1382
-
#1262 Honnan szeded? -
#1261 jah, amúgy pont most kezdtem el tölteni:D de azért thx:D:D -
#1260 Ha nagyon durva kell itt vannak ezek.
Ez a banda nagyon kóros eset.
Igaz hogy csak flash-ek, és nem kimondott rajzfilm, de mégis abba a kategóriába tartozik. -
#1259 lol XD thx:D:D -
diszmarna #1258 értem én megprobálok utána járni hogy naggyon durva vicces -
#1257 inkább újabb, de valami hiper király, tökre vicces, vagy nagggyon durva...érted:D:D -
diszmarna #1256 attol függ milyen mese kell régi vagy ujabb fajta?? -
#1255 öööö elég...:D azért thx -
#1254 Oroszlánkirály 1,2,3 rész. Akkor Mulan 1,2 rész, Szilaj a vad völgy pariopája, Hercules, Aladin, Robinson család, Hihetetlen család, Némó nyomában... és még sorplhatnám 1 évig is:). -
#1253 Háát, én a Surfs Up-ot megnéztem, de sztem nem nagy durranás... -
#1252 mondjak már?
Surf's Up
(+még az elmúlt években kijött hasonló megvalósítású -magyarul animációs- filmek többsége...elég lesz? ) -
#1251 Mondjon már valaki valami jó rajzfilmet, kivéve Shrek, mert azt ismerem:D thx -
#1250 Most lattam az "EL CID - a legenda" cimu filmet. Spanyolok kontra arabok, ugy 1000 eve. Nem rossz, es mindenki minimum 200 kilot nyom benne :) -
#1249 passz! amúgy hódító hódok forevör!!!! :D DUGÓÓ! :D
meg rémlik még vkinek a macseb? egyik vége macska volt, a másik meg kutya! :D
-
#1248 ezt a rajzfilmet nem filmesítették meg? Mert láttam egy ilyen filmet, csak ott a gyerek apja változott hóemberré, de az se volt happy end. Nekem még a Marcelino a kedvencem. Arrol szól, hogy egy anya, lerakja a gyerekét az árvaház ajtaja előtt és valami folytán(asszem a telihold miatt), tud az állatok nyelvén:). Néha, -nagy serdülő- léttemre is elbőgöm magam:). Amúgy a zenéjének a szövegét nem tudná nekem leírni valai? -
Hajnalcat #1247 :) -
#1246 jaja... az a zene egész eddigi életemben ott volt a fejemben... csak nem tudtam, h hol keressem...
idén sikerült lehúznom torrentről a mesét... végre... :D -
Hajnalcat #1245 A Waking to a world of snow című dalra nagyon emlékszem kiskoromból....és a rajzfilm is rémlik. -
#1244 huhh! nagyon kiskoromban adtak az MTV1-en egy mesét... ilyen karácsony tájékán... a címe A Hóember...
a story annyi, h van egy kissrác, aki hóesésre ébred... kimegy, épít egy hóembert, aztán éjjel a hóember megelevenedik... na innentől kezdve volt pár jó story-ban részük...
a vége meg nem happy end... ugyanis másnap reggel a kissrác kiakar menni a hóemberhez, aki a napsütés miatt elolvadt!
na ennyi a story.. ilyen 5-6 évesen bőgtem rajta...
Hóember a Cikipédián.
Movements-nél bele lehet hallgatni a zenéjébe... -
#1243 Coco! Coco, coco coco coco coco. Coco?
:D -
Hajnalcat #1242 Nekem ez a kedvencem :)
Álmok háza
Hatalmas figurák vannak benne. :D
-
#1241 Probaltam rakeresni GHILBI szora a filmadatbazison de nem talalt ilyen nevu ceget. Biztos igy kell irni? -
#1240 Oroszlán király. Shrek, Hercules ezek a nagy kedvencek:). -
#1239 Studio Ghilbi filmek mind jóak. -
#1238 Disney rajzfilmjei altalaban jok, de mas studioktol tudtok valami hasonlot? Nekem tetszett az ANASTAZIA meg a SINBAD, esetleg meg a TITAN A.E. is megnezheto. -
#1237 gyerekkori kedvencek: Aladin,Őslények országa,Mulan
mostani: Mackótestvér,és az abszolut number 1 : Foster's home for imaginary friends -> ha Blooregard Qkazoo husvér ember lenne,ő lenne az ideálom :D -
#1236 Miss Malard nyomoz, SpongyaBob 4ever!!!!!!!!!!!!!!!! -
pzolika978 #1235 Hy!
Animániát nem tudja senki megszerezni? -
#1234 mulán 2, az valami eszmélet poén :) nekem nagyon teccett :D -
#1233 az Atlantis 2-t én is láttam, tényleg nagyon nem volt köze az elsőhöz szereplőkön kívül (ha jól emléxem nem is Atlantisban vannak, meg legalább három különálló helyszínen meg három szörnyyel küzdenek...vagy mi... :) ) -
#1232 Hogy is van ez a DISNEY rajzfilmek folytatasaival? Eddig a TARZAN 2 es a NOTRE DAME 2, ATLANTISZ 2 -hoz volt "szerencsem". Silanynal silanyabb probalkozasok, annak ellenere hogy az eredeti filmek nagyon tetszettek. A folytatasokban csak a figurak emlekeztetnek az eredetire, de az animacio minosege es a tortenet nagyon messze lemarad attol (foleg az ATLANTIS 2). Az a gyanum hogy a Disney ceg kiadja a munkat valami kis studionak aki megcsinalja, ok csak a nevet adjak hozza. Van olyan folytatasa a Disneynek amit erdemes megnezni? -
HalálosHintalow #1231 Szerintem nem tiltották, be csak áthelyezték más csomagba, ami nem alapkiszerelés. Sok ismerősömnek még most is van. Multkor egy buli után jócskán kómán akciócsoport most! -ot néztünk:) Azt hittem sérvet kapok a röhögéstől:D -
#1230 Én a niccelodeont néztem még anno a UPC-n, de egy nap, eltünt. Nem volt az adók közöttt. Gondolom betiltották, de mé? Pedig azt nagyon szerettem:'( Kinen és Kell az volt a legjobb:). -
pzolika978 #1229 Sziasztok!
Valaki nem tudja,hogy honnan lehet letölteni az animania részeit? Vagy ha valakinek megvan akkor megvenném. -
HalálosHintalow #1228 Hi! Én is kicsit késve akadtam rá a topicra, de tetszik:)
én is picit "szeressem" a rajzfilmeket, már kiskorom óta. és szenvedélyes gyűjtő is vónék. Azzal kezdtem, hogy összegyújtöttem kb 200-210 rajzfilm zenéjét/intróját és azokból mazsolázok (jelenleg a 80'as években vagyok és onnan haladok a felfele.)
Jah, az egyik kedvencem Ren & Stimpy, nah azt aztán tényleg nem értem hogy nem tiltották be, elég brutál a cucc:D -
#1227 Szetek, kb. ot eve lattam a TV-ben egy rovidke reszletet a keszulo PISZKOS FRED, A KAPITANY cimu magyar rajzfilmbol. Sajna fogalmam sincs ki rajzolja/ta, azota semmi hir. Tudtok valamit rola? Egyebkent nagyon klafa rajz volt, a Korcsmaros fele kepregeny figurai mozogtak a filmen. -
donoki #1226 :DDd -
#1225 köszönöm szépen de cska kép kellett googlen néztem:) -
CsepeLee fiú #1224 Hétfőtől lesz az m1-en hétköznaponként 17.20-kor. Véletlenül láttam meg az újságban, megint csak mázlid van. :D -
#1223 :P:D:D