8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• grayfox
    hamár prevgen konzol, akkor ps3, ez egyértelmű :)
  • Szabi1991

• Szabi1991
    :P
  • Yrda
    én is PC-s vagyok régóta
    de lehet lesz konzol is
    ps 3 :))
  • Muki100
    Egyszerű, ha nem lesz PC-re megyünk tüntetni.
    Én abban bízom, hogy itt is váltakozó hangulatú lesz a térkép, mint az SA-ban is a 3 város meg a vidék elég más képet mutatott, és nem ilyen húdekemény nagyváros lesz az egész.
  • grayfox
    OFF
    Pedig tényleg :) Najó Sh4-et is végigvittem. De ami multiplatform volt (silent hill sorozat, mgs1-2) azt pl pc-n toltam. Nem akarok pc-konzol háborút szítani, mind2-nek megvan az előnye (konzol pl ár teljesítményben tényleg nyerő), de míg a pcm sohasem porosodott, az átmeneti konzoljaim igencsak :) És utálok port törölni, uh általában megvállok tőlük :P
    Tény, hha valami érdekel és konzol exluziv lesz, akkor sajna megint lefutom ezt a kört. De az nem a gta4 lesz :) Mit is pofázok itt akkor? :))
  • SNAKE01
    hm,nemrossz,szép a grafja de a játék is úgy teljesítcsen mint a grafikai motor!:)
    mondjuk idáig nem csalódtam gta-ban!
    [fan]
  • deep
    Ne is! Nehogy véletlen játsz egy jót új hardver vásárlás/registry basztatás/kompromisszumok/baszkódás az elindítással/patch keresgélés/stb. nélkül:DDDD
  • dinomano
    Grayfox, eleg erdekes delfogas..csak az MGS3 miatt vettel egy "ilyen" szart alias PS2? Én imadom, és jobbakat game-zek vele mint PC-n barmikor... :-D
  • dinomano
    Hat akkor nem veszel, mi aztan nagy ivben le***rjuk; hogy tudsz-e vele jatszani vagy sem... neked lesz sz*r!
  • grayfox
    gyulolom a konzolokat, de anno a mgs3 miatt vettem egy ps2-t, aztán el is adtam :) tényleg egy pc fenntartása mellett konzol aprópénz
  • grayfox
    hát ha meg nem lesz pc-re és aki annyira szereti az vesz egy konzolt, imho egy jobb videokari árából kijön egy ilyen szar :)
  • Web mester
    Mér lehet kiadják PC-re. Ott van a Juiced 2 története is.
  • Me0w
    Ha jon is PC-re, akkor is jo masfel evvel a konzolos utan fog jonni.
  • zoluss
    Akkor sem fogok konzolt venni, bekaphatják.
  • deep
    Álmodj barátom, majd 4 év múlva talán:D
  • rotator
    Ha lesz, akkor majd kínosan ügyelnek arra, hogy ne hagyjanak benne rejtett tartalmat, amit a PC-sek 2 nap után unlockolnak. :D
  • zoluss
    Megnéztem az SA topicot, tényleg 99% hogy Liberty lesz. Ha nem lesz PC-re akkor befordulok. De szerintem lesz, mert sok pénzt hoz az nekik szerintem a warez elenére is. Csak remélem a jó járműfizikák megmaradnak.
  • Prince of Máté
    gta éppen h nem liberty city de mind1
    na megnéztem ezt a "30" perces videót!
    Hát, jó hogy lehete szedni, de természetesen HD-ban, szal akadozik, de megnéztem ganyé minőségben is, hát a víz az nem kiscit szép.
    Tudom nem annyira tűnik szépnek mint a Crysis, de ezt az előző GTA grafikákhoz hasonlítsátok!
  • kill3r21
    lesz itt több város is sztem..libertiben nem emléxem hullámvasutra majd meglátjuk _D
  • zoluss
    És mi van akkor, ha a hajó liberty cityből érkezett a városba? Ebből még nem lehet következtetni. Lehet hogy direkt rakták bele hogy megvezessék az embereket. De elképzelhető hogy tényleg megint liberty lesz. Amúgy szép a grafika, de a videóból nem sok minden derül ki.
  • deep
    Fú, annyira fontos részlet:DDDD
  • Super DANTE
    + GTA Liberty City Stories.
  • Yrda
    kár, hogy nem New York lesz a neve
    szerintem
  • léry
    gta 1: liberty city
    gta3: liberty city
    gtaIV: liberty city

mindig ugyanaz a város, de mindig másképp fest. egyre fejlettebb. a gtaIV már nextgen..
  • n3whous3
    Szerintem ne legyünk ennyire rosszmájúak. Bár a neve ugyanaz lesz a városnak, de láthattátok, hogy tiszta New York.
  • bazs1
    na sulájban megnéztem, de most is megnéztem hanggal
    és tényleg újra Liberty City lesz

talán lehet, hogy a GTA IV utáni rész az újra Miamiban fog játszódni és az azutáni meg San Andreasban?

elég jól néz ki
  • Seth
    akkor marhára elnézted: sg-s sa topik
  • HUNMarcus
    melyik honlapon mondod a gta san andreas topicot, mert amik az SG-n vannak ott az uccso hozzászólás 2005-ös
  • n3whous3
    Nézzetek át a GTA San Andreas topicra. Egyik kedves kolléga már olyanokat vett észre a videóban, hogy eldobtam az agyam
  • dinomano
    Igaz, egy darabig nem lesz nextgeny konzolom; igy ha kijön; sem fogok egyhamar jatszani a game-el...
  • Extraboy
    Egyebkent meg lehet belolle tudni dolgokat, csak figyelmesnek kell lenni... latom mar lesznek benne allatok, legalabbis galambok biztosan, kajalni is lehet ugyanugy a Burger Shot-ban ahogy az SA-ban (asszem ott is ez volt a neve a kajaldanak)... meg megnezem 1-2x hatha vmi elkerulte a figyelmem :D
  • dinomano
    Persze, itt mindenki szamolta vissza a masodperceket... Igaz, en sohasem voltam nagy GTA fan; de nem is estem hasra nagyon a videotol+nem érdekelt különösebben a visszaszamlalas, ill. nem szamoltam a napokat...
  • n3whous3
    Egy korábbi hozzászóláshoz:

Nem fake, ugyanis a Rockstar adta körbe a videót. A www.rockstargames.com/IV - n már hetek óta ment egy visszaszámlálés, ami mutatta, hogy mikor mutatják be a trailert. És ott is meg lehet nézni. De ezt azóta már biztos tudjátok...
  • n3whous3
    Miiiiii? Több város lenne a játékban?

Ti tudtok más (hivatalos) infót a játékmenetről?
  • ATi0021
    Ezek szerint ismét Liberty City. De ez csak egy város a beígért 6-ból.
  • n3whous3
    Szerintetek megkockáztatja a Rockstar és New Yorkként nevezi a várost, vagy megint Liberty Citynek?

Mert mostmár tökmindegy, annyi a hasonlóság, hogy felesleges plasztikázni.
  • n3whous3
    Sztem, az még nem betegség, ha fennmaradsz éjfélig egy videóért. (főleg, hogy sokan ekkor fekszenek le aludni)

Az már az, ha megnézed 80x oda meg vissza...
  • Yrda
    nyugi nem csak te vagy szenvedély beteg
  • dinomano
    Latom, azert jopar fanatikus van itt..én az igazak almat aludtam; mikor ti videora vártatok...Oszt nemsokara letöltöm, és megnézem azt a movie-t; ha mááá' annyit irtok rola... :-P
    Neha ugy érzem, h. tul sokat jatszom, és tul sok idöt elvesz az eletemböl... Esetleg elgondolkodok arrol, h. szenvedelybeteg vagyok... De ti megnyugtattatok azzal(páran); h. fentmaradtatok egy trailerért... :-P (Jó, befejeztem, nem gonoszkodok...)