Rajzfilmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy lolka bolka epizód 3 peták
hááááát...
nekem nem érné meg
meglehet h a Lolka bolkát (x epizód) már 500 Ft-ért megkapod CD-n...
[/spam]™
2. csak azokat lehet letölteni, amik ott vannak az oldalon kitéve ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
de ha szépen megcsinálják még jó is lehet az oldal :)
csak nemtom honnan van joguk terjeszteni a filmeket
[/spam]™
De nem volt belõle valami sok, nekem így rémlik.
Majd rajzolok neked pár részt. :)
[/spam]™
és valahol esetleg be is lehet szerezni pár részt belõle ?
2 mese után érdeklõdnék
Praclifalva lakói és a Rongybabák (valami teve volt benne meg morgó mackó)
ezekrõl esetleg tud valaki valamit ? (van-e sitejuk, letölthetõ-e vhol, mi az angol címük, ilyesmi..)
Annyira már nem is volt év eleje, amikor az elõzetesét láttuk, ami tényleg valami pre-pre elõzetes volt, mivel a magyar mozikban a szinkronos változatát még ezután fogját bemutatni.
A Nagyon vadon (Open Season) rajzfilmrõl van szó.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Keresem az Olivér és társai címû rajzfilmet, ha valakinek megvan akkor jelezze.
Régóta keresem, hátha itt megvan valakinek.
Köszi. Gyuri.
Még 1et találtam de ez még kisebb :(
Úgylátszik máshol is népszerû
Igen én is csak ilyen kicsiket vagy még kisebbeket talizok :(
De még 1x nagyon köszönöm a segitséget!!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
sajna csak ilyen picit találtam
Nagyon megköszönném! Fontos lenne!!!!
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
de ha digit verziót akarsz, akkor sztem tvben felveszed egy tuner kártxával, bár mondjuk ott marad a Jetix logo. Ha reklám lenne akkor valami ki vágó rpgival összevágod. Tunert meg kár asszem 7kFt-tól kapsz
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Cserébe tudok ajánlani sok (fõleg rajzfilm) sorozatot angolul (kb 200 GB). Van: Batman, Superman, Transformers, Ren & Stimpy, Friends, Sex and the City (németül), X-Men és még sok más. Részeletes listát e-mailben tudok küldeni [email protected] Mobile rack-es megoldás lenne a legjobb, de tudok DVD-t is írni ha kell. Cserélném még ezeket a cuccokat használt játékokra is (elsõsorban a 80-as 90-es évekbõl. Listát szintén ímélben tudok küldeni arról h mi érdekel, ilyeneket vásárolnék is különben.), írj, ha valami érdekel!
Tudja valaki, hogy a WITCH címû örökbecsût hol lehet letölteni?
Elõre is köszi!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
nem tud vki?? olyan oldalt ahhonnan le lehet szedni a loui élete cimû rajzfilmet. ez a mese a jetix-en megy.
kösszz!!!