8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• brodix
    máe naon várom xd
  • ldavid
    New York-ban még csak 12:30 lesz, gondolom valamikor délután/este nyitják meg
  • brodix
    HI!
    Social club-ra nem tudjátok mikortól lehet regisztálni?
    Az biztos,hogy ma lehet majd,de felnéztem,és csak annyi van ott,hogy 17-től lehet.
  • ldavid
    ha nekem lenne üzletem én is játszanék vele amint megjön... :D

platinumshop.hu-n is 15K, nem tudom ott mikor szállítják
  • Evogordon
    Én ebből a szövegből gondoltam hogy már náluk van "Szigorú kiadói utasítás szerint, kizárólag április 29-én éjféltől lehet a GTA 4-t árulni." De lehet hogy igazad van de kb 5 nappal előtte megkapják és akkor fognak vele játszani :D
  • Ragnar360
    ÜK-nál rendeljtétek elő, 14,9k és 29.-én tuti már nyomhatjátok.
  • Ragnar360
    Még meg se kapták papi.
  • marcinger
    Akkor megyek én is.
  • Evogordon
    A bolt tulajdonos biztos játszik már vele hisz kibírná ki hogy ott a boltjában a játék és nem próbálja ki? :D
  • Kandurex
    nyitva :)
  • Kandurex
    :D
  • marcinger
    És? Nyitva lesznek?
  • marcinger
    Überkonzol.
  • Csabesz100
    Nem érdekelne az a pár ezer Ft különbség, csak az a gáz, hogy a game.co.uk-n már nem lehet előrendelni csak a special edition-t. Honnan tudnék esetleg még rendelni, ahonnan gyorsan szállítanak?
  • Evogordon
    Írtam is az ubekonzolnak hogy legyenek nyitva 28-án 00:01-kor. :)
  • ldavid
    ezek már talán véglegesek

sehonnan, min. 13-14k körül gondolkodj
  • Evogordon
    Nem szeretnék a játékért 17e ft-ot kiadni honnan tudnám majd megvenni megjelenéskor kb 12e-ért?
  • ldavid
    annyit akarsz várni, pár ezer ft különbségért?
  • Csabesz100
    Május 6-án adná fel postára, onnantól számítva 1 hét! Már rendeltem tőle, megbízható.
  • marcinger
    Egy hét alatt ide is ér? Még meg se jelent.
  • Ragnar360
    Jaja :DDD
  • Csabesz100
    Hi!

Lesz valami különbség az 1-es és 2-es régiókódú GTA4 között? Pl.: online játszhatóság? Mármint, hogy 1-es csak 1-el, 2-es csak 2-el! Ha nincs, akkor az ebay-en van 11eFt-ért szállítással együtt. Egy hét alatt ide is ér! Köszi!
  • marcinger
    Neked is németből küldték?
  • Ragnar360
    Anarchi van Marci ? :DDDDD

Ja amugy megjött a joy ;)
  • bubu13
    ti honnan rendeltétek elő a GTA-t és mennyiért?
  • deep
    Tizenkettő...
  • ThugEdge
    dehogy is, részemről legalábbis nem, csak fárasztó a pali, de ettől még jól alszunk sztem:)
  • marcinger
  • predator0
    Ha ez tényleg így van, akkor légy okosabb nála, és hagyd rá... :) Vagy ennél már azért nagyobb a probléma?
  • ThugEdge
    ebben igazad van, de akkor kérlek légy tárgyilagos és keresd ki a "ki kezdi mindig" című megfejtést
  • predator0
    Sziasztok!
    Nem nagyon szoktam fórumokba beírni, csak ha úgy érzem, hogy érdemes. Bár lehet, hogy most nem lesz haszna a mondandómnak, akkor viszont így jártam.
    Pár napja kezdtem el ezt a topicot olvasni, nem mentem végig az összes hozzászóláson, de úgy vettem észre, hogy ez már kevésbé a játékról szól. Nem tudom hányan vannak úgy, mint én, akik csak olvasgatnak, de probálnak nem belefolyni a dolgokba, most viszont én úgy érzem kénytelen vagyok. Megoldható, hogy akiknek problémájuk van egymással, azok lerendezik egymás között, vagy ha ez nem megy, akkor keresnek maguknak valami egyéb elfoglaltságot? Szerintem ezzel nem csak az én hangulatomat rontjátok el, hanem másokét is.
  • ThugEdge
    Most komolyan, nyomigyerek, honnan vagy te ilyen jól értesült?talán ismersz?vagy mi????
    samsung 32" lcdTV
    ja ha esetleg nem értenéd az nálunk 82-est jelent
    nyilván van ennél jobb-gondolom neked az van, de én azért elégedett vagyok vele, főleg azért mert megdolgoztam érte és nem anyukám/apukám dolgozott meg érte

oltogatni csak a velünk egy szinvonalon lévő embereket lehet, te engem nem tudsz, nem vagyunk egy súlycsoport kispajti hidd el
  • Ragnar360
    Apropó nem akarom elkiabálni a dolgokat, de LE MEREM FOGADNI, hogy ő is, meg jópáran egyetértettek DOLGOKKAL, annak ellenére, h nem mondják ki.
    Költői kérdés: Hányszor bannolhattak volna már engem ?

Okoskodjatok és szóljatok még vissza, aztán meglátjuk kikapja a BANÁNT! Mindenesetre én befejeztem ezzel az OFF-ot itt.
  • Ragnar360
    Hmmm...nme anyáztam most miután SQJ szólt , csak leoltottam a gyereket.
  • Ragnar360
    Értékelem a jó viccet, de ez nem volt az :) SDje van max moncsi!
  • Fido4life
    Hallod most nem azért, de te minek/miért lettél moderátor ? "Kérnék mindenkit, hogy ne anyázzatok, mert bajok lesznek!" Mindenkit ? :D For god sake, elég az utolsó 100 hozzászólást átnézni és már van elegendő ok, hogy ezt a bal*faszt (ragnar)bannoljátok a pics*ba az sg-ről.. Szerintem töredékére csöppene a flame ebben a topikban (is). Ráadásul már nem is VIP a gyerek, így semmi ok nincs rá hogy valami visszatartson.
  • marcinger
    Tényleg a másik kéz is elég érdekes. Amúgy a térképen látható a ruhabolt jele.
  • Gabe18
    Hát lehet hogy jobb tv-je van mint neked,de mindegy...
  • Sephi
    Ember! Most írta oda SQJ , hogy fogd vissza magad!

Mit kell veled csinálni , hogy végre megersd NE LEGYEL MAR EKKORA BUNKÓ?