Azaz most nem is rezeg a PS3? #525: Lózsart! Rohadtul enm bántam meg. Igaz hűtésmoddolnom kellett és egyszer már javítani is kellett, mert 3 ledes lett, de akkor is sokkal jobban bejön mint a PS3. Egyenlőre ugyanolyan szinten van mind2, sőt néhol talán még szebb is az XBOX, az irányító meg összehasonlíthatatlan. Az XBOX 360énál jobb controllert még nem látttam. Az irányítás meg tuti fasza lesz, mert pl ott a Saint's Row (GTA klón) és abban is egész jól meg van oldva.
Papesz#531
Nem azért, mert túl nehéz lett volna, hanem azért, mert szabadalmat sért.
Viszont azóta már megegyezett a Sony és az Immersion, úgyhogy hamarosan visszakerül.
hányperc ami után még tudod modositani a kommented?
Nem értem az iylen embereket, mint Jack barátunk. Mi nem tetszik neki abban, hogy egy játék erőszakos? Eltanulják a fiatalok belőle? Ha valaki nem szereteni az erőszakos játékokat, az egyszerűen nem veszi meg őket, akinek az kell, az meg úgy is szerez. Erőszakos játékok mindig is voltak és lesznek is! Ha más nem arra jók, hogy abban ki lehet élni magadat és nem kell felhajtanod járdára az autóddal és Desert Eagle-vel lkövöldözni az út közepén, valamint RPGvel sem kell lövöldöznöd a házad tetjáről, emrt mindezt megtatte már a játékban :D