8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Kandurex
    az megint más, az rendben van

egyébként a piha-puha helyében csak a mihez tartás végett úgy tolnám banra 29. előtt a gépeket amin GTA fut, hogy öröm lenne nézni

• Foxhound1980
    Dettó. Ps3-ra veszem de erősnek kell lennem ha kijön a napokban a 360 release..:D
  • Sephi
    Nekem elo van rendelve... nem tudom viszont ha kibirnam varni a 30-adikat :D
  • pc killer
    Remélem, hogy nem fog felforrni az agyvizem a következő napokban.(magyarul: gyorsan hozzájutok a játékhoz...)
  • brodix
    HI!
    Most egy pillanatra felhoznék egy másik témát,aminek a PC-sek nagyon örülhetnek.
    Ma vettem meg az áprilisi GameStar-t,amiben volt egy zseniális,és szerencsére jó hosszú(7 oldalas) cikk a GTA4-ről.
    Ebben a cikkben elejtettek néhány utalást arra,hogy LESZ PC-s verzió.
    Leírom a legegyértelműbbet:
    ,,No de arra a napra még várnunk kell egy csöppet(nem is beszélve az ősszel esedékes PC-s verzióról)addig is olvassátok el hétoldalas megaelőzetesünket,amelyből...)''
    Lehet,hogy lemaradtam,és már hivatalosan is bejelentették,hogy lesz PC-s változat,én azért leírtam ezt.

(Azért írtam ezt a hozzászólást,mert nem tudom ki mennyire olvassa ezt a remek újságot,és szerettem volna,hogy mindenki tudjon erről az érdekes mondatról)
  • Kandurex
    nem gond, írtani fogom a hozzászólásod a fórumon..., már csak a mihez tartás végett warez-rulez
  • Sephi
    Igen ezt en is hallottam :(
  • Foxhound1980
    360 verza állitólag régiókorlátos.
  • pc killer
    Amúgy ez region free vagy külön lesz PAL/NTSC ? Ha először NTSC jön és nem tudok játszani....akkor szerintem a házat is lebontom mérgemben...
  • Sephi
    Tudgya a franc :D De valamiért nagy a felhajtas a scene forumokon... valami lesz.
  • Kandurex
    és egyben kritika is? :) annyira jó, hogy elfelejteik felnyomni? :)
  • Sephi
    Marmint ha nem kamuznak , de nem hinnem mert oficiel csapat, az nem kamuzna.
  • Sephi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ez a NBA Bellers NFO-bol :

[...] damn, sorry guys,
    we got totally lost in this one gta mission, forgot to use m1, [...]

Magyarul ma vagy holnap....

• SötétBarom
    Nem a tech dolgokról beszélek, hanem a csomagokról..
  • marcinger
    Arcade egy szar? Az a legmegbízhatóbb változat.
  • SötétBarom
    Hi! Valamelyik külföldi website-ot böngészve belebotlottam egy reklámba, mégpedig egészen konkrétan egy GTA4+xbox360 komboról volt szó, 159 fontért.. Valami ilyesmi várható itthon, vagy tegyek le az ilyesfajta reményeimről? A minap voltam pesten, és majdnem vettem egyet, de nem nagyon van nekem tetsző bundle (arcade egy szar, a premium csomagban meg az 5 játékból egyedül a forza2 érdekelne sajnos.. Az elite meg baszott drága :DDD )
  • Sephi
    Ehh meg sem neztem. Kamuzik megint a haver :P
  • mucsácsó
    Nem ma sajnos... :(
    +kép készítésének időpontja: 2008.04.10 16:41
    pedig jó lenne.. =/
  • mucsácsó
    Ezek sajna csak pre-order dobozok, nem boxos verza... :( Kifizeted a játék 10%-át előlegként előrendelés esetén, aztán megkapod ezt a dobozt...majd 29-én fizeted a 90%-ot, és a doboz helyett kapod a szent dobozt :) Nem sok értelme van, dehát..ez ilyen. Amúgy 3-4 napja készült ez a fotó (nforce-on is linkelték)..szóval abszolút lehetetlen, hogy kint legyen a boltok polcain a gamma sajnos :(
  • marcinger
    Hiába van kirakva, ha 29-ig nem veheted meg.
  • Sephi
    Egy lengyel boltba , ma lett keszitve.
  • brodix
    EZT HOL KÉSZÍTETTÉK!?
    Mondjuk tökmind1,ez box-os verza.
  • Sephi
    Na akkor igy .

GTA 4 Doboz
  • Sephi
  • ldavid
    ezt nézzétek, így jó firefoxal is
  • marcinger
    Ezt olvastátok? Ha lehet menni én tuti megyek éjfélre.
  • Foxhound1980
    Jah, már közben rájöttem. thx azért
  • Ragnar360
    Írtam egy kisebb cikket, összefoglalót a Social Club-ról, akit érdekel nézze meg a GTAPlace.hu-n (Hírek menü alatt)
  • Kandurex
    mindenkinek szar, egyébként szinte semmi nincs az oldalon, szal.. (IE alatt jó)
  • Foxhound1980
    Szociális klub

Szerk: Firefox alatt nekem szar.
  • Sephi
    Az a vicces , hogy a gama gold , tehat a kiskalozoknak lehet jo lesz a hetvegejuk :D
  • AntiHero
    linkt
  • Foxhound1980
    Majd elválik. Ha más nem, marad az ebay.
  • Ragnar360
    WÁÁÁ NA VÉGRE FELLÖTTÉK A SOCIAL CLUBÉT :D ..mondjuk sztem mar ti alszotok :) na sebaj :P
  • Ragnar360
    Platinum egy ganéj hely. Mindig mindet beigérnek, dehogy lesz nekik Special...
  • Foxhound1980
    Elvileg lesz, előrendelőknek biztos. Ma beszéltem velük.
  • Sephi
    I was in another fourm and someone posted a link to a web site thats in german I think. and on that page there is a podcast and the person that posted in the forum siad that the game has gone gold and also that the pepole in the podcast siad that they will be getting the game on the 21 of april I will post the link to the site with the podcast and hopefully someone that speaks german can comfim that.
  • brodix
    Ki rendelt CE-t?
    Platinumshop-nak télleg lesz?
    vagy csak még nem törölték ki?
    Mert én 1 másik shop-ban sem láttam.
  • Foxhound1980

Thx Emthor
  • brodix
    jaj de lazán írtam :D
    már nagyon várom xd