algor91#1662
én is platinumból rendeltem a specialt... küldtem is egy emailt nekik amiben megkérdeztem, hogy a 05.09-es dátumot 100%-hogy tartani fogják? még nem adtak rá választ...
Alias91#1657
Ha már drága ideje engedi, hogy a dobozt lefényképezze, akkor igazán megnyomhatná még egyszer a gombot játék közben is. Például digitális kamerával, fényképezős telefonnal, de hát miért is tenné az ember, nem a XXI. században élünk, hogy hasznát vegyük a technika vívmányainak...
eléggé nagy hülyeség, és egyáltalán nem macera
ldavid#1654
annyi erővel a tv-t is fotózhatná, de nem..
Azért nem csinál a játékmenetről képet, mert konzolos játékról képet csinálni macera, és a játékosok negyede csinál csak képet róla. A dobozt gyorsan lefotózza, felrakja a netre, aztán megy játszani. Nem kamu, sztem.
Na én is megrendeltem az überkonzoltól remélem kihozzák 29-re
algor91#1651
sziasztok, hát én 05.09-én fogom megkapni a specialt
igen, xboxot már majdnem egy hete, amíg nem jön a GTA addig nyomom Forza2-öt meg Pinata-t
jaja, én is remélem, hogy hozzák, xbox-ot is kihozták a rendeléstől számított kb. 20órán belül :)
Én múlthéten rendeltem elő az Überkonzoltól és azt mondták hogy 29-én már hozni is fogja a futár!
Foxhound1980#1646
Ha pénteken feladják meglesz hétfőre bár ezt szinte kizártnak tartom. Sokat GAME-eztem. Aznap, vagy egy nappal release elött adnak fel cuccokat.
Azért én bízom egy legkésőbb szerdai megérkezésben. Utána pont jól jön a 4 napos ünnep. :)
Foxhound1980#1644
90%, hogy Május 5.-e lesz a külföldről rendelőknek a megérkezés mivel május 1 miatt átvannak variálva a napok. Én csak ezért nem rendeltem most meg külföldről. 28-29-én már nyomni akarom.
Szerk: Vidékieknek meg szvsz 100%
Pénteki megjelenés esetén szerdán adják postára, eddig nekem meg is jött péntekre. Most keddi megjelenés van, reménykedjünk, hogy pénteken feladják.
ha április 7 előtt rendelted akkor elvileg meg kéne kapnod 29-re, bár ez az aznapra szállítás csak az angolokra vonatkozik...nekem volt már olyan hogy pénteken megjelenő játékot meghoztak péntekre, de általában csak hétfő-keddre jön, viszont ez a keddi mgjelenés érdekes szóval nemtudom, viszont biztos nem aznap adják fel
Akik előrendelték pl. game.co.uk-ról, azok elvileg 29.-én megkapják ugye? Tehát nem akkor kezdik postára adogatni?
hi!
a CE-el kapcsolatban,azon kívül,hogy jó kis uccokat kapnak a vásárlók van vmi különbség?
úgy tudom a borító is más,de a játékon belül?
vagy vmi extra funkció?
én csak simát veszek,és ro*adt mérges lennék,ha monduk csak ők tudnának tölteni majd plusz pályákat vagy mittom én.