Aa-aaa, nem fals. :) Legalábbis a lengyel 100%, hogy nem...mivel maga az az áruház igazgatója is alátámsztotta a nyilatkozatával, hogy tényleg 25. lesz. Viszont a TESCO-s dolog még nem teljesen biztos. Ott felmerülhet az a dolog, hogy csak elírás az újságban.. (bár így elírni valamit nem tudom hogyan lehet, de ki tudja.. :D)
Ja és kérek minden konzol társat hogy ide írkáljatok már és en a PCs topikba.
Foxhound1980#1620
Már kezdek nagyon beőrülni, reggel óta nézem a trailereket, videókat. Semmi nem érdekel már :D
Foxhound1980#1619
Ez a 25.-ei lengyel/tecsó löncs lehet fals infó nem?
Nahjah...de nem valószínű :) Ezúttal az amcsik fognak majd sírni szerintem erőteljesen. Ugyanis először EU-ban lesz 25-től megvásárolható (Lengyelország, Angol teszkók), ergo PAL-os lesz biztosan előbb. Meg elég valószínű, hogy region lockos lesz, mivel Bully meg asszem a Table Tennis is az volt.
Papesz#1617
Felesleges ezen vitatkozni, hiszen a világmegjelenésnek köszönhetően szerinted mennyi idő múlva jön a PAL verzió? 2-3 óra?
Foxhound1980#1616
Tényleg ez sima átforgatása SE-re majd ha lesz egy elég jó alternatívának tűnik...
Hát mondtam a platinum ganéj hely...de lehet az lesz, h ha kapnak akkor eladom a simát, aztán veszek egy specialt, ha lesz nekik a rákövetkező hétben. Bár kétlem...
Mindenesetre szívás azoknak akik külföldrül rendelték be...kitudja mikor kapják meg...ezért nem bízok ilyenekbe, főleg meg nem GTA-nál, AMIRE MÁR MAJD KÉT ÉVE VÁROK :P
Nem , de lehet kijön a USA Regio Locked verzió es akkor szúrjak magukat itt páran CENZURA :D
Papesz#1613
Ez nem fog bejönni. Konzolos játékhoz nem kell crack.
Off On:
Igen a Bioshock-nál mekkorákat kacagtam, amikor szépen megvettem és olvasgattam az SG-t és csak a flééémment, hogy " jajj nincs crack"...
heheheheeh most is szopjanak a w4r3z kölykök.
Off Off
Nem bírom már! Minden percben keresek infókat arról, h megjelent-e már valahol, vagy nem :D
Hol tudok utánna nézni, hogy mi a különbség a sima és az SE verzió között?
ldavid#1607
és nem sok esélyt látok rá, hogy nálunk is lesz ilyen.
PS3-as bundle is lesz európában de lehet, hogy nálunk még az se lesz.
ha lesz is valamelyik, szerintem csak a megjelenés után valamikor
Jó lenne ha a warozosok egy kicsit sz*pnának xD Mint anno a bioshock-nál a pc-sek.
ez még átlagos hype, ijesztő méreteket jövőhét végén fog ölteni, akkor már én is megfontolom a postolást :)
Aham, hát lehetséges... :) Hétvégi melózás szerintem se túl reális (bár áruszállítás lehet), meghát én csak külföldi infók alapján mondtam. Ebben a nagy hypeban már jól fontolóra kell venni, hogy mit is szabad elhinni és mit nem. :D
17. -án (csütörtök) volt arany, mondjuk másnap elviszik sokszorosítani, csomagolni stb. (de közbe jön a hétvége, ha csak nem dolgoznak)...szóval szerintem reálisan jövőhét kedd körül kezdődnek a kiszállítások.
Vazz, mekkora tékem volt. Mind1, remélem letölthető lesz, mert már nagyon várom =D
Egyébként is megérdemlem, mert eddig mindegyik Rockstaros játékomat VETTEM, szal nem miattam fog csődbe menni a cég ;D
Elvileg nem...bár ma kezdték el leszállítani a példányokat. Ha tényleg ügyesek, akkor igen. 22-re már nagyjából minden bolt megkapja a példányokat. 24-én pár third party újság kapja meg a gammát tesztre...25-én pedig (egyes külföldi) TESCO-ban és a Lengyeneknél lesz kapható a játék. Szóval jövő héten már elméletileg 100%, hogy lesz valami. :) De milyen messze van ááá...
#1599#1589-re:
A zseniálissal valóban elvetettem a sulykot,de a remekkel sztem nem.
SZVSZ jó magazin,a cikk pedig valóban remek.(főleg,amiért ilyen jó hosszú,és sok hasznos cuccot írtak bele[és jó képek vannak benne])
mindenesetre volt most egy ilyen balhé...nem rég,..már nem emlékszem melyik játékkal, amit elkezdtek árulni megjelenés előtt, végül is a kiadó rábólintott és mindenki elkezdhette nyomni a portékát, hátha most is így lesz,...végül is a warez megjelenése hatalmas számú vásárlás keresztje lenne,...szurkolok, hogy hamarabb lehessen megvásároli, mint letölteni
gondoltam, hogy nem a fogarasi tesco fog formát bontani és bemutatni a világnak :))
Hát 1000%, hogy előbb lesz rilíz. Főleg hogy Lengyelországban (tutira) 25-én kezdik el árusítani a játékot, és egyes külföldi TESCO-kban is 25-től kapható lesz a gamma. (ez az ami lehet, hogy elírás volt)
A TESCO-s dologról bővebben ITT.
Hát várjuk nagyon... :D Külföldi fórumokon az iCON NFO-ját fikázzák, hogy úgyis csak kamuznak...de reménykedjünk.. :) Várjuk nagyon!
Foxhound1980#1593
Azzal az elcsépelt mondással kell kezdenünk, hogy "van egy jó hírünk és egy rossz hírünk". Kezdjük a rosszal: a Special Edition előrendelőink valószínűleg nem fogják megkapni az első napokban a játékot. A jó hír pedig, hogy üzleteinkben legkésőbb(!!!)29.-én 0 órától megvásárolható lesz mindkét platformra a normál ( 14900,- Ft-os) változat, vidéki előrendelőink pedig 29.-én megkapják. Bővebben ==>
Szóval a Special Edition sztori:
Úgy látszik az angol és amerikai GTA disztribútorok nem nagyon foglalkoznak a kiskereskedőkkel, mert küldtek egy körlevelet, miszerint a náluk már több, mint 2 hónappal ezelőtt előrendelt SE-ket készlethiány miatt sajnos az első héten nem 100% hogy le tudják szállítani. Elég elkeserítő, hogy csak a nagyobb áruházláncok és webshopok kapják meg időben a spec. változatot, de állítólag még azok sem biztosan. Szóval ismét egy nagy cím, ismét egy nagy botrány, mint ahogy az már lenni szokott.
Sima változat:
Ahogy már írtuk üzleteinkben már 29.-én 0 ( azaz nulla) órától megvásárolható lesz a GTA 4, de ez az időpont reményeink szerint pozitív irányban még változhat! ;-)
Előrendelőink szintén 29.-én postai úton megkapják a játékot.
persze, nehezen ellnőrízhető,...nekem csak annyi csípi a szemem, hogy akik miatt tönkre megy az ipar (warez), azok kapják meg hamarabb...és persze ők sírnak a leghangosabban itt
Az Assassin's Credd mar 10 nappal a megjelenes elott jatszhato volt , sot meg mielott warez-on megjelent volna akkoris is voltak csomoan akik mar vegig vittek.
ldavid#1589
nem még nincs bejelentve, az őszi dátum is csak pletyka szinten ismert
egyébként fent van a neten scannelve, a zseniális és remek jelzőkre meg inkább nem mondok semmit xD /persze ízlések és pofonok/