1382
-
greenish #1142 ÓÓÓÓ, köszönöm az információban gazdag választ.Rem. nem erőltetted meg magad nagyon, mikor voltál szíves válaszolnia kérdésemre. -
#1141 khm...
(torrent) -
greenish #1140 Hali!
Joó ez az oldal!
A segítségeteket kérném: Tom and Jerry-t és Scooby-Doo -t szeretnék letölteni, de nem tudom hol van ilyenre lehetőségem.A google-n már próbálkoztam, sajna nem sok sikerrel.:(
Please... -
#1139 köf :P (mardelesen röhög..) -
#1138 Tessék :) -
#1137 már csak 1 wav-ot kéne linkelni a röhögéséről, és komplett lenne :P -
donoki #1136 :] -
#1135 Köszi szépen a segítségeket! :> -
#1134 OMG De rég láttam :P -
#1133 Mardell :) -
donoki #1132 szép gyüjtó munka :) 5ös :] -
-
#1130 Angolul: Mutley
Magyarul: Mardel
-
#1129 A Flúgos futam című rajzfilmben volt egy kutya. Annak a karakternek kellene a neve nekem angolul meg magyarul, meg kép, meg gif róla. Előre is köszi. -
donoki #1128 vedd meg :D -
#1127 Honnét lehet Inuyasha-t szerezni magyar szinronnanl, vagy felirat fájlt? Nem a nagy filmekre gondolok, hanem a sorozat epizódjaira. -
donoki #1126 ?:D -
#1125 :O -
donoki #1124 hát én most nem tervezek rajzfilmet csinálni :) -
#1123 igen, mind1 majd... :P -
#1122 hmm.. :)
a kis igényes.. :D
nem tudsz rákeresni neten ilyesmire?
nyilván nem egy egyszerű progi ez.. -
#1121 de hangot is akarnék, emg minden... :) -
#1120 szia
mit szeretnél csinálni?
rajzfilmet?
van egy nagyon egyszer módja:
- megrajzolod a képkockákat
- és gif szerkesztővel össze teszed őket
és a készen is van a rajzfilm :) -
#1119 Ezek szerint még te se csináltál.. :( :) -
donoki #1118 jo kérdés (: -
#1117 Hi, segítene nekem vki? Hogy lehet mesét csinálni? Milyen programmal?
Előre is kösz! -
donoki #1116 :S -
#1115 mitől legális ez? még impresszum sincs
-
donoki #1114 hát én nem :S -
Suszterbognár #1113 Akkor senki? -
donoki #1112 :| -
Suszterbognár #1111 A főszereplő srác pizsibe volt..jah! aszem volt egy Álomkirályság ahova jutott (vártak már rát talán...) és kapott egy kulcsot. Volt egy lény (aki a gonoszt szolgálta titokban) aki rávette a srácot nyisson ki egy kaput (bazi nagy kaou volt). Kinyitotta a csávó erre a rémálom kiszabault a királyságra (ez tartotta vissza idáig).. Volt benne még: felébred a kissrác, sötét van lemegy a konyhába.. a nevét suttogja valami osz kiderül, hogy a rémálomba van...
Ennyi ami nagyából megvan a fejembe (télleg rég volt... s tán igaz sem volt).. ja asszem repült ilyen habszerű valamibe (álom) az ágyával? de ze lehet téves nyom... -
#1110 nagyon ismerősen hangzik.. á, nem tudsz valami közelebbit? pl szereplők kinézete? -
Suszterbognár #1109 No nekem nem tud senki segíteni? -
#1108 hümm.. hát akár :) -
Suszterbognár #1107 Nem "A hegy gyomrában" az mi keresel ? Abban volt 2 tesvér, meg valami kő és rejtély, szünidő :D
Amúgy én is keresek 1 rajzfilmet: Én is keresek egy címet. Egy ilyen egészestés, rajzfilmét.
Sajnos nem tok róla sokmindent, régen sokat adták a szív tévén...
A story: egy kissrácról szólt aki elaludt és álomországba került, ahol véletlenül kinyitott egy ajtót ami mögött a rémálom lakott. A gonosz elszabadult, a srác meg az álmába ragadt... vagy valami ilyesmi a story, de télleg régen volt már... szóval aki tudná a címet annak megköszöném :D
Ja, nem Dzsémi és a csoda lámpa :D
-
#1106 Megkérdeztem. :)
Ő sem emlékszik.. még annyi, hogy
"asszem a sorozat vége felé volt egy olyan rész, hogy egy manusból 2 volt "
Ez úgy volt, hogy voltak a gyerekek, és az egyik változott át a saját apjává, és akkor ott bújtak előle. :)
Már az eredeti elől. -
#1105 Nem tom, megkérdezem Anyut, ő emlékszike. Sajna nekem ilyen gyér emlékem van erről a filmről... na várjatok... :)) -
donoki #1104 jo ez az uj design
-
#1103 nekem sem, pedig akkoriban voltam tizen egynehany eves es arrol az idoszakrom mar vannak emlekeim :)