24
-
lacaaa2 #24 Sziasztok sajna problémám van a játékkal feltelepítettem és nem indúl el azt írja ki hogy Effect compile error és valami draw movie.fx-re utal ha valaki tud segítsen előre is köszi -
visine #23 HELP!
Megvettem EREDETIBEN a magyar nyelvű C4-et! Telepítés, beállítás stb. Variáltam a graf beállításain, el kezdtem volna játszani, de kiírta, indítsam újra a játékot. Kiléptem, majd újraindítás után egy remek "Run Time Error" hibaüzivel hazavágott. Nem indul. Most akkor mi a helyzet? Valaki tud segíteni? köszönöm! -
#22 Játékélménye nulla szerintem. -
Szekely Goree #21 Mar latom elorre ok is elmenek a grafika fele jo jatek meg sehol. -
irkab1rka #20 ugyanaz, mint a 3, csak ez mondjuk fut majd vistán is. Mostanában ez a business. Senki nem mer újal piacra jönni (talán a prey kivétel...) -
katarzis #19 Szerintem sokkal hangulatosaban néz ki még mostis mint ez jol mondták az alant lévök tul steril ezenkivül nincsenek emberek az utakon igy már nem árasztja ugyanazt a hangulatot mint az elödje jajj mennyit is játszottam vele anno.Viszont ezen kivül jelenleg készül még 2 proálkozás a Glory of the Romen empire ami ebben a honapban jelenik meg és igéretesebb mint ez,meg a Civcity rome ,de azis hangulatosabban néz ki szerintem. -
#18 A 3Dvel az a baj, h túl steril. Nem elég 200féle épüéet.
Min 2000 kéne. És az egyformákra is más-más textúra (hiszen igazi várost akarnak utánozni) Az embereket is ily részletesen kéne..
Ha ezt nem tudják 3Dben, akkor valósítsák meg izometrikusan vagy ne adjanak ki 4. részt. -
#17 az akkori gépeken csodaszép volt...
az akkori 15" os monitorokon ez volt a csúcs
azontúl szerintem ebből a játékból már nem igazán lehtne többet kihozni.
sztem túl giccses lesz legalább is ez az első benyomásom a képekről.
-
MhyCroft #16 egy sirály:D -
#15 akármiylen hangulatos is volt anno én nem szeretnék ilyen grafikával játszani -
Khamwasss #14 Az egy dolog. A játékstílushoz hozzátartozik a graf. hiába van fasza történet meg hiába fekszik a kezelés ha kockákat kell tologatni... a látvány fogja össze az egészet és teszi élménnyé. -
adam012 #13 ennek valami történelmi tartalma is lessz? mert a leírás alapján nemnagyon:( pl. benne lehetne hogy Caesart konzullá választják, majd elmegy Galliába, aztán Vissza Rómába stb... -
#12 na meg, nézzétek már meg ezeket a képeket, egyetlen rohadt ember nincs rajta, na jó az egyik képen mászkál egy rózsaszín ruhás nőcike, de az minden, milyen már ez, oda az egész, teljesen el vagyok keseredve! -
#11 nekem is
és a fílingje is sokkal de sokkal jobb, ez egy szar új próbálkozás, baromi gáz, elrontja az egésznek a hangulatát :( -
aki kérdez #10 Az Emperort se felejtsd el! :)
Amúgy a 4-es kép bal felső sarkában az egy UFO? -
Szefmester #9 a C3 grafikája nekem is jobban tetszett... de remélem a graafikán túl lesz sok újdonság is -
#8 Igen ezeknek vannak a tömegfps-ek, azokon lehet bámulni a grafikát. Tartalmat meg a többi játékstílusban kell keresni. -
#7 ne fikázd nem is arrol beszélt hogy ne fejlődjöjn az emberisés-ság ... mind1 gondold át
amugy az jó hogy mindenki szidja a sok gamert hogy mekkora függö ( a gps-t is szidták a hiradoban az ertélen hogy függöség meg kutyfasza... közben meg ha sok köcsög gamer-nek ( ááá én nem vagyok akkora hc a heti 95óra géppel :D ) szoval ők viszik előre a pc ipart...
legyünk büszkék erre.
bocs a kicsit offért, a játékot nem várom eddigit sem szerettem -
Szeszmester #6 Szerintem nagyon szép, nincs makett feeling. Sokkal mozgalmasabb és élettel telibb lesz! A kocsiversenyeket testközelből nézheted, vagy ahogy katonáid páncélzata visszatükrözi a napfényt! Várom ^^ -
#5 caesar 1 caeser 2 caeser 3 ezekután pharaoh, meg zeusok meg cleopátrák jöttek!!! -
#4 mikor jössz már rá, hogy fejlődünk? nem mindenki örülne még ma is heroes 3 szintű grafikának -
PoisonBorz #3 Nem tudom, a III-nak az oldalnézete hihetőbb városképet adott... itt mintha makettvárost néznénk... (bár tény hogy ezeken még nincsenek emberek, tereptárgyak, stb.) -
meráni #2 mikor tanulják már meg hogy a grafika nem minden??? a heroes 3nak se vmi szép és mégis! h a diabló 2-ről ne is beszéljünk... -
Celeborn #1 Lehet, hogy hülye vagyok, de nekem a Caesar III grafikája jobban tetszik. De ettől függetlenül azért kiváncsi leszek, mit sikerül kihozni belőle