155
-
John Wayne #35 Igen, én is hallottam ezt. De ezt már elfelejtik megemlíteni, lévén aranybánya a gyógyszeripar. A gyógyszerekkel csínján kellene bánni, életet menthetnek, de ha ész nélkül adják őket, több a kár, mint a haszon. Most persze ez van. -
dez #34 Ja, erről volt egy doku.film. is.
Maga Pasteur állította, hogy tévedett, és nem a fertőző ágensek a fontosak, hanem a "táptalaj", azaz a szervezet állapota! Pl. alultápláltság... -
John Wayne #33 Itt van a kivonat, és letölthető a teljes tanulmány pdf-ben:
http://www.duesberg.com/papers/pddrgenetica.html -
dez #32 Nem az ő hipotézise. Túl könnyen teccik osztogatni az egyeseket, tanárbácsi. Tévedett már a tudomány párszor (kövek nem hullanak az égből, levegőnél nehezebb tárgy sosem fog repülni, stb. - és ezeket nem akárkik mondták, még csak nem is egyes személyek). Attól nem lesz valami feltétlenül igazabb, hogy többen mondják. -
John Wayne #31 A kétségeid jogosak, bár a stílusod kicsit csiszolatlan még. Természetesen a wikipédia mint objektivitásra törekvő lexikon, ismerteti mindkét véleményt, nem foglalhat állást, melyik az igaz, lévén nem az a dolga.
Az afrikai AIDSsel kapcsolatban az a furcsa, hogy más az AIDS definíció. Pl. a bangui definíció szerint bármilyen lázzal, hányással, súlyvesztéssel járó állapotot AIDSnek lehet diagnosztizálni, ergo akár maláriát, de akár kóros alultápláltságot (fehérjehiányt) is, ergo szépen lehet nyomni a statisztikát, gondolom nem hiszed, hogy ott telik AIDS tesztre, vagy vérkép elemzésre. Úgyhogy az afrikai AIDSes milliókat komoly kritikával fogadnám. De még a kanadai és az USA AIDS definíció is kicsit eltérő, ergo akit az USA-ban AIDSesnek diagnosztizálnak a vérképe alapján, ergo előjegyzése van egy koporsóra, az Kanadában még egészségesnek számít:).
Az is kissé furcsa, hogy az "afrikai AIDSes milliók"-at leszámítva sehol sem tört látványosan előre az AIDS, néha egy-egy cikk róla, de semmi egyéb. Az egészségügyi dolgozók és a prostituáltak körében sem jelent meg tömegesen. Mintha nem is volna fertőző. A hipotézis szerint nem is az, lévén nem vírus terjeszti, hanem életmód betegség. -
Ronny #30 a kemény drogok immunredszer gyengítők? Linkelhetnél valami tanulmányt... -
RaszPuty1N #29 Miért olyan elképzelhetetlen? Nem volt kaja elkaptak egyet aztán a többit már rádbízom
...mert az valószínűbb hogy megkúrja a csimpánzt mi?:D El se tudja kapni ott kezdődik az egész... -
RaszPuty1N #28 Egyházat se felejtsük ki ugyanis az ott élők elég vallásosak...és ha az egyház azt mondja hogy az óvszer nem véd az HIV ellen meg úgy egyébként sem szabad használni, akkor ne csodálkozzunk, ha olyan qrva gyorsan terjed... -
#27 Persze, nyersen ették a majmot, hogyne.. -
#26 Jav: Szahara alatti Afrikában -
#25 Nem, a Szaharában azért olyan magas az Aids aránya, mert a biztonságos szexről nem is hallottak a büdös életben az ott élő népségek, valamint az ott élő emberek promiszkuitásban élnek. Így megdöngetnek mindenkit aki mozog és így baromi gyorsan terjed az AIDS. -
Cat #24 kihagyod a számításbol a milliónyi kezeletlen beteget, náluk is kialakul az aids. -
RaszPuty1N #23 pontosan:] -
Cat 02 #22 és hülye aki nem ... -
Ironka #21 Hülye vagy fiam.
Egyes.
Ki vagy rúgva.
A saját linked cáfolja meg a "hipotézised" hülyegyerek. Persze a Science is hazudik.
No és persze a Szahara alatti Afrikában is azért a legelső halálok (infarktust, mindent beleértve) az AIDS (2005-ben 2,4 millió ember halt meg), mert mind buzi, drogos gyógyszerfüggő. Persze ez biztos nem függ össze a 25,8 millió HIV fertőzöttel. Ők megengedhetik maguknak ezt a dekadens életformát, az amcsiknak nem telik rá. -
RaszPuty1N #20 Izgat, de ma 3 órát aludtam és kicsit nehezen fogom fel az angol szakszöveget most:D -
qtpman #19 lehet... minden lehet... -
John Wayne #18 Értem. Hát, ez a te döntésed, mennyire ásol bele, én csak bedobtam, ha valakit érdekelne ez, az utánajárhasson, érdekes dolgok következnek ebből. Messzire vezet.
A "gyógyszer" (AZT annó, most már valami kombinált, de nem jobb semmivel) pont arravaló, hogy önbeteljesítse a diagnózist, és senki se kételkedjen. Jó, mi? De ha nem izgat a téma, hát nem izgat, nem muszáj mindenkinek a szennyesben turkálni.:) -
RaszPuty1N #17 Olvass vissza...nem mondom lehetséges, de nem kell egyből a legperverzebb dologra gondolni...jah és ami le van írva az már igaz is?:\ -
RaszPuty1N #16 Úgy értem nem tennék tönkre az immunrendszert azzal a gyógyszerrel, hanem adnának nekik algopyrint méregdrágán:D...egyébként lehetséges, amit mondasz csak nem vagyok annyira otthon a témában ezért nem akarok belefolyni:] -
qtpman #15 és sajnos at is tudom hogy hogyan fertözte meg az embert a csimpánz.. sajnos tudom.. sexuális uton valamelyik barom kicsit berugott azt a többit gondoljátok... (sajnos télleg igy van olvastam máshol) -
qtpman #14 hoooo ezt már milyen rég tudom én..... -
John Wayne #13 Sajnos olyan gyógyszer még nincs, ami a tönkretett immunrendszert ki tudná váltani, és nem is lesz soha. Illetve van egy nagyon jó természetes antibiotikum, az ezüst-kolloid, de azt betiltották az USA-ban:))). -
John Wayne #12 Mert kevesen szeretik a saját fejüket használni, kedves RaszPuty1N, és belefolyni az összeesküvés elméletekbe. :)))))
Azt a keveset meg könnyű elhallgattatni, vagy túlharsogni. -
RaszPuty1N #11 Ha tényleg a gyógyszercégek érdeke lenne akkor:
-méregdrágán de lenne gyógyszer ami meggyógyítaná őket
-aki még él 20-30 évet az nyilvánvalóan pluszbevételt hozhat a gyógyszergyártónak, mivel egy élő ember több gyógyszert vesz be mint egy halott:D -
RaszPuty1N #10 Ha ez ennyire nyilvánvaló dolog miért nem alkalmazzák sehol? -
RaszPuty1N #9 :) Ha jól látom a wiki-s linken ott a cáfolata is a dolognak...összeesküvés elméletbe meg nem akarok belefolyni:D -
John Wayne #8 De egyébként az a bizonyos AZT, amivel az AIDSeseket kezelték, eredetileg rákgyógyszernek készült. Csak annyira toxikusnak bizonyult az állatkísérletekben, hogy nem engedélyezték a használatát. Az AIDS körüli hisztéria kapcsán aztán rábólintottak.
Jó vicc, ha valakiben diagnosztizálják a HIV antitesteket (a HIVet nem, mert azt a kimutathatóság szintje alá gépelte az immunrendszer, talán mostanára már ki tudják mutatni a vírust is:) ), és elkezdik AZT-vel kezelni, akkor nemsokára össze fog omlani az immunrendszere, és kialakul az AIDS.
Zseniális húzás... -
John Wayne #7 Ó, Duesberg felajánlotta ezt is. Én nem akarom magam hozzá hasonlítani:))) -
RaszPuty1N #6 Akkor hajlandó vagy megfertőzni magad HIV-vel?:P -
John Wayne #5 Hmm.. A HIV vírus sem okoz semmiféle károsodást az emberi szervezetben, legalábbis a szőnyeg alá söpört és elhallgatott, több Nobel díjas illetve jelölt által is támogatott Duesberg hipotézis szerint.
http://en.wikipedia.org/wiki/Duesberg_hypothesis
És az immunrendszer összeomlását a HIV jelenlététől tökéletesen függetlenül egyéb tényezők okozzák, pl. kemény drogok, túlzott antibiotikumfogyasztás, vagy pl. a poppers néven ismert homoszexuális serkentőszerek.
És valóban, az összes AIDSsel, szerzett immunhiánnyal kapcsolatba hozott betegség , pl. Kaposi szarkóma létezik HIV vírus hiányában is, ez esetben Kaposi szarkómának diagnosztizálják ugyanazt a betegséget, ellenkező esetben AIDSnek. Igazán jó kis statisztikai trükk. Avagy hogyan védik meg a drog és gyógyszerbizniszt.
Akit érdekel a téma:
http://www.aliveandwell.org -
RaszPuty1N #4 nyersen ették a csimpánzt...ennyi...rossz az aki rosszra gondol:D -
#3 igen, igen szépen megreszelte egy tag az egyik csimpánzt.
van ez így... -
#2 "a vírus nem egyszer terjedt át csimpánzról emberre, azt azonban nem tudják, hogyan mehetett végbe a folyamat"
Nekem van egy két tippem, hogy hogyan történhetett. -
Shadow_THH #1 rohatt makályoak D: