Szabi1991#502
A jól ismert Jack Thompson, a Floridában dolgozó ügyvéd, és erőszakos játékok elleni aktivistát már senkinek sem kell bemutatni. Sokszor olvashattunk róla híreket, főleg olyanokat, hogy újra beperelte a Take-Two kiadót az erőszakos játékok kiadásai miatt. Még az év elején küldött a Microsoft-nak egy levelet, amiben megígérte, hogy megfogja akadályozni a GTA4 árusítását a kiskorúak védelme miatt. Sajnos elérte a célját. A legutolsó perének a pénteki nap vetett véget, ami RockStar Games részéről szerencsétlenül sült el. Felszólítást kaptak, miszerint az eddig Mature (érett) besorolású Grand Theft Auto-t vagy áthelyezik Adult (felnőtteknek) levő kategóriába, vagy egyszerűen nem értékesíthetik a szoftverüket az Egyesült Államok területén. Ez azért is fájhatna a Take-Two kiadónak, mivel szintén Amerikában olyan nagy áruházak, mint például az Ebay, egyszerűen nem értékesíti az Adult besorolású játékokat, és ezzel nem lehetne nagy eladást biztosítani az új Grand Theft Auto IV című játéknak. Szóval a helyzet bonyolult. A jelenlegi álláspont szerint lesz GTA4, de erőszaktól mentes játékra számíthatunk.
Állítólag a GameTree magazin egyik újságírójának sikerült elérnie a Dan Housert, GTA4 producerét, és "Mi lesz ezután?" kérdésre a következőket mondta Houser:
"Hogy őszinte legyek, nem örülünk a történteknek, és igazságtalannak tartjuk az egészet, amit Jack Thompson művel. Kiadóval próbálunk közös nevezőre jutni. Úgy néz ki, hogy két változata lesz az új Grand Theft Auto-nak. Az egyiket Teen besorolásra kell elkészítenünk, ami minimális erőszakot fog tartalmazni az új generáción. Ennek a neve egyszerűen GTA4 lesz.[...]Természetesen nem feledkezünk meg az eredeti történet folytatásáról sem[...]Ezt a változatott IV-nek fogjuk címezni, de sajnos ennek a verziónak a kiadását, ami felnőtt kategóriába sorolható, a kiadónk saját védelme érdekében 2008 végére halasztja."
Több infót már nem árult el a butított GTA 4 változattal kapcsolatban, de máshol felmerültek olyan hírek, hogy az előbb megjelenő változatban ki lesznek véve a női karakterek, és az autónkkal egyszerűen nem fogunk tudni áthajtani az embereken, mivel akkor automatikusan lefékez a kocsi, a motorház előtti ember pedig ugró-békát fog játszani. Egyszóval, egy mondattal összefoglalva az egész cikket, áprilisi tréfának szántuk ezt a hírt, reméljük megérte. Természetesen, hogy ez a sorok között maradjon, megtoldottuk a cikk végét még néhány mondattal. Dan Houser tehát reménykedik abban, hogy az új rész nem fog mindenkinek csalódást okozni. Take-Two természetesen nem hagyja annyiban a dolgot, és fellebbez az ítélet ellen. Csak kérdés, hogy mit hoz a jövő.
nem én terjesztem te gyökér.
San andreas topikba volt leírva
#67419 ovlasd el ha nem hiszed el.
és nem én terjesztem
nekem 1edül ezzel nem volt bajom.bár sztem függ attól, h mit hogy állítasz be. én a fontos dolgokat a számomra legkézreesőbb gombokra állítottam, aztán egy idő után csukott szemmel is tudtam mikor hova nyúljak.
jó, ez a San andreas topikba volt bemásolva, én csak ideírtam.
nem én írtam a cikket
"Eleinte be kell kerülnie a filmszakmába és ott gengszterfilmekben
kell alakítania, vagyis csak önmagát kell adnia.
Aztán híres lesz és sok pénze, így egy idő után az egyik állam
kormányzója lesz. Aztán sok ügyeskedés után az USA elnöke lehet."
Ez nem is merős???
Arnold Svájcinéger:D
Hát nem tudom, nekem kifejezetten tetszett. Az egyik legjobb irányítású játék volt anno. Mostmár azért sokkal szerteágazóbb lehetőségek vannak(értem ez alatt pl a fedezékbe vonulást stb.)
Ez csak játék. A keresztapa is családtag kellett, hogy legyen, mégis ha elég ügyesek voltunk a The Godfatherben mi lehettünk a keresztapa
A Szovjetunió ügynöke a rendszerváltás után, Oroszországban gengszter
lesz. Kiábrándul addigi életéből és a barátnője éppen egy amerikai
sorozatot bámul, az abban látott életforma megtetszik neki is és
elhatározza, hogy bevándorol Amerikába... szerencsét próbálni.
A konzolosok csak egyféle játékmenetet kapnak, vagyis Amerikában
csak nagy gengsztervezér lehet a bevándorlóból.
De a PC verzióban, 2008-ra egy sokoldalú játékmenetet dolgoznak ki.
Vagyis szinte bármi lehet a főszereplőből, attók függően, hogy
egy játékos hogy játszik, hogyan dönt egyes helyzetekben.
Ezzel évekig lehet játszani a GTA 4 játékkal, ha valaki az összes
lehetséges változatot végig akarja játszani.
Tehát évekig leköt majd minden rajongót, a GTA 5 megjelenéséig...
A legügyesebb játékosok az USA elnökévé tehetik a főszereplőt,
de ahhoz nagyon sok, nehéz próbatételen kell átjutni.
Eleinte be kell kerülnie a filmszakmába és ott gengszterfilmekben
kell alakítania, vagyis csak önmagát kell adnia.
Aztán híres lesz és sok pénze, így egy idő után az egyik állam
kormányzója lesz. Aztán sok ügyeskedés után az USA elnöke lehet.
Ez aztán a karrier...
Ezek tervek, ha kiszivárog, akkor lehet, hogy megakadályozzák egyes
amerikai politikai körök, mert nem tetszik nekik, hogy egy orosz
gengszter amerikai elnök lesz.
De ezt a játékmenetet jól elrejtik majd, így nem nagyon találják
majd meg.
A játékosok többsége a könnyebb játékmenetet tudja majd csak
végigjátszani, tehát csak egy nagy amerikai gengszterré teheti a
volt bevándorlót.
A san andreas irányításáról odákat zenghetnék mekkora szar lett pécén.
Azt a Weapons X plakátot mintha a Ture Crime ihlette volna.
Zenty#477
pff miért is? ami kontrollerel jó max a foci game meg autos ,és verekedős ,de pc-én nincs ilyen ,hogy játszhattatlan max konzolnál az fps kontroller nah az igen ahogy mondod :)
Nem rosszul tudod, a Sony elvesztette az ekszkluzivitását.A Game minden BEJELENTETT PLATFORMRA egy időben fog megjelenni.Mivel PCre nincs bejelentve ezért nem is késik rá,és nem a sony 1 éves ekszkluzivitása miatt van mint pl az SA esetében ,hanem azért mert nincs bejelentve pc re.
legalábbis én igy tudom.
de amugy az életkorbol tényleg nem tudom h te milyen következtetésr ejutottál
csak az a baj hogy a köcsög sony vagy mi megint nem engedi kiadni pcre egyidőben
Code92#466
hehe ezt jól megmondtad........milyen kár h. NINCS igazad és sztem nem kénee spemelni ennyit szal ha nem a gta TV érdekel akkor lépj le...
Hát sztem még mindig jobb mint a te "ismeretlen"-ed.És amúgy mi van akkor ha az életkora ugyan az ebből te le tudod szűrni hogy ki kinek a barátja?
Ez a Pucher tuti h Maffioso barátja.
Még az életkora is ugyanaz.