23
-
Hydroceph #23 ezt meg nem egy, és nem is két napja, de baromi rossz topicba irtam ahogy elnézem XD -
Hydroceph #22 lol bezartak csepelplazaban mozit mehetek westend tényleg xD -
Hydroceph #21 azaz XD -
blackgamer #20 amikhez klip van azok szinte mind jók, meg még egy rakás számuk fülbemászó
új album nem jött át, talán már kinőttem belőle -
blackgamer #19 lol, ez a "csáklit rén"-es srác? -
Hydroceph #18 amugy pork and beansen kivul nem sok jo szamukat találtam,ennek kivulrol fujom szoveget ugy szarra hallgattam xD.... esetleg a my name is jonas xD
talán mer Jónás vok
-
Hydroceph #17 Igy a legjobb xD
Amugy ebben a videoban végefelé marhajol hallatszik hangja Briannek, ha valaki tudna dobni valami videot amiben hassonlo stilusban tunik fel a hangja, marhara orulnek xD -
blackgamer #16 vagy júni 3.?
-
blackgamer #15 úgy volt hogy feloszlik, de mégse...
itt az új kislemez Pork And Beans
június 24-én pedig jön az új album, várom... -
#14 Kösz de már találtam egy működő torrentet!!! -
blackgamer #13 igen, itt van rá megoldás -
#12 És ezt valahogy le lehet tölteni??? -
blackgamer #11 itt elérhető, de fájlcserélőkön jobb minőségben is fellelhető talán -
#10 Ezzeket a klippeket valahogyan le lehet szedni??? -
#9 Nincs valakinek ötlete hogy honnan tudnám leszedni a Perfect Situation klippjüket??? -
blackgamer #8 Valószínűleg feloszlik a Weezer
paff, ez a hír hidegzuhany, így is alig van pár albumuk, azokat is rongyosra hallgattam, erre vége
sajnálom, szerettem a zenéjüket, leginkább azt bánom, hogy tavaly nem mentem ki az oszták koncertjükre, és gondolom ezt már nem is pótolhatom -
#7 Ú, í, ú, Áj luk dzsászt lájk Bádi Háli.
Ó, ó, end jo'r Meri Tájler Mór.
Áj don't ker vat déj széj 'bát ász enivéj,
Áj don't ker ábáut det! -
#6 én még csak az állatkás klippet láttam, tényleg aranyos -
#5 jah, aranyos a klipje, és a szám is jó, nekem a Green Day - Time of Your Life jut róla eszembe
van hozzá egy másik klip is asszem, valami esküvős -
#4 Island in the sun -
#3 látom videók generált linkek voltak, szóval itt a hivatalos oldalon elérhetők -
donoki #2 minnyárt meghallgatok pár számot,
elég fasza leírást adtál :D
jó hosszú xD -
#1 Weezer, az amerikai pop-rock banda 1992-ben alakult, számos slágerrel és 5 albummal a háta mögött, aktívak, bár volt idő amikor keveset lehetett róluk hallani, de a tavalyi Beverly Hills című slágerük óta (amit Viva is sűrűn játszott) még többen ismerik a nevüket.
Legutolsó, Make Believe című albumukon is található több jól sikerült, kellemes dal.
ajánlom a következő klipeket is
Muppet Show-s Keep Fishin (real, wmv)
Playboy sztáros Beverly Hills (real, wmv,mov)
szafari-s Island In The Sun (real, wmv)
Aki nem ismerte az együttest, az ismerje meg! Hallgasson meg pár albumot, érdemes! :)