egyébként a piha-puha helyében csak a mihez tartás végett úgy tolnám banra 29. előtt a gépeket amin GTA fut, hogy öröm lenne nézni
Foxhound1980#1582
Dettó. Ps3-ra veszem de erősnek kell lennem ha kijön a napokban a 360 release..:D
Nekem elo van rendelve... nem tudom viszont ha kibirnam varni a 30-adikat :D
Remélem, hogy nem fog felforrni az agyvizem a következő napokban.(magyarul: gyorsan hozzájutok a játékhoz...)
HI!
Most egy pillanatra felhoznék egy másik témát,aminek a PC-sek nagyon örülhetnek.
Ma vettem meg az áprilisi GameStar-t,amiben volt egy zseniális,és szerencsére jó hosszú(7 oldalas) cikk a GTA4-ről.
Ebben a cikkben elejtettek néhány utalást arra,hogy LESZ PC-s verzió.
Leírom a legegyértelműbbet:
,,No de arra a napra még várnunk kell egy csöppet(nem is beszélve az ősszel esedékes PC-s verzióról)addig is olvassátok el hétoldalas megaelőzetesünket,amelyből...)''
Lehet,hogy lemaradtam,és már hivatalosan is bejelentették,hogy lesz PC-s változat,én azért leírtam ezt.
(Azért írtam ezt a hozzászólást,mert nem tudom ki mennyire olvassa ezt a remek újságot,és szerettem volna,hogy mindenki tudjon erről az érdekes mondatról)
nem gond, írtani fogom a hozzászólásod a fórumon..., már csak a mihez tartás végett warez-rulez
[...] damn, sorry guys,
we got totally lost in this one gta mission, forgot to use m1, [...]
Magyarul ma vagy holnap....
Nem a tech dolgokról beszélek, hanem a csomagokról..
marcinger#1569
Arcade egy szar? Az a legmegbízhatóbb változat.
Hi! Valamelyik külföldi website-ot böngészve belebotlottam egy reklámba, mégpedig egészen konkrétan egy GTA4+xbox360 komboról volt szó, 159 fontért.. Valami ilyesmi várható itthon, vagy tegyek le az ilyesfajta reményeimről? A minap voltam pesten, és majdnem vettem egyet, de nem nagyon van nekem tetsző bundle (arcade egy szar, a premium csomagban meg az 5 játékból egyedül a forza2 érdekelne sajnos.. Az elite meg baszott drága :DDD )
Ehh meg sem neztem. Kamuzik megint a haver :P
Nem ma sajnos... :(
+kép készítésének időpontja: 2008.04.10 16:41
pedig jó lenne.. =/
Ezek sajna csak pre-order dobozok, nem boxos verza... :( Kifizeted a játék 10%-át előlegként előrendelés esetén, aztán megkapod ezt a dobozt...majd 29-én fizeted a 90%-ot, és a doboz helyett kapod a szent dobozt :) Nem sok értelme van, dehát..ez ilyen. Amúgy 3-4 napja készült ez a fotó (nforce-on is linkelték)..szóval abszolút lehetetlen, hogy kint legyen a boltok polcain a gamma sajnos :(
marcinger#1564
Hiába van kirakva, ha 29-ig nem veheted meg.
Ragnar360#1550
WÁÁÁ NA VÉGRE FELLÖTTÉK A SOCIAL CLUBÉT :D ..mondjuk sztem mar ti alszotok :) na sebaj :P
Ragnar360#1549
Platinum egy ganéj hely. Mindig mindet beigérnek, dehogy lesz nekik Special...
Foxhound1980#1548
Elvileg lesz, előrendelőknek biztos. Ma beszéltem velük.
I was in another fourm and someone posted a link to a web site thats in german I think. and on that page there is a podcast and the person that posted in the forum siad that the game has gone gold and also that the pepole in the podcast siad that they will be getting the game on the 21 of april I will post the link to the site with the podcast and hopefully someone that speaks german can comfim that.
Ki rendelt CE-t?
Platinumshop-nak télleg lesz?
vagy csak még nem törölték ki?
Mert én 1 másik shop-ban sem láttam.