8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• cenobite
    Az történt, hogy pénz beszél. :)
  • kill3r21
    jönnek az infok jönnek...finom lesz :D:D:D
    de ez azért teszik hogy egyenlöre xbox360hoz lesznek exluziv dolgok és nem ps3 hoz mitörtént? :D:D
  • Extraboy
    Hat, hogy oszinte legyek en sem... SA-ba a countryside meg a repulok/helik voltak a legjobbak. A countryside miatt ugy ereztem, hatalmas teruleteket jarok be (+kisebb videki kisvarosok amik szinten fantasztikusan meg lettek csinalva), repulni pedig egyenesen imadtam, foleg, hogy semmi kedvem nincs azon a hatalmas teruleten atkocsikazni, ami rettento unalmas. Hat remelem nem nekem lesz igazam... vegulis Vice City is marha jo volt a country nelkul is, de a repuloket nem tudom mi ertelme kivenni.
  • cenobite
    LOL! Nem is várod annyira? Azok alapján, hogy bejelentették, hogy nem lesz mező, meg mit tudom én mi? De lehet hogy minden egyéb olyan lesz, hogy lefosod a bokád. És itt nem csak a grafikára gondolok. Szerintem a GTA sorozat mindig tudott újat mutatni (A SA-ig, mert utána már kicsit rókabőr volt) és most az új vasakon, szerintem ismét nagyot fog szólni.

Amúgy ilyen repülő, meg jetski, meg ilyenek hiánya számomra nem lesz akkora érvágás. Ha belegondolok, azért tényleg elég valószínűtlen, hogy ilyenekkel furikázz. Oké, tudom ez csak játék de akkor is... Ha motor, autó, esetleg motorcsónak, bicaj akkor már okés. Meg szeritem 'autó' alatt a fejlesztők a nagyobb verdákat is értették - kamion, teherautó, stb...

Én bizalmat szavazok neki, várom ezerrel, tuti hogy előrendelem amint lehet.
  • quack
    részletesebb magyar leírás
    nekem ez a kisebb de részletesebb koncepció bejön, multi fasza, a repülőt meg az egyéb ökörségek hiányát viszont sajnálom :(

"A játék mindkét változata (PS3 és X360) azonos lesz, azzal az apró különbséggel, hogy az X360-as változathoz lesz exkluzív letölthető, epizód alapú tartalom. A Rockstar több, mint 3 évet töltött a fejlesztéssel és Dan Houser szerint a GTA IV legalább akkora minőségbeli ugrás lesz, mint anno a GTAIII a GTA-hoz képest."
    jó persze nyilván nem mondta volna azt úgyse hogy "fiúk boccs már nincs ötletünk, ez egy szar játék lesz", de ez bizakodásra ad okot
    ez a hddvd-meghajtós dolog meg mekkora faszság már ugyan kérem, ne flameljetek már rádaásul egy tudatlan, megalapozatlan gyökér hsz miatt
  • Super DANTE
    Még egy-két jármű jó lenne: úthenger, útgyalu, veszélyes anyagot szállító kamion, drag bike, mindezt megtoldva jobb tuningolási lehetőséggel, mint ami az SA-ban volt.

Fegyverek: minden eddig plusz még csavarhúzó, kalapács, ütvefúró, csavarkulcs, szike, shuriken, nunchaku, flex, vasvilla, tőr, bicska, pillangó és rugós kés, pokolgép, kasza, sövényvágó, vasfűrész, szuronyos puska, folytózsineg, szögbelövő stb.
  • KILLER2
    Kell motor, autó, traktor, kombájn, bringa, deszka se árt, hajó, jetsky, helikopter, erdők, rétek, hegyek, vidéki kisvárosok, több nagyváros, ejtőernyő, jetpack. Egyenlőre ennyi jutott eszembe.
  • zoluss
    Hát ha nem lesz repülő meg erdős mezős részek, csak egy város , akkor már nem is várom annyira. Nem kéne visszalépni onnan, amit már elértek. Remélem ez csak valami kamu szöveg hogy húzzák az emberek agyát. Megjegyzem eddig motort sem mutattak, csak autót.
  • KILLER2

Én nem szidtam a PS3at, hát te se szidd a 360at. Mindkettőnek megvan a maga szépsége és előnye.
  • KILLER2
    Nem hinném. Bár ki tudja. Nem is biztos, hogy a 360 HDDVD meghajtója képes játékot futtatni.
  • Web mester
    Énis, olyan jó repülzni a SA-ba. Tök jó az irányitás is, szerintem be kéne rakni. Az viszont kár hogy csak egy város lesz. Remélem egy kis erdő is lesz vagy valami vidéki szerüség.
  • bazs1
    remélem ez nem igaz
  • Web mester
    Jaja, nem tom. Lehet hogy csak egy kamu.
  • kuci06
    helyi idő szerint mikorra lesznek fent a scanek?
    mert a countdown nekem csak egy linket dob ki, de ott meg nincsenek új képek :(
  • Web mester
    Forrás
  • bazs1
    az lehetetlen hogy nincsenek repülők
  • Web mester
    Nincsennek repülőgépek, mivel csak egyetlen város van a játékban.

A játékban mégtovább fog fokozódni a szabadságérzeted.

Game Informer szerkesztői már játszottak az Xbox360-ra készült demó változattal.
  • Drephis
    flémre buzdító :-c
  • Web mester
    Nincs ott semmi, legalábis én nam találom.
  • Web mester
    Megjelent csak nem lehet másolni.
  • Szabi1991
    azt én is remélem :))
  • Web mester
    Remélem nem csak az előző képek lesznek jobb minőségben hanem lesznek újak is.
  • Szabi1991
    azt még megvárom :)
  • Web mester
    Jah, inkább térjünk vissza a #586, #587 anyagokhoz.
    Már csak több mind 1 óra választ el minket a scenektől!
  • SlickAdam
    Bocsi, én vagyok a bűnös, de nincs itt vita, mert amit írtam az egyértelmű és nyilvánvaló.
  • bazs1
    kár volt felhoznom a "milyen konzolt veszek" témát
    újra veszekedés tört ki
  • SlickAdam
    nem tartom valószínűnek hogy kb. 9 gigás lemezen elférne, amikor már egy Gears Of War is televágta simán (és a játék még rövid is)...
  • TothLaci
    Szerintem nem lesz szükség HD-DVD lejátszóra. Akkor már alapból nem érné meg a kiadónak kiadni Xbox360-ra.
  • Drephis
  • SlickAdam
    PS3-at vegyél.
    Egyrészt kábé annyiba lenne mint egy XBOX360 (mivel gondolom ehhez már kell a HD-DVD meghajtó, ami plusz 60.000 ft)
    Másrészt mert a PS3 JOBB
  • KILLER2
    Az. Bár az feldugarnám a 360at az MSel, de jól, de akkor is szeretem.
  • Drephis
    x360 fan
  • KILLER2
    HA lesz, akkor is vegyél.
  • bazs1
    érdekesek, remélem igaz is lesz
    ha nem lesz pcre lehet veszek akkor egy boxot
  • kuci06
    váááá, nagyon durva lesz
    csak legyen pc-re is :D
  • Web mester
    Lesz multiplayer a játékban!
    Enyi van még hátra szkenelt képek megjelenéséig!!!
  • Web mester
    KÉPEK!!!
  • Szabi1991
    magyar szöveg :
    "ha szeretett adsz akkor, szeret majd a nagyvilág, de csak is az a fontos, hogy mitmondasz és mit csinálsz..."
  • ldavid
    sure! / igaz ez angol de szerintem még mindig jobb mint a magyar
  • kill3r21
    megnézném azt a reklámot hol lehetne? ???:D