8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Foxhound1980
    05.09-es infót ők mondták?
  • algor91
    én is platinumból rendeltem a specialt... küldtem is egy emailt nekik amiben megkérdeztem, hogy a 05.09-es dátumot 100%-hogy tartani fogják? még nem adtak rá választ...
  • Foxhound1980
    Meg, azt igérik legalábbis.
  • Fido4life
    Aha, Platinumból.
  • Foxhound1980
    Hun boltból?
  • Fido4life
    ha most előrendelem, még elküldik 29-ére ?
  • Alias91
    Ha már drága ideje engedi, hogy a dobozt lefényképezze, akkor igazán megnyomhatná még egyszer a gombot játék közben is. Például digitális kamerával, fényképezős telefonnal, de hát miért is tenné az ember, nem a XXI. században élünk, hogy hasznát vegyük a technika vívmányainak...
  • Yoda001
    eléggé nagy hülyeség, és egyáltalán nem macera
  • Xtian
    baromság
  • ldavid
    annyi erővel a tv-t is fotózhatná, de nem..
  • Checkerboy
    Azért nem csinál a játékmenetről képet, mert konzolos játékról képet csinálni macera, és a játékosok negyede csinál csak képet róla. A dobozt gyorsan lefotózza, felrakja a netre, aztán megy játszani. Nem kamu, sztem.
  • bubu13
    Na én is megrendeltem az überkonzoltól remélem kihozzák 29-re
  • algor91
    sziasztok, hát én 05.09-én fogom megkapni a specialt
  • Minstrel
    igen, xboxot már majdnem egy hete, amíg nem jön a GTA addig nyomom Forza2-öt meg Pinata-t
  • Kandurex
    együtt rendelted az x360 -al? az jó móka :)
  • Minstrel
    jaja, én is remélem, hogy hozzák, xbox-ot is kihozták a rendeléstől számított kb. 20órán belül :)
  • Kratos86
    Én múlthéten rendeltem elő az Überkonzoltól és azt mondták hogy 29-én már hozni is fogja a futár!
  • Foxhound1980
    Ha pénteken feladják meglesz hétfőre bár ezt szinte kizártnak tartom. Sokat GAME-eztem. Aznap, vagy egy nappal release elött adnak fel cuccokat.
  • cenobite
    Azért én bízom egy legkésőbb szerdai megérkezésben. Utána pont jól jön a 4 napos ünnep. :)
  • Foxhound1980
    90%, hogy Május 5.-e lesz a külföldről rendelőknek a megérkezés mivel május 1 miatt átvannak variálva a napok. Én csak ezért nem rendeltem most meg külföldről. 28-29-én már nyomni akarom.

Szerk: Vidékieknek meg szvsz 100%
  • DanielT
    Pénteki megjelenés esetén szerdán adják postára, eddig nekem meg is jött péntekre. Most keddi megjelenés van, reménykedjünk, hogy pénteken feladják.
  • cenobite
    Köszi!

7.-e előtt rendeltem meg, úgyhogy van remény. ;)
  • quack
    ha április 7 előtt rendelted akkor elvileg meg kéne kapnod 29-re, bár ez az aznapra szállítás csak az angolokra vonatkozik...nekem volt már olyan hogy pénteken megjelenő játékot meghoztak péntekre, de általában csak hétfő-keddre jön, viszont ez a keddi mgjelenés érdekes szóval nemtudom, viszont biztos nem aznap adják fel
  • cenobite
    Akik előrendelték pl. game.co.uk-ról, azok elvileg 29.-én megkapják ugye? Tehát nem akkor kezdik postára adogatni?
  • Sephi
    :D
  • Kandurex
    de ő se a játékmenetről csinál képet, hanem a dobozról...érted? mintha a tököm dobozon múlna..
  • Sephi
    Ujjabb kamu ?
  • Sephi
    Jah :D
  • Kandurex
    valahogy jönnek ezek a képek, csak a játékmenetből nincs semmi...hihető :)
  • algor91
    #1571-es hozzászólásban miről volt szó, miről beszéltetek ott ?
  • Sephi
    Esetleg nem akarod , hogy videót is elő teremtsek neked?

Forumon talatam en is a kepet , most lattam , hogy elirtam , nem nekem van meg.

[spiler] Persze :D [/spoiler]
  • Alias91
    #1629-es irásra:
    kaphatnánk képet a játékból? Vagy elégedjünk meg egy "csukot doboz" látványával...
  • Checkerboy
    Hú...ezért ölni tudnék...

De ez azt jelenti, h a megjelenés napokat tolódik előre =P Helyes.
  • Yoda001
    wow..
  • Sephi
    Mar megvan
  • Sephi

:D
  • algor91
    heló, elmagyarázná valaki, hogy #1571-es hozzászólásban miről van szó?
  • brodix
    annak örülök
    thx!
  • Foxhound1980
    Nem lesz tartalmilag külömbség.
  • brodix
    hi!
    a CE-el kapcsolatban,azon kívül,hogy jó kis uccokat kapnak a vásárlók van vmi különbség?
    úgy tudom a borító is más,de a játékon belül?
    vagy vmi extra funkció?
    én csak simát veszek,és ro*adt mérges lennék,ha monduk csak ők tudnának tölteni majd plusz pályákat vagy mittom én.