léry#376
mi az, hogy főleg miami? mi köze van los angeleshez?
Jaja Los Angeles nekem is nagyon bejött,meg főleg Miami. Én is jobban örülnék egy másik városnak[természetesen Amerikainak,Európai városokat a Driver sorozat használja fel,ha GTA akkor Amerika].Azért a végeredményre én is kíváncsi leszek de SA,VC szintjét szerintem nem fogja megütni(itt elsősorban a hangulati elemekre gondolok +újdonságokra).Jóból is megárt a sok.
tessék?
jobb igen mint a ddr2es
és az emulátoron is mulik az hogy mennyire emulálhato
de ahogy látom nem nagyon zavar titeket hogy nem feltétlen én offolok
nem cseszegetnétek nem válaszólnék
Richard90#372
ha lehet ne offold már szét a topikot
amihez nem értesz, abba nem kéne beleszólnod.
XDR Main RAM.... tudod ez mi? (én sem tom :D)
de biztos sokkal jobb mint a mostan ddr2-es ramok
nézd meg pl a ps2-t. csak egy bivaly géppel lehet leemulálni a 300mhz processzorát. na ehhez mit szólsz?
semmit nem értesza dolgokhoz csak írogatsz hülyeségeket
hát én csodálkoznék mert 256ramon nem szeretne elindulni
nem mondtam, h 1 város legyen. de LA nagyon bejön és jó lenne, ha reálisabban is meglenne csinálva.
354:nem azt kérdeztem mire lehet használni hanem h mire jo
hogy lásd milyen lámafos a konfigja nézd meg ezt a linket
nevetséges
és itt osztjátok az észt
konkrét dolgot nem mondtok csak hülyézitek a másikat
legalább érveljetek
ja és mit nézel blurayen?dvd-t nézhetek máson is(xbox vagy vmi asztali lejátszo)
SA-hoz képest visszalépés lenne, ha 1 db város lenne benne. Egynek meg jó lesz NY is. :)
Nekem bejön az orosz főhős, jobban, mintha megint egy mtv-s gettó feka motherfuckerelését kellene hallgatnom nonstop (már elnézést), na nem mintha a San Andreas párbeszédein nem röhögtem volna szénné az agyam. :D
Los Angelest szivesen látnám újra. mivel igazából is az a kedvenc városom jó lenne, ha kicsit normálisabban is megcsinálnák. New Yorkkal meg már tele van a hótököm. Driver, GTA3, Pókman, LCS...uncsee
Na végre a témához hozzá szólva.A főhőssel nekem semmi bajom sincs se a kinézetével se semmivel,a grafikus motor is durván dübörög a játék alatt. De 1. ez a trailer nagy nulla volt mondjuk a Vice city vagy San Andreas kezdő trailereihez képest. 2.Már unom New Yorkot Spider Man,Driver: Paralell Lines hűen le volt modellezve az egész város most ugyan ezt kapjuk csak baromi sok lehetőséggel és másik grafikus motorral.+már a GTA3 is New Yorkban játszódott, ez nekem rókabőr. Én már erre a rész szerintem nem leszek vevő. San Andreas,Vice City,Vice City Stories mind bejöttek hangulatra de ehhez a részhez már nekem nincs gyomrom, valahogy kezdem megunni nagyon New Yorkot.:((
UI: Szerintem napjainkban játszódik.
Mondjuk én is inkább XBOX párti vagyok, de nincs semmi bajom a PSel, csak az controllere nem tetszik.
hát nem heylettesíti a PC-t az igaz csak kérdezte h mi a jó a PS3ban
és még egy csomót nem is írtam le.
DE azért nem helyettesíti a PCt, így aztán nem sok értelmét látom.
Richard90#358
hagyjad szegényt, no comment kategória.
szegénykének hiányzik egy kereke, ami a többit forgataja.
régebben is bizonyította lámaságát, nem kell vele foglalkozni
Amúgy visszatérve a patch témára, X360on van patch.
Dave0092#356
és még ne felejcsd ki azt hogy egy ügyes emberke még a winxp-t is elinditotta rajta....
vistán se csodálkoznék ha elmenne rajta
Xtian#355
sztem te összevissza beszélsz, de ez már legyen a te bajod! :)
más
Konzol vs. PC:
A pécésnek nincs konzolja de a konzolosnak van pécéje!
Na akkor ki objektivabb?
ne mmondod hogy szar, de azért a #339-ben mégis leszaroztad -.-
És mire léehet használbi?
Játék
DVD lejátszás
CD lejászás Blu Ray lejátszás
ÉS még Linuxot is lehet rárakni aranyom;)
És télleg kurvára nem erős a hardware, hát látjuk hogy nagyon járatos vagy a témáéban;)
most szépen leégetted magad
Nekem nem iagazán jön be az orosz főhős, de nem rossz. Ez a rész kb mikor játszódik?
Xbox360-ra is jön igaz?Mégpedig ugytom egyidőben azaz 10 16-án.
a ps3 ahhoz képest h mekkora szám nem elég erős a hardware-e(most komolyan, lefikázhattok nem érdekel, de igy van)az xboxban amjelyben egy 6.6os proci van már mérföldekkel erősebb mint a ps3
nem mondom h szar meg ilyenek mert nekem is van psp-m de az megint más
annak is lehetne erősebb a hardware-e de ott meg a wiinél nem az számit hanem a móka
bocs a flame stb
Seten#350
Pl, hogy hamarabb játszhatunk vele GTA4-et. : )
Amúgy én meg azért szerettem a PS1-et (vagy legyen PSX) mert azon lehetett először tolni a MEDAL OF HONOR-t! Kétszer is! : )
Nyilván kiadhatják, ha lejár az x éves exclusive szerződés. De azt ki várja meg? Én a megjelenés napján játszani szeretnék vele. Who gives a shit, hogy melyik gépen lesz elérhető?
Seten#345
Ez a konzol vs pc egy akkora hülye vita mint pl motorosoknál a chopper/speed!
Mindenki azt tolja amelyiket akarja. :)
Viszont aki itt azt állítja, hogy nem adják pc-re is, Ő honnan szerezte az infót? A Rockstar-nál melózik?
PC-n kell is patchelni, de konzolon nem:)
és ott nem cseszik el:)
lehet kötni, csak nem az alap kábel kell hozzá
Szerintem pécéseknek csitt,nagy ívbe leszarjuk hogy mit vesztek és min fogtok GTA4-ni[A lényeg az, hogy a játékokra tervezett gépekre már októberben jön a cuccos].Inkább a játékról dumáljunk.
zoluss#340
Konzolt lehet monitorra kötni? Ebben nem vagyok biztos. De ha nem,az elég kellemetlen. Én sem szócsatázni jöttem, de egy játék miatt nem veszek ps-t én sem. Egyébként számítógépen legalább lehet patchelni, ha szar a kiadott szoftver, és lehet fejleszteni anélkül hogy kidobnád az egészet. Én elismerem hogy nem rossz dolog a konzol, mert sokkal egyszerűbb, de a számítógépen játék mellett millió dolgot lehet még csinálni. Igaz, lassan ebben is feljönnek a konzolok. Én egyelőre maradok pc-s. Majd ha dolgozok, megtehetem hogy veszek egy gépet csak játszani, addig be kell adni az ősöknek, hogy a számítógép fontos a tanuláshoz, ami igaz is, hiszen mostanában ezen csinálok szinte mindent a sulihoz. Bocs a hosszú offért, ígérem többet nem fordul elő.
ps3 hardware-e egy kalap sar nem érdemes venni mert kb a ps2 szintjén van