, a többi nemtetszik, (és nem érdekel egy hülye sonyfanboy beszólása sem, meg a cell sem...). Úgyhogy asszem énse fogok ezzel játszani, ha nem jön ki PC-re. Bár lehet hogy más konzolom is számításba jöhet :)
  • Vegas
    akkor várunk és iszunk D:
  • donoki
    2007 Október 16
    KÖSZZZI