8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Fido4life
    Több embernek lesz PS3-mja, mint XBOX 360-ja, ezt jobb ha elhiszed nekem :)
  • Barney Tech
    Sztem is lessz PC-re,mertha csak nextgen konzolokra adják ki ,mint a PS3 és az Xbox360 akkor nem fognak sokat nyerni vele ,mert nem minden embernek lessz PS3 bár a Xbox360 azmár nem anyira ritka.
  • SiteDisagner
    Ne légy ebben annyira biztos... Én is szeretnem de nem állitok váltig olyat amire 80%-ban nincs is esély..
  • bazs1
    de biztos lesz PC is!
  • Papesz
    Srácok, nézzetek utána. A játékgyártók két ok miatt egyre inkább hanyagolják a PCs piacot:

1. Nehéz felvenni a versenyt a következő generációs szoftverekkel
    2. A számítógépes szoftvereladások alapján tisztán látszik, hogy PCn világszerte a warez az úr. A konzolokkal azért ez nem így van.

A Rockstarnak PONT az éri meg, ha nem jön a GTA 4 PCre, hiszen a konzoljátékok eladásai fedezik mind a konzol, mind a játékgyártás költségeit. Ezért lesz konzol exkluzív.
  • SiteDisagner
    Szerintem sem. Hacsak nem olyan lesz mint a Liberty City Stories, hogy már egy régebbi GTA-t épit fel uj sztorival.
  • bazs1
    LOL
  • Papesz
    LOL
  • Fido4life
    pontosan...
  • bazs1
    Nem érné meg nekik ha nem lenne pcn!
  • Papesz
    Én nem parázom, nekem mindegy. Láttam a sajtótájékoztatót, a Microsoft alig tudta meggyőzni a Rockstart, hogy készítsenek egy Xbox 360 verziót is.
  • Fido4life
    SA-nál is így volt, nem volt kiírva a PC aztán még is lett, mondom amíg nincs kiírva hogy Only for consol, nem kell parázni...
  • Papesz
    Az exkluzív kizárólagosságot jelent. De mondom, nézd meg a weblapon a platformokat.
  • Fido4life
    sztem lesz..
  • SiteDisagner
    Bahh.. akkor nem lészen majdan Perszonál Kompúterre?
  • Papesz
    Nem kell várnod sem fél évet, sem semennyit. Konzol exkluzív a GTA 4, ráadásul next gen. Nézd meg a weblapon.
  • SiteDisagner
    Ez már megint ugyanaz ami az SA-val ment... üzleti fogás, hogy a kétségbeesett PC-seket megpróbálják rávenni, hogy vegyenek PS-t, PSP-t vagy akármit, vagy várhatnak 8 hónapot... ez multkor igen bejött... hogy most mi lesz nemtudom, de ha megint félévet kell megjelenés utan varnom, pipa leszek..
  • Fido4life
    100% hogy lesz PC-re
  • SiteDisagner
    Csak most fedeztem fel a topikot. Akkor a sztori tuti hogy Londonban van, vagy ezek még csak tapogatózások? Remélem lesz PC-re, bár erre igen nagy a valószínűség.
  • bazs1
    hát ebben van SAra utaló dolgok!
  • Fido4life
    Ez szerintem egy felmodolt San Andreas...
  • Barney Tech
    "Today my inbox saw another fake screenshot arrive. This time from someone known as 'Inky'. It's a fairly standard fake screen, supposedly a real photo taken from a television on which GTAIV is playing. The HUD and radar are clearly borrowed from San Andreas, though. Also, the man in the screenshot is just one of the characters from Half Life 2. (thanks chris82)"

Forrás:The GTA Place
  • Barney Tech
    Hogy ne leyen enyire pangás.....

Egy különleges hírre kapta fel a fejemet Roland cimborám, miszerint újra fake képek láttak napvilágot a GTA sorozat negyedik részéről.

"Tegnap délután kaptam egy körlevelet egy elégedetlen volt Rockstar alkalmazottól", amihez egy digitális kamerával a tévéképernyőről rögzített képet csatoltak. Ez a kép nyilvánvalóan egy hamisítvány, amit a R* meg is erősített."

Mellékesen az ex-alkalmazott név nélkül írt, azért a kép eredetiségére semmilyen bizonyíték nem létezik.
    Forrás:Codename GTA
  • alkess
    Sokan, a grafika miatt.
  • ldavid
    amúgy meg ki venne ps3-at ha minden jobb játék megjelenne PS2-re is?
    szóval tuti nem lesz
  • Fido4life
    Tök jó az a rajzfilm figura..
  • Barney Tech
    Aaaaaztaaa....
  • SNAKE01
    én szépen mondtam neki mi a helyzet erre ő belémköt,bár én szarok rá...
  • Petyus_
    LOL :D :D :D
  • Papesz
    Tényleg muszáj ezt, srácok?
  • SNAKE01
    akkor kabdbe a f*szom! -.-
  • Barney Tech
    Haazucc.
  • SNAKE01
    pfff...bazdmeg,nextgen platformokra lesz.jelenleg xbox 360-ra készítik. -.-
  • Barney Tech
    Nehazugggy!
  • SNAKE01
    nem lesz!
  • Barney Tech
    Amugy lessz ps 2re?
  • samus
    Ez egy gyökérség . Mindenki tudja hogy a GTA IV az GTA IV és ném : London , Chichago , Budapest , moszkva stb. Ráadásul a honlapon amit mutattál csak a pléjsztésön logoja van és a GTA IV ... ...NEM EXLÚZIV .
  • kzalaba
    aprilisi trefa volt.
  • Barney Tech
    Miafasz?
  • moralosan
    Ügyes vagy.