Hi! Tudom, hogy ez konzol fórum, meg, hogy nem is kapcsolódik konkrétan a kérdésem a IV. részhez, de hány GTA jelent meg összesen PC-re? Azt tudom, hogy mostanság megjelent a Vice City Stories, meg a Liberty City Stories, de azok csak konzolra, de úgy összességében PC-re mennyi?
ldavid#656
én a ps3-as epizódikus tartalomról beszéltem
a borító meg azért fekete mert még nincs borító, a R*-nál minden Game-nél ez van ált.
hát szerintem a szken képeket és ha van valakinek sok szabadideje akkor a fordítások az ujságból:D
a trailer meg az észrevételek belőle
néhány link
stb
Én meg egy oldalt, de mi legyen rajt? Lehet még korai...
Én meg egy oldalt, de mi legyen rajt? Lehet még korai...
Csináljon már valaki egy fasza banner, meg sztem már egy külön oldalt is kéne csinálni:)
Figy azért lehet igaza van, SA topciba is felvetete ezt valaki, azt mondta egy csávó hogy lehet 2008-ban jelenik meg, azt meg még nem jelenteték be. Amugy a SA se derült ki röktön hogy lesz PC-re asszem.
Papesz#638
Igen, elég érdekes az utolsó bekezdés. Csak kár, hogy a cikk írója jól megvezet mindenkit, hiszen PC-re be sincs jelentve a játék, így nem nagyon egyezhet meg semmiféle más verzióval. Aztán azt sem nagyon tudom, hogy honnan vették a csak X360 exkluzív tartalmat, amikor már tavaly(!) november környékén tudtuk, hogy a PS3 verzió szintén megkapja a maga letölthető exkluzívját. Nagyjából nálam itt ki is merül a cikk(író) hitelessége.
Egész jó banner lenne belöle, PC guru biztos megengedi hogy elcsorjuk
Én sokat atóztam, de azt a reptéren. Ott lehet a legnagyobbakat ugratni, bár ilyen téren a VC reptere volt a legjobb.
SA ba volt ETB mod, én kipróbáltam ezt az AT-400as dolgot. De tényleg duva lenne ez a játékban. Bár nekem lepattant róla a repcsi, én meg esés közben hozzávágódtam az élülethez és kitörtem a nyakam. Na ennyit erről.
Reméljük bele lehet majd moddolni repcsiket...már alig várom hogy repülhessek az amcsi épületeknek :D
Na pont az olyanok miatt mint én kúrják el (részben) a játékot...ez van. Remélem tényleg feledteti majd ezt. Mondjuk ha jobban belegondolok se a VC-ben se a SA-ban nem autóztam sokat miután volt helim/jogsim, csak a repülőtérre, aztán mission, aztán megint repülőtér :D
Észrevettétek egyébként, hogy az eddigiek alapján egy nagyon realisztikus játékot akarnak készíteni, mint a The Getaway, vagy a Mafia, lehet ezzel rontják el?
Igen, erre gondoltam en is, de nagyon remelem, hogy a helikoptereket nem veszik ki... az az egyik legjobb dolog.
ldavid#626
ps3-ra csak pletyka. hivatalosan csak x360-ra, lesz majd valamikor '08-ban
amúgy szerintem a repülők hiánya szeptember 11-nek köszönhető, és az hogy nem kell, nem illik hozzá csak üres duma
nem kis botrány lenne abból ha mondjuk a San Andreas-ban megismert AT-400-as charterrel "véletlenül" neki lehetne ütközni mondjuk az Empire State Building-nek... A New York-iaknak ígyse nagyon tetszik a dolog
Bakker, lehet beszerzek egy Xbox-ot. Mien árban vágnak hozzám mostanság egy ilyen gépet?
Már tavaly be lett jelentve, hogy mindkét verzióhoz lesz letölthető tartalom.
nembaj az xbox már megvan a LCD TV is hozzá most már csak a game kell...kikerülhetne az a demo hehe :P:P