Rajzfilmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All we ever wanted was an answer...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Valaki nem tudja,hogy honnan lehet letölteni az animania részeit? Vagy ha valakinek megvan akkor megvenném.
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
én is picit "szeressem" a rajzfilmeket, már kiskorom óta. és szenvedélyes gyûjtõ is vónék. Azzal kezdtem, hogy összegyújtöttem kb 200-210 rajzfilm zenéjét/intróját és azokból mazsolázok (jelenleg a 80'as években vagyok és onnan haladok a felfele.)
Jah, az egyik kedvencem Ren & Stimpy, nah azt aztán tényleg nem értem hogy nem tiltották be, elég brutál a cucc:D
All we ever wanted was an answer...
Én kisgyerekként szerettem a Thomas-t. Ráadásul volt egy játékvonatom - elvoltam vele. XD
Mostanában a Minimax vetíti, vagy vetítette.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Nincs meg valakinek véletlenül a Szivárványocska és a csillagtörpe? Legyen szíves írjon negy privátot és megbeszéljük a részleteket. Köszi.
nem tud valaki valami lelõhelyet nickelodeon rajzfilmekrõl...?
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Tudnátok valami tippet adni honnan szedhetném le a Rózsaszín Párduc c.mese részeit?
A választ elõre is THX!
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Gondolom emlékeztek még rá ...

Egérmese
(An American Tail)
színes magyarul beszélõ amerikai rajzfilm, 78 perc, 1986
"Fievel, a kis egérfiú vidám-szomorú kalandjait meséli el, aki szüleivel útnak indul Oroszországból a XIX. század kellõs közepén, hogy új életet kezdjen, és örökre megszabaduljon a macskák üldözésétõl."
[/spam]™
Megvan az egyik része!!!
Amikor amcsiból.. vagy amcsiba szöknek. A család.
De nem to mirõl szól, mert csak németül láttam. Viszont nem egyszer.
Ebbõl tanultam meg, azt, hogy Viderzén! Természetesen leírni nem tudom, mer soha nem tanultam németet!!! :D
Nem is tudtam, hogy több része van. Meg azt sem, hogy létezik magyarul.
[/spam]™
An American Tail: The Treasure of Manhattan Island
An American Tail: The Mystery of the Night Monster
An American Tail: Fievel Goes West
Ki látta valamelyiket közületek?
(Magyarul Egérmese)
Bár én speciel a Mikiegeret és a Donáld kacsát soha nem szerettem. Ez a vélemény tizen évesen foglamzódott meg bennem. Már akkor sem értettem, hogy hogy lehet egy gyerekeknek szóló mesefigura "beszédhibás". Bár szerintem ez enyhe kifejezés volt rá.
Namidnegy, szóval sztem azért nem szerettem soha, mert nem értem mit mond a Donald. De még ha néha érthetõ, akkor se mondja senki, hogy minden egyes szavát lehetérteni, mert ez tuti nem igaz.
Illetve a Mikiegér hangja is több mint buzis. Mint egy herélt egér. (bár az egerek nem beszélnek, így még nem hallottam herélt egér beszédet.. sõt cincogást sem...)
ez hosszú lett..
viszont sztem kb az összes többi dízni mesefigurát szeretem (vagy mindenesetre nem irritál) :)
[/spam]™
Hasonlóképpen a Dzsungel Könyve 2. részével. Ahhoz is úgy álltam hozzá, hogy második rész, biztos gáz lesz... :)
De igen, a Lionking 1., az az igazi. :))
[/spam]™
ami zene a spangya bob hosszú film végén megy zene (amit a spangya bob énekel) nem tudjátok mi a címe??? mellesleg ugyan ez a zene megy a willrock játékba is!!