8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• xy21
    Nemnem!!!
    Amiről én beszélek annak képregényszerű a grafikája
  • petko000
    Way of Crime. :) a játék dobozát már megcsinálták..
  • xy21
    A GTA chicago csak aprilisi tréfa volt!!!
    Ja és megszeretném kérdezni hogy régebben (2 éve kb) csináltak vagy belekzdtek egy magyar játék fejlesztésbe ahol egy drog dílert alakítunk!
    Valaki tuggya hogy mi ennek a címe???
  • petko000
    azt is el tudom képzelni, hogy ezeket az okádék fake képeket maga a rockstar készíti.. a hülyébbeket be lehet vele etetni.. arra meg tökéletes, hogy elterjedjen az a pletyka, hogy a gta4 helyszíne london lesz.. aztán bemutatják a játékot, és mindenki meglepődik, mert teszemazt isztambulban fog játszódni.. :D így aztán többen is kattannak rá a játékra, és veszik meg..nem hülyeség!

én amúgy ALASZKÁRA szavazok!
  • bazs1
    AZ se rosz!
  • Palinko
    October 16, 2007 and in Europe on October 19, 2007
    ezt írta a lapon.ez xboxra,meg psre vonatkozik.szóval adjuk rá az egy évet...
    london melett chicago is meg van említve. GTA chicago.
  • Palinko
    photoshop...
    de van egy ku nagy hiba... szóval mi is ney york eggyik jellegzetessége? nem,nem a szabadság szoborra gondoltam,hanem a sárga taxikra.és mit láthattok a bal fölső sarokban? naugye.és alul mmit ír?"Isten hozott londonban" a fordítás..nem tom ki találkozott londonban sárga taxikkal.az ismerős arcokról és a jkárművekről nem is besézlve...
  • Palinko
    fuck fake

• Palinko
    LS elég egyszerű.meg nekem az egyik kedvenc helyszínem is az össz gtaban.a második a vc ben van
  • bazs1
    Én 2 hét alatt se tudtam los santost megtanulni! Még most se tom igazán! San Fierot kenem vágom, mindig ott vagyok!
  • Palinko
    Los Santos azt tudom,hogy LA volt,de a nagyváros nem volt.a ghettó sem az igazi,azt látnám még szívesen.meg nagy városokat látnék szívesen.hogy ellehessen tévedni 2 nap után is :D

maxicói dolog amit írtál,az jó
  • sweech
    xDDDD
  • petko000
    new york liberty city néven fut/futott :)
    LA volt Los Santos...
    nekem bejönne Alaszka is. van benne valami hamisítatlan amerikai feeling, de a környezet miatt mégsem lenne unalmas..
    Mexikó szintén jó lenne. elamerikanizálódott nagyvárosok, mindenki tud angolul, rengeteg kocsi mindenütt, gondolom a bűnszövetkezetek sem kispályások, hát kell ennél jobb helyszín?
  • Palinko
    new yorkra nem emléxek,LA-t is szivesen látnám még1 x a játékban.nem tom várjunk és vitázzunk :D
  • petko000
    az ilyen dobozképeket nyugodtan vehetjük fake-nak. az ilyenek nem szoktak csak úgy kiszivárogni. amúgy én sem vagyok biztos londonban. hogy is lehetnék? foggalmam sincs, hogy hol fog játszódni.. londonra tippelnék elvileg, mivel a a klasszikus helyszínek közül már mindet feldolgozták..elvileg london következik.. de hát nem lehet tudni ezt. egy valamiben lehetünk biztosak, mégpedig abban, hogy a R* bitangjó játékot fog csinálni, helyszíntől függetlenül
  • moralosan
    Ne vegyünk már biztosra nem hivatalos infokat - londoni környezet (?) - egy olyan játékról, ami ELVILEG jövő év októberében fog megjelenni... plz .
  • Csacsi
    Pontosan. Nemrégismertem meg...és hát....huhh..odaütött rendesen. Már kétszer végignyomtam.
  • bazs1
    :D
  • Palinko
    szerintem egy helyszínnel nem elégednek meg.London,hát a hídon ugrajsztani érdekes lesz,de a ködbe eltudunk majd valakit találni? :D
  • bazs1
    JA! De egyébként bisztos LONDONban játszódik?
  • Palinko
    sz.tem is egy photoshopposnak fél óra munka max.
  • bazs1
    sztem FAKE
  • mila69en
    god of war... egyszerüen fenomenális, devil may cry-t alázza szvsz
  • Palinko
    melyik ez a game?
  • mila69en
    ez a játék egy isteni alkotás:DDD és minjá jön a 2
  • bazs1
    Huzzá má innen!!! mindenhol ott vagy?
  • Palinko
    húú elég jó.köszi a képet.mondjuk a ps1-eshez mérve (amit láttam) óriási fejlődés.
  • Csacsi
    a másik nem sikerült, de a link jó.
  • Csacsi

http://xboxmedia.ign.com/xbox/image/article/684/684449/black-20060130105900900.jpg
  • mila69en
    hja és quad van a SA-ban is:) méghozzá 2T fostalicskák
  • mila69en
    :DDD nemá farcryt már elis felejtettem-:) csak szeretem az ilyen vidéken játszodó gammákat boiling point rulz:)
  • Palinko
    ps2-es gamekat is leeht másolni? vagy nem.ha összetákolsz egy gépet,ami pill nem a legjobb,de jó.az 3évig szépen zakatol neked.utánna persz csere.konzolok is fejlődnek,igaz nem mindennap.
    mondjuk ps2-őt nem láttam még (most ezért nem lehurrogni,nem vaktában beszélek),sóval küldhetne valaki egy képet játék közben (inkább linekt).épp érdekel mit produkál az általatok szeretett konzol
  • tigeroo
    azért, mert míg egy PC-s játékot 10 emberből 9 letölt, 10 konzolosból pedig 1nek van megchippeltetve a plésztésönje/ikszboksza (=másolt játékok), szal 10konzolosból 9 megveszi a cuccost...
    bár míg egy új játék PC-re 11.000FT általában, PS2-re 16.000FT mégis hosszabb távra jobban megéri...összetákolsz egy fél millió forintos személyi számítógépet és holnap már jobb alkatrészek jönnek ki a piacon..

ez van :|
  • Papesz
    Szerintem is. A google talál egy csomót, de az összes fake. Még olyan is van, amit már PS3-as borítóval ábrázolnak.

Az E3 tűnik elképzelhetőnek, de amúgy a weboldalon azonnal ott lesznek a képek, tehát érdemes azt nézegetni. Csak még nem mostanában.
  • kzalaba
    szerintem leghamarabb a 2007-es E3-on latunk kepeket/videokat a jatekbol.
  • petko000
    szerintetek várhatóak mostanában képek a GTA4-ből? még másfél év van a megjelenésig.. A SA-rol mikor jelentek meg az első képek?
  • Palinko
    ez nem lesz... a te játékod a Far Cry.próbáld ki,szerintem élvezni fogod.fasza fegyverek.fasza járművek,,de egy idő után uncsi.
    moszkva még meglehet,de ez nem james Bond,szóval szerintem amradnak amerikában.megint úgy városok faluk,és erdők.

szerintem meg egy sokkal nagyobb térképp lesz. és lehet,hogy megpróbálják a falut is rendesen megcsinálna (a san andreasban a falu 10-20 ház volt)és ugye ez nem épp életszerű.meg a városokat is próbálják majd jobban megcsinálni.szerinntem új járművek is nyugodtan várható (nem csak az autókra gondolok).pl ilyenek. quad (ezt nemtom leírni :D 4kerekű moci,tudjátok).gördeszka (ez majdnemvolt a sa-ba) tengeralatjáró (az én 5letem,én élvezném :D).meg a kerékpáron tökéletesítenek még szerintem.lehet beletesznek mérkőzéseket.gondolom emlékeztek a lv ben levő stadionba,ami kihasnzálatlanul ált ott... mondjuk LS ben bementem volna egy Takers-Nippers mecsre :D(az elnevezésekre remélem rájöttök,csak nem volt kedvem sokat írni :D)
  • bazs1
    Az is jó ötlet! Nekem Moszkva tetszene!!(tom hogy nem Dél-Amerikában van)
  • mila69en
    az lenne a legfajább ha hagynák ebben a részben a nagy városokat és atköltönének valami dél-amerikai vidékre, és nagy dzsungelek lennének meg persze kissebb városok, falvak, folyok, erődítmények, bányák, ésatöbbi:DDDDD
  • Papesz
    Ja, egyszer kell. Egy játéknál. Aztán meg az összes többinél. Játszon PC-n, aki akar, kellemes pénzköltést. Én maradok a PS2-nél.

A téma viszont teljesen off topic, itt hagyjuk is abba.