8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• SHADOWEYES7
    fejezd be, mert ki leszel vágva.!!!
  • Grove4
    nyugi
  • Gerbill
    "Egyébként nekem tetszett a trailer csak többet vártam ilyen reklám után!"
    Szerintem semmi nagy reklám nem volt, én személy szerint egy darab reklámot nem láttam sehol, semmi oldalon. A trailer meg azért nem mutatott semmit, mert teaser trailer volt(ha megfigyeled, a tvben is először teaserek vannak, majd csak utána jönnek a trailerek a promózásnál, lásd Heroes aka. Hősök).
  • Bucser
    Öreg szedjél hangyát...
  • Szabi1991
  • ldavid
    az nem reklám, az igazi épület Metlife feliratának GTA változata
  • quack
    teljesen igazad van, a gtanak soha nem volt átlagon felüli grafikája, nem is hiszem hogy megvalósítható lenne a hatalmas terep miatt, az oblivion világa meg azért messze nem olyan zsúfolt mint bármelyik gta-é, és habár az "emlékek megszépítik a grafikát", közel nem volt az olyan szép mint amit itt láttunk...
    (konzolos verzióról nem tudok nyilatkozni mivel csak a pc-ssel játszottam, de nem hiszem hogy sokkal jobb lenne ott a grafika)
  • BlackShadow
    azért az a reklámtábla tetszett nagyon a trailerben, h "GET A LIFE!" ^^
  • adam first
    Ez így első ránézésre(nem grafika, hanem összkép)tiszta Driver: Parallel Lines.Remélem nem csak Liberty City lesz a benn a játékban,de ahogy elnézem örülhetünk ha kész lesz októberre a gamma és kapunk 1 baromi nagy várost,nagyon sok lehetőséggel.
  • Shadowkiller
    Úgyis majd a sérülésmodellek meg a küldetések illetve a többi játékot alkotó elem adja meg a feelinget szal télleg nem minden a graf de a trailer azt hivatott megmutatni hogy ez igenis változott!!
  • Shadowkiller
    Én azok közé tartozom akik megszoktak vásárolni a boltban termékeket és igenis 18000-ér legyen a kornak megfelelő a textúrák minősége! Egyébként nem azt mondtam hogy szarok a textúrák csak kicsit gyengék a nextgenhez képest! Ebben szerintem meg rohadtul igazam van, mert ha valami nextgen és így adják el akkor az próbálljon meg minden téren az lenni! Egyébként nekem tetszett a trailer csak többet vártam ilyen reklám után! Végre valahogy kinéznek az emberek meg a város is különben meg még nem ma meg holnap fog megjelenni szal biztos alakul még a cucc!
    Talán még majd azt is megfejlesztik hogy frankón tüdőrákot lehet kapni a gammában LOL a NŐ A KÉP KÖZEPÉN!!!

• Grove4
    Amúgy meg mért kéne rápasszírozni a blue rayre dolgokat,azért h a sony-nak jobb legyen?A Rockstarnak ez nem cél,semmi haszna nem lenne belőle,neki az a cél h a boxosok és a PS esek is vegyék a gamet.
  • Grove4
    Teljesen egyetértek veled mit kell sírni a grafikán ,jóhogy nem azt mondjátok h Unreal engine 3.0-ás legyen a játék,sztem így is szép a graf.
  • King of Roads
    jaj..sry! az üzi Bucser 436os hsz-re ment
  • King of Roads
    nem mondtam, hogy én azt hiányolom
  • Shadowkiller
    Ekkora meg akkor várost járhatok be nagyon yó de arra a retkes 25-50Gb-os bluray-re ráférne sztem valamivel jobb textúrák halmaza is... X360-ra aggyanak ki gyengébbet azt jóvan. (ez csak poén volt de akkor is.) Különben látom nem értetted meg mit próbáltam kifejteni cirka 10 hsz-en keresztül de mindegy nincs kedvem állandóan irogatni ugyanazt szal #435; #426 első része!
  • ZsirosKenyer
    vegyetek már vissza ezzel a nextgen baromsággal.

Szerintem a grafika csodálatos és lenyűgöző AHHOZ képest hogy egy hatalmas várost bejárhatsz. Itt az arányokat kell figyelembevenni, nem pedig zártpályás játékokhoz hasonlítgatni.

Amúgy a textúrákon nem tudom mit sírtok, már az oblivionban is gagyik voltak, sőt az összes többi nextgen-nek nevezett játékban az effektek meg a shaderek dominálnak.

Összeségében ha visszaemlékszünk amikor PC-re megjelent a San Andreas pl. már rég elavultnak számított a graf, mégis visszaadta azt a hangulatot amit vártunk, úgyhogy ezen kár vitatkozni.
  • Shadowkiller
    Na Király!! Szóval sztem ezzem a technológiával meg fasza graffal nagyot tudnának alkotni! Csak ne EA legyen mert akkor elba**zák a játékot !
  • kuci06
    nekem is pont ez ugrott be először :D
  • Shadowkiller
    Mellékesen ezzel a tech-el valami fasza Parkouros gémet is összedobhatnának...
  • Bucser
    Nekem nem is kell a San Andreas hangulata.... Utálom azt a néger gettó szubkultúrát...

A klasszikus Olasz Maffia na az igen... Vice City rules them all.
  • Shadowkiller
    Jaja!! Fasza kis rendőrsztoris gamma! Én baromira élveztem épp ezért mondtam lehet jó a GTA4 de videó alapján nextgennek kevés (jó hogy a videó nem mutat amúgy semmit) Euphoria tech egyébként sokat dob rajta majd!!!
    Annyit viszont True Crime-ról hogy erősen érezni hogy konzol átirat.. (irányítás) de meg lehet szokni!! Ja és cool dolgok vannak benne!
  • King of Roads
    ja itt télleg csak annyi a szar, h kormánnyal nem müxik.. :S
  • kuci06
    Lol, Redman mit keres benne? :D
    Ez melyik játék is? True Crime NY ? Mert akkor asszem ezt megnézem
  • mila69en
    jóú lesz ez:D
  • Fido4life
    én pont így vagyok a GTA 3-mal...
  • Szabi1991
    majd a gta4 :P
    (remélem jó lesz majd kormánnyal is :)
  • King of Roads
    akárhogy is legyen, nincs az a játék ami a San Andreas hangulatát visszatudná adni nekem.
  • Shadowkiller

Csak hogy mindenki vágja hogy mik az "apró" hasonlóságok...
    (Természetesen ez tuti a véletlen műve de akkor is LOL)
    Mellékesen akkor mégegyszer kihangsúlyoznám #426 első része!! Szebb annyival amennyivel újabb de nem egy Oblivion... (az télleg durva pedig tavalyi)
  • Shadowkiller
    Grat kiírták a weboldalra!!

Nagy fun lehetsz hogy így képben vagy...
    Egyébként szuper az a kép amit belinkeltél kb semmi sincs rajta...

Ha játszottál volna vele és most láttad volna ezt a videót tudnád miről van szó!!
    Az utcsó kép az NR.1.!!
  • Shadowkiller
    Mielőtt valaki félreértené!
    Én Rohadtul élveztem a TRUE CRIME (NYC)-ot és nincs semmi bajom a GTA4-el csak egy átlag játéknak tűnik "a nagy reklám" alapján és ennek ellenére túl nagy volt a felhajtás körülötte! Mindössze ennyi! Peace!
    Majd PS3-on tolom úgyis! :-D
    Maffioso-nak meg csak ezt üzenném: Egy kis útmutató a XBOX360 és a PS3 közti különbségekről! (Meg arról hogy a PS3 az olyan hardwerileg mint a PS2)
  • quack
    milyen promótálás? kiirták a honlapjukra hogy mikor lesz trailer, azért lett ennyire felkapva mert kb az egész gamer community várja ezt a játékot...
    egyébként a true crimeos hasonlatodra:
    true crime NYC
    ezt hasonlítsd össze az első linkelt képeddel, én azért találtam némi különbséget
    egyébként talán azért hasonlít a két játékban lévő város mert ugyanaz a két város...
  • Zenty
    wii-s dolog nem pletya már folyik a tárgyalás a rocksaral csak nemtudni mi lesz?
    Nemhiszem ,hogy gta 4 jönne ki rá.. Inkább ilyen gta chronicles szerüség Sa szintüen :)
  • Shadowkiller
    Egyébként most néztem meg a trailert és rohadtul többet vártam a maxra húzótt True Crime se volt sokkal rosszab a videóban látottaknál max a durva fényeffektek hiányoztak... de nekem első pár megnézésre majdnem ugyanaz! Szal ezt ennyire bereklámozni sztem rohadt nagy kár volt!

Főleg ezek a képek amik nagyon hasonlítanak! Nem azt mondom hogy tök ugyanaz! De sztem "pár" poligonnal több van meg az effektek kicsit korszerűbbek de tul képpek a látottak alapján a textúrák többsége nem mondhatók "nextgenesnek"! Száz szónak is egy a vége ez a hd-videó számomra gyenge volt a promotáláshoz képest!
  • Shadowkiller
    A PS3 20%-át használlják ki a mostani cuccok de mivel nehéz programozni ez még egy kis ideig így lesz! Viszont utánna........
    Egy gon viszont van ha 20 %-nál ilyen melegedés van mi lesz 50%-nál?? :-D
  • scorpeeon
    Bizony, ez microsoft termék így elég "csak" 3 évente lecserélni :) De ha így folytatják, lassan tényleg évszámokkal fognak kijönni :)
  • rotator
    Nagyon tápos karakter!
  • Gabe18
    Mi az az Xbox06?

Ez nem Electronic Arts termék hogy minden évben jön egy új,másik számmal a név után...
  • scorpeeon
    Nem tartom valószínűleg. Mert akkor a végtelenségig le kéne butítani, ha meg már ennyi munkát beleölnének a butításba, kiadnák PS2-re, PSP-re is.
  • Prince of Máté
    Azt ne feledjük hogy a PS3 tudásának még csak a 30%át tudják kihasználni!