Látátok az új kóla reklámot? Aki esetleg még nem láta ez a reklám egy animációs film féle,ami nekem nagyon úgytünik hogy GTA4 motorját használták. Sőt megfigyeltem hogy a reklámban van 2olyan kocsi ami bene van a Trailer videóban is! meg az elején van térkép,élet,idő,stb ami néhány másodperc után eltünik.
ldavid#555
csak nem hagyják ki ha már eddig voltak
motor rendőrök nélkül nem is lenne jó NYC
Háááát..őőőőő....msot mit mondjak erre? Baromság összehasonlítani egy kb 1 éves játékot egy olyannal, amiből eddig kemény 1 trailer megjelent. Ez majd akkor lesz aktuális, ha a GTA IVet is kiadták. Szeritnem a GTA4 fog nyerni. Saint's Row megvan. Jól el lehet vele lenni, de sok dolog el van benne cseszve. Ja és a GTA IVven ugye lesznek motorok, bringák meg repülők? Remélem ebből nem hagyják ki, mert ezek a Saint's Rowban nincsenek és nekem nagyon hiáényoznak. Meg abban hajó sincs.
érdekes azért, hogy mindenki az azonnali pc-s verzióért sír, ha meg kijön valami gyorsan akkor meg "szar átportolás, csak azért csinálták hogy pécén is vegyenek párszázezret, pénzéhes köcsög fasz mikrofos, dollárjelekkel"...szerintem sokkal jobb volt a san andreasnal is hogy vatrunk egy evet (?), de kaptunk pc-re fasza egeres célzást, jobb grafikát, stb., aki meg nem bírja ki annak mindig ott a lehetőség hoyg vegyen egy 360at (mire megjelenik a gta szerintem már 60k kötül lesz, persze egy játékért sok dehát ez van...) #530: Motorstorm
és a sony egyebkent hol a faszba adja ki a huzoneveit gyorsan pc-re? na meg ki a fasz venne bármilyen konzolt ha nem lennének a húzó exkluzív nevek, ha ugyanaz lenne mint egy pc csak kapsz hozzá gamepadot?
hát nemtom
elég érdekesek a hozzászólásaid
ahhoz képest hogy felnőtnek titulálod magad egész szépen megegyezik a szellemi szinted(irásaid alapján) egy korombeliével
amugy nem felbujtásként irtam az 546os kommentem szoval nem értem mit zavar téged
te mondod?
már jól leégtél, most újra akarod?
jode az sa miatt irtam
nem akarsz mindenbe belekötni?
a microsoft:D
microsoftot csak a a windows miat szeretem.
"csak az a baj hogy a köcsög sony vagy mi megint nem engedi kiadni pcre egyidőben"
Haha... azért a MICROSOFT, aki elmeletileg a PC-sek partjan all, még nagyobb köcsög... A SONY-t nem érheti rossz szo, elvegre több PS2-es game-et is kiadtak PC-re PS2-re is gyarto (CAPCOm, NAMCO) japo csapatok /ill. ha nem is ök, az atportolok/...lehet hogy nem a legjobb portokat csinaltak; de vegulis adtak valamit...
A nyomi MS meg egy HALO2-öt, csak üzlti megfontolasbol 3-4 évet késlelteti PC-n.. Ugyanigy egy rakat Xbox360 game-et kiadhatna PC-n; elvegre az X360 hardvere (+sima X-é) nem sokban különbözik a PC-étöl, tehat az atportolas sem lenne oylan nehez... Szoval gondolkodj el, hogy ki a köcsög... A SONY, aki egy lovat akar megülni, ill. az MS; aki 2 lovon probalkozik, ami a PC-s tabor totalis becsapasat jelenti... Szoval KI A KÖCSÖG!?