"Egyébként nekem tetszett a trailer csak többet vártam ilyen reklám után!"
Szerintem semmi nagy reklám nem volt, én személy szerint egy darab reklámot nem láttam sehol, semmi oldalon. A trailer meg azért nem mutatott semmit, mert teaser trailer volt(ha megfigyeled, a tvben is először teaserek vannak, majd csak utána jönnek a trailerek a promózásnál, lásd Heroes aka. Hősök).
ldavid#451
az nem reklám, az igazi épület Metlife feliratának GTA változata
teljesen igazad van, a gtanak soha nem volt átlagon felüli grafikája, nem is hiszem hogy megvalósítható lenne a hatalmas terep miatt, az oblivion világa meg azért messze nem olyan zsúfolt mint bármelyik gta-é, és habár az "emlékek megszépítik a grafikát", közel nem volt az olyan szép mint amit itt láttunk...
(konzolos verzióról nem tudok nyilatkozni mivel csak a pc-ssel játszottam, de nem hiszem hogy sokkal jobb lenne ott a grafika)
azért az a reklámtábla tetszett nagyon a trailerben, h "GET A LIFE!" ^^
Ez így első ránézésre(nem grafika, hanem összkép)tiszta Driver: Parallel Lines.Remélem nem csak Liberty City lesz a benn a játékban,de ahogy elnézem örülhetünk ha kész lesz októberre a gamma és kapunk 1 baromi nagy várost,nagyon sok lehetőséggel.
Úgyis majd a sérülésmodellek meg a küldetések illetve a többi játékot alkotó elem adja meg a feelinget szal télleg nem minden a graf de a trailer azt hivatott megmutatni hogy ez igenis változott!!
Én azok közé tartozom akik megszoktak vásárolni a boltban termékeket és igenis 18000-ér legyen a kornak megfelelő a textúrák minősége! Egyébként nem azt mondtam hogy szarok a textúrák csak kicsit gyengék a nextgenhez képest! Ebben szerintem meg rohadtul igazam van, mert ha valami nextgen és így adják el akkor az próbálljon meg minden téren az lenni! Egyébként nekem tetszett a trailer csak többet vártam ilyen reklám után! Végre valahogy kinéznek az emberek meg a város is különben meg még nem ma meg holnap fog megjelenni szal biztos alakul még a cucc!
Talán még majd azt is megfejlesztik hogy frankón tüdőrákot lehet kapni a gammában LOL a NŐ A KÉP KÖZEPÉN!!!
Amúgy meg mért kéne rápasszírozni a blue rayre dolgokat,azért h a sony-nak jobb legyen?A Rockstarnak ez nem cél,semmi haszna nem lenne belőle,neki az a cél h a boxosok és a PS esek is vegyék a gamet.
Teljesen egyetértek veled mit kell sírni a grafikán ,jóhogy nem azt mondjátok h Unreal engine 3.0-ás legyen a játék,sztem így is szép a graf.
Ekkora meg akkor várost járhatok be nagyon yó de arra a retkes 25-50Gb-os bluray-re ráférne sztem valamivel jobb textúrák halmaza is... X360-ra aggyanak ki gyengébbet azt jóvan. (ez csak poén volt de akkor is.) Különben látom nem értetted meg mit próbáltam kifejteni cirka 10 hsz-en keresztül de mindegy nincs kedvem állandóan irogatni ugyanazt szal #435; #426 első része!
ZsirosKenyer#440
vegyetek már vissza ezzel a nextgen baromsággal.
Szerintem a grafika csodálatos és lenyűgöző AHHOZ képest hogy egy hatalmas várost bejárhatsz. Itt az arányokat kell figyelembevenni, nem pedig zártpályás játékokhoz hasonlítgatni.
Amúgy a textúrákon nem tudom mit sírtok, már az oblivionban is gagyik voltak, sőt az összes többi nextgen-nek nevezett játékban az effektek meg a shaderek dominálnak.
Összeségében ha visszaemlékszünk amikor PC-re megjelent a San Andreas pl. már rég elavultnak számított a graf, mégis visszaadta azt a hangulatot amit vártunk, úgyhogy ezen kár vitatkozni.
Na Király!! Szóval sztem ezzem a technológiával meg fasza graffal nagyot tudnának alkotni! Csak ne EA legyen mert akkor elba**zák a játékot !
Mellékesen ezzel a tech-el valami fasza Parkouros gémet is összedobhatnának...
Nekem nem is kell a San Andreas hangulata.... Utálom azt a néger gettó szubkultúrát...
A klasszikus Olasz Maffia na az igen... Vice City rules them all.
Jaja!! Fasza kis rendőrsztoris gamma! Én baromira élveztem épp ezért mondtam lehet jó a GTA4 de videó alapján nextgennek kevés (jó hogy a videó nem mutat amúgy semmit) Euphoria tech egyébként sokat dob rajta majd!!!
Annyit viszont True Crime-ról hogy erősen érezni hogy konzol átirat.. (irányítás) de meg lehet szokni!! Ja és cool dolgok vannak benne!
ja itt télleg csak annyi a szar, h kormánnyal nem müxik.. :S
Lol, Redman mit keres benne? :D
Ez melyik játék is? True Crime NY ? Mert akkor asszem ezt megnézem
Csak hogy mindenki vágja hogy mik az "apró" hasonlóságok...
(Természetesen ez tuti a véletlen műve de akkor is LOL)
Mellékesen akkor mégegyszer kihangsúlyoznám #426 első része!! Szebb annyival amennyivel újabb de nem egy Oblivion... (az télleg durva pedig tavalyi)
milyen promótálás? kiirták a honlapjukra hogy mikor lesz trailer, azért lett ennyire felkapva mert kb az egész gamer community várja ezt a játékot...
egyébként a true crimeos hasonlatodra: true crime NYC
ezt hasonlítsd össze az első linkelt képeddel, én azért találtam némi különbséget
egyébként talán azért hasonlít a két játékban lévő város mert ugyanaz a két város...
Zenty#424
wii-s dolog nem pletya már folyik a tárgyalás a rocksaral csak nemtudni mi lesz?
Nemhiszem ,hogy gta 4 jönne ki rá.. Inkább ilyen gta chronicles szerüség Sa szintüen :)
Egyébként most néztem meg a trailert és rohadtul többet vártam a maxra húzótt True Crime se volt sokkal rosszab a videóban látottaknál max a durva fényeffektek hiányoztak... de nekem első pár megnézésre majdnem ugyanaz! Szal ezt ennyire bereklámozni sztem rohadt nagy kár volt!
Főleg ezek a képek amik nagyon hasonlítanak! Nem azt mondom hogy tök ugyanaz! De sztem "pár" poligonnal több van meg az effektek kicsit korszerűbbek de tul képpek a látottak alapján a textúrák többsége nem mondhatók "nextgenesnek"! Száz szónak is egy a vége ez a hd-videó számomra gyenge volt a promotáláshoz képest!
A PS3 20%-át használlják ki a mostani cuccok de mivel nehéz programozni ez még egy kis ideig így lesz! Viszont utánna........
Egy gon viszont van ha 20 %-nál ilyen melegedés van mi lesz 50%-nál?? :-D
Bizony, ez microsoft termék így elég "csak" 3 évente lecserélni :) De ha így folytatják, lassan tényleg évszámokkal fognak kijönni :)