jönnek az infok jönnek...finom lesz :D:D:D
de ez azért teszik hogy egyenlöre xbox360hoz lesznek exluziv dolgok és nem ps3 hoz mitörtént? :D:D
Hat, hogy oszinte legyek en sem... SA-ba a countryside meg a repulok/helik voltak a legjobbak. A countryside miatt ugy ereztem, hatalmas teruleteket jarok be (+kisebb videki kisvarosok amik szinten fantasztikusan meg lettek csinalva), repulni pedig egyenesen imadtam, foleg, hogy semmi kedvem nincs azon a hatalmas teruleten atkocsikazni, ami rettento unalmas. Hat remelem nem nekem lesz igazam... vegulis Vice City is marha jo volt a country nelkul is, de a repuloket nem tudom mi ertelme kivenni.
LOL! Nem is várod annyira? Azok alapján, hogy bejelentették, hogy nem lesz mező, meg mit tudom én mi? De lehet hogy minden egyéb olyan lesz, hogy lefosod a bokád. És itt nem csak a grafikára gondolok. Szerintem a GTA sorozat mindig tudott újat mutatni (A SA-ig, mert utána már kicsit rókabőr volt) és most az új vasakon, szerintem ismét nagyot fog szólni.
Amúgy ilyen repülő, meg jetski, meg ilyenek hiánya számomra nem lesz akkora érvágás. Ha belegondolok, azért tényleg elég valószínűtlen, hogy ilyenekkel furikázz. Oké, tudom ez csak játék de akkor is... Ha motor, autó, esetleg motorcsónak, bicaj akkor már okés. Meg szeritem 'autó' alatt a fejlesztők a nagyobb verdákat is értették - kamion, teherautó, stb...
Én bizalmat szavazok neki, várom ezerrel, tuti hogy előrendelem amint lehet.
#618részletesebb magyar leírás
nekem ez a kisebb de részletesebb koncepció bejön, multi fasza, a repülőt meg az egyéb ökörségek hiányát viszont sajnálom :(
"A játék mindkét változata (PS3 és X360) azonos lesz, azzal az apró különbséggel, hogy az X360-as változathoz lesz exkluzív letölthető, epizód alapú tartalom. A Rockstar több, mint 3 évet töltött a fejlesztéssel és Dan Houser szerint a GTA IV legalább akkora minőségbeli ugrás lesz, mint anno a GTAIII a GTA-hoz képest."
jó persze nyilván nem mondta volna azt úgyse hogy "fiúk boccs már nincs ötletünk, ez egy szar játék lesz", de ez bizakodásra ad okot
ez a hddvd-meghajtós dolog meg mekkora faszság már ugyan kérem, ne flameljetek már rádaásul egy tudatlan, megalapozatlan gyökér hsz miatt
Még egy-két jármű jó lenne: úthenger, útgyalu, veszélyes anyagot szállító kamion, drag bike, mindezt megtoldva jobb tuningolási lehetőséggel, mint ami az SA-ban volt.
Fegyverek: minden eddig plusz még csavarhúzó, kalapács, ütvefúró, csavarkulcs, szike, shuriken, nunchaku, flex, vasvilla, tőr, bicska, pillangó és rugós kés, pokolgép, kasza, sövényvágó, vasfűrész, szuronyos puska, folytózsineg, szögbelövő stb.
Kell motor, autó, traktor, kombájn, bringa, deszka se árt, hajó, jetsky, helikopter, erdők, rétek, hegyek, vidéki kisvárosok, több nagyváros, ejtőernyő, jetpack. Egyenlőre ennyi jutott eszembe.
zoluss#615
Hát ha nem lesz repülő meg erdős mezős részek, csak egy város , akkor már nem is várom annyira. Nem kéne visszalépni onnan, amit már elértek. Remélem ez csak valami kamu szöveg hogy húzzák az emberek agyát. Megjegyzem eddig motort sem mutattak, csak autót.
Én nem szidtam a PS3at, hát te se szidd a 360at. Mindkettőnek megvan a maga szépsége és előnye.
Nem hinném. Bár ki tudja. Nem is biztos, hogy a 360 HDDVD meghajtója képes játékot futtatni.
Énis, olyan jó repülzni a SA-ba. Tök jó az irányitás is, szerintem be kéne rakni. Az viszont kár hogy csak egy város lesz. Remélem egy kis erdő is lesz vagy valami vidéki szerüség.
SlickAdam#593
PS3-at vegyél.
Egyrészt kábé annyiba lenne mint egy XBOX360 (mivel gondolom ehhez már kell a HD-DVD meghajtó, ami plusz 60.000 ft)
Másrészt mert a PS3 JOBB
Az. Bár az feldugarnám a 360at az MSel, de jól, de akkor is szeretem.