8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• ldavid
    motor se volt, most mégis lesz..
  • SNAKE01
    gondoljatok vissza,gta 3-ban sem volt se repülő csak (dodo) de az más,se helikopter amit vezethettünk volna...
  • ldavid
    helikopterről nincs infó, szerintem lesz, de a gépek mellett a jetpack is kimarad
  • Muki100
    Én úgy gondolkozok, hogy a GTA3 is kicsiben kezdte aztán ugyanazon az enginen egészen egy SA-vá teljesedett ki a dolog. Hátha a GTA4 is "kicsiben" kezdi, és még ki tudja hova jut a következő részekkel, ha olyan alapon hozzák ki a következő 2 játékot mint a Vice City és a SA volt.
  • kill3r21
    sztem tök mind1 mekkora lesz ha minden méteren az állunk fog leesni annyi azthisszük majd hogy newyorkba járunk :D
  • cenobite
    Azért Gran Turismo-t ne várjál! :D
  • KILLER2
    És azért azok sem voltak kicsik, pláne most, hogy jobb a graf és ugye a felhőkarcolók. Ja éd helikopter sem lesz? Mert én nem bíro ki ejtőernyő és helikopter nélkül. Épp most raktam fel a SA-t. Bár a Vistának egyenlőre még nem tetszik.
  • scorpeeon
    Annyira azért kicsi sem lesz, ha nem is lesz San Andreas méretű. A régebbi Liberty City-nél vagy Vice City-nél tuti h nagyobb lesz jóval.
  • ZsirosKenyer
    pedig éppen a város mérete miatt nem lesz repülő..

felszállás után már jönne is a felirat h fordulj vissza..

sajnos ez van. Úgylátszik a terület nagyságának rovására húzták fel a grafikát. Na nem baj, majd a GTA 5 esetében lehet meghagyják az engine-t csak a terep nagyságát növelik a'la san andreas..
  • Grove4
    Ja akkor bocs.
  • ldavid
    csak annyi a gond vele hogy fake a háttér, meg a logó se ilyen lesz..
  • Grove4
    Ez tök jó lenne bannernak szerintem is.
  • KILLER2
    Dehogyisnem! Minden második sarkon tehenek a legelőn! (két felhőkarcoló között) :D:D
  • King of Roads
    hát new york felé nem olyan a táj...
  • Arms
    De gondolom nem lesz annyi "puszta" mint az Sa-ba(remélem).
  • King of Roads
    vsz ez már visszalépés qxS
  • ldavid
    valamivel kisebb
  • Arms
    Mekkora lesz a map? Kb mint az SA-ba?
  • TothLaci
    Ez így van, de legalább továbbfejlesztik a gta4.img tömörítését
    Bár a modelleknél nem igen(de itt is lesz olyan), de biztos, hogy ugyanazt a textúrát nagyon sok helyre fel fognak használni. Az épületekkel szerencséjük van, hiszen sok olyan emeletes ház, vagy akár felhőkarcoló található NewYorkban, aminek a kinézete statikus.
    Későbbi részekhez gondolom felfogják használni a konzolban található HDD-t is.
  • King of Roads
  • Grove4
    bocsánat nem egy nagy négy hanem felirat is mellete.akkor is tetszik
  • KILLER2
    Aztán meg megeshet az is, hogy a méret szab határt. Mert ha belegondoltok, hogy csinálnak egy országot, akkor azt leeht, hogy simán bírná egy nextgen konzol, de nincs a világon lemezt, amire kiférne. Leht, hogy azért lesz kicsi a pálya, mert akkor nem férne ki DLDVDre és nem tudnák kiadni 360ra, csak PS3ra meg PCre, utóbbi esetben viszont élehetne HDDVD meg Blue-Ray olvasókárt szaladgálni a boltokba.
  • Grove4
    Ez a repülés dolog és kissebb páya idegesít.
  • Grove4
    Nekem tetszik egy nagy IV sztem tök jó.Stílusos.
  • Drephis
    ez a fekete? :|
    sztem változni fog még.
  • Grove4
    A PS3-as és a Boxos borító isITTtalálható
  • Fido4life
    szerintem is és ez így jó is lenne...
  • SötétBarom
    Én csak abban reménykedem, hogy az autók mozgása reálisabb lesz.. A SAban mikor először játszottam vele aszittem lefordulok a székről..
  • Drephis
    amúgy szerintem csinálnak egy hatalmas várost és azt teszik változatossá.
  • TothLaci
    "a város nagy valószinűséggel majdnem kész van."
    Változott a véleményem: ez még most nem teljesen igaz!
  • TothLaci
    A hivatalos infóban sajnos eddig az áll, hogy nem lesz repülő. A cikket azért publikáltam, mert sokan kérdezték, hogy miért nem lesz repülő a játékban.
    Mindenesetre reménykedem, hogy lesz benne repülő. Amitől legjobban félek, a játék pályájának a mérete. Lehet, hogy nem lesz sokkal nagyobb, mint GTA3-as Liberty City? Kár lenne pedig.

Szerintem mostmár leginkább a küldetéseket, fegyvereket, járműveket, animációkat, szinkronokat csinálják a fejlesztők, a város nagy valószinűséggel majdnem kész van.
  • Fido4life
    Gondolom mindez változni fog az új részben.. És az előző részekben pont ez volt amit írtál hogy messziről csökken a textúrák minősége (ami néha úgy is maradt)
  • Gerbill
    Nemigaz, hogy nem tudták volna megcsinálni, hoy ahogy távolodunk, úgy csökken a textúrák minősége. A Tyconn City New York-ban is ezt csinálták és egész jó volt. Közelről nagy felbontású, ahogy távolodtunk elmosódott. Az meg nagyon hülye kifogás, hogy amiatt nem repülhetünk, mert az emberek eltűnése irreális. Mert az nem irreális, hogy egy felrobbant atóból kiszednek és a kórházban meggyógyítanak, meg az se irreális, hogy 30 töltény az életcsíkunknak csak a felét veszi le, igaz?:D
  • ldavid
    akkor fogod bukni az egész elméletet mikor kiderül hogy helikopterek meg lesznek, mert szerintem valószínű (különben mit raknának a borító bal-felső sarkába? )

amúgy nem olyan gyengék a next gen gépek hogy ne bírjanak el a texturákkal
  • TothLaci
    Szerintem beleraknák, csak a motor közbeszólt: #641
    Lehet, hogy a végére majd megoldják valahogy...
  • Grove4
    Szerintem (legalábbis bízom benne) hogy a Rockstar nem fog elkövetni ilyen visszalépést hogy nem fog beletenni repcsiket és hogy kissebb lesz a játéktér mint az SA-ban
  • Super DANTE
    Ez tökre a The Getaway 2-re emlékeztet, ott is elkezdődött a játék az egyik karakterrel, majd pár misszió után egy másikkal folytatódott, ha ez igaz, akkor egyre több a hasonlóság.
  • ldavid
    nyugi, nagy baromság az egész...
    én inkább Houser-nek hiszek
  • Web mester
    Legfrissebb álitások
    Nekem ez igy nem tetszik mert így két szereplőt is lehet írányitítani (igaz nem egyszere), de sztem ez így anyira nem jó...
  • Web mester
    Hát tom, csak viccből raktam be.