Törölköző? Az mindig jól jöhet! - Douglas Adamsre emlékezünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Die ganze Welt dreht sich um mich, denn ich bin nur ein Egoist Der Mensch, der mir am nächsten ist bin ich, ich bin ein Egoist... [Falco]
Tehát inkább a második rész, az elhibázás a nehéz.
Az egyik probléma az, hogy teljesen véletlenül kell elhibáznod. Semmi értelme szándékosan próbálgatni, mert úgysem sikerül. Az a lényeg, hogy félúton valami hirtelen elvonja a figyelmed, és ne is gondolj tovább a zuhanásra vagy a földre, vagy arra, mennyire fájdalmas lesz, ha mégsem hibázod el. Közismerten nehéz dolog nem gondolni erre a három dologra a rendelkezésedre álló egy röpke másodperc alatt. Emiatt nem sikerül sokaknak, akik örökre csalódnak ebben az egyébként mókás és igen látványos sportban."
R.I.P Douglas <#worship>#worship><#wave>#wave>
A Kétség lazaca sajnálatos módon nekem inkább egy "húzzunk le még egy utolsó bõrt a halottról, mert mi a kiadó, így tök jól eléldegéhetünk még" szájízt hagyott hátra.
A Dirk sorozatból magyarul mennyi jelent meg, 2 igaz?
Meg ugye a Galaxis szériában extrém helyzetekbe kerülnek a hõseink, és ezen keresztül láthatod az emberi hülyeség mélységeit, a Dirk Gently-ben meg a mindennapi (vagy nem annyira fura) szitukat extrém módon óldja meg a fõhõs. 😊
A mozifilm szerintem elég rémes volt, a húsz évvel ezelõtti tévéfilmsorozat lazán verte. Persze a könyvet semmi nem pótolhatja.
(törölközõ mindig van nálam 😉 )
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
nahát...
én meg az összes könyvet olvastam, és nem láttam a filmet, nem is érdekel.
Emlekezzen ra ujra es ujra minden evben mindenki, aki tudja hogy mit viszitett ezzel a vilagkultura, es mindenki, akinek a keves, de annal kopotabb, olvasotabb konyv ott diszeleg a polocon.
Oszinte Tiszteletem!
De írt õ forgatókönyveket (sorozatokét), lelkes Apple hobby fejlesztõ volt, és volt pár alkalma a természetvédõ szemléletét is terjeszteni.
Életem legnagyobb hibája, hogy nem sikerült az egyik (útobb kiderült, az utolsó!) szülinapi bulira kimenni egy jóbarátommal Angliába.
Mostanság új könyvek hiányában, a régiek újraolvasási szüneteiben, Terry Prachetet, Harry Harisont, és néhány hasonló sítlúsú, az emberi hülyeséget hasonló mértékben kifigurázó szerzõt olvasok. (Mondjuk Stanislaw Lem is tudod vicces lenni, ha olyanja volt ...)
Galaxis kedvenceim egyike, es miutan olvastam nekem a film is tetszett, de ha nem olvastam volna, akkor kevesbe jott volna be😊
Amiket ajanlgattok meg nem olvastam, de bepotolom😊
halálával váltott meg: az elsõ törölközõ napon jöttem rá, hogy ha kissé bolond benyomást is kelt, a törölközõ a vállon az izzadós ember legjobb barátja. úgyhogy amint kijön a jó idõ (másoknak: én a telet szeretem 8) aszeszoár a vállra oszt kész...
Zedas: melegen ajánlom a többi harry harrison könyvet is (technikolort évek óta most olvastam elõször újra - miután kölcsönadtam nagyanyámnak 8). a bill sorozat nem annyira, de a rozsdamentes sorozat rohadt jó. angolul netrõl hozzáférhetõ.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Csak röviden: "Viszlát, és kösz a halakat!"
písz<#szomoru2>#szomoru2>
Baromi ronda ez az új dizájn!
Baromi ronda ez az új dizájn!
Egyébiránt, nem tudom olvasta e valaki (nem Douglas regény), de nekem az ûberkedvencem a Technicolor idõgép. Na én még annyit életemben nem röhögtem mint azon 😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Bár nekem megvan az összes kiadott regénye, eredeti kiadásban. Az elõttem szólóhoz csatlakozva, valóban egy nagyszerû Gently regényt kaphattunk volna a mestertõl, melyet sajnos már nem volt ideje befejezni. Ha valaki olvasta Douglas Adamset és tetszett neki, annak csak ajánlani tudom a Kétség Lazacát.
Hihetetlen, hogy már ennyi éve nincs köztünk... 😞
És éljenek az orrszarvúak 😉
DON\'T PANIC!!!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Egyébként: Köszönjük Douglas, hogy ennyi könnyfakasztóan szórakoztató órát adtál nekünk a mûveiddel, köszönjük, hogy megmutattad az élet értelmét, köszönjük, hogy éltél. Egy nagyszerû emberrel lettünk szegényebbek 2001-ben...
Aki még teheti az szerezze be A kétség lazaca könyvet. Telis tele van post-mortem szövegekkel és egy befejezetlen Dirk Gently regénnyel, amit a mester már sajnos nem tudott befejezni.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun