60
Játékokból készített 360\'-os felvételek
-
Kepek #60 Az NVIDIA Ansel szabad kameramozgatást és 360 fokos képlopást kínál a művészlelkű gamereknek. -
#59 cheat, átjárás a falon, akkor tudsz repülni, felrepülsz és screenshoot:D -
#58 erről a pályáról szeretnék egy felülnézetes térképet készíteni
hogyan álljak hozzá? -
#57 stalker bonus cdjén van pár panorámakép:) -
blackgamer #56 Alarm for Cobra 11 Crash Time képek -
blackgamer #55 Virtual Skipper panorámák
-
#54 ezmostmiez? -
#53 nagyon jók ezek a panorámaképek!! -
-
blackgamer #51 Trackmania United -
blackgamer #50 STALKER nevű játékhoz készült most néhány gömbpanoráma -
blackgamer #49 ezt a cikket érdemes elolvasni: Hogyan fotózzunk - panorámafotók készítése -
Neoncsoves #48 hmm akkor most melyik progival csináljátok ezeket? -
blackgamer #47 Az oldalról nem közelíthetők meg azok a gömbpanorámák, innen viszont igen
Jó nyálcsorgatást! :) -
blackgamer #46 nézem hogy van-e a témával foglalkozó oldal, jelenleg ezt találtam: http://www.panogames.com
van pár jó kép, de flash-be ágyazva és nem tűnik túl elhivatott lapnak, inkább olyan reklám szaga van -
blackgamer #45 Legújabb panorámás képem...
-
blackgamer #44 létrehoztam LiveJournal-on egy új közösséget a Játékokból készült panorámafotóknak
http://community.livejournal.com/panorama_games/
ide bárki csatlakozhat és linkelhet, kommentálhat, és mivel nemzetközi oldal, és több mint 10 millió ember van fent, talán külföldiek is készítenek majd képeket és felpörög a dolog
Deviantart-ra is feldobtam a két képemet, hátha ráharapnak mások is az ízére
http://blackgamer.deviantart.com/ -
#43 melyik progival érdemes amugy csinálni igazi panoráma képeket? 8tehát nem játékból). a szobámról akarok de sose jön össze:S lehet csak 180 fokosat kéne a nagyobb szobáról ahol nincsennek ilyen közel a falak. fényképezéskor hogy ügyeljek a kép széleire? -
#42 Ezzel csak az a baj, hogy minden pano kép kézből készült, így a horizont nagyon sokszor kényes kérdés, de igyakszik az ember. :-)
A képek egy résznél a fehéregyensúly szintén kényes kérdés, mert pl főleg az elején még más progit hasnzáltam, ami igencsak eltorzította a színeket a source képekhez képest. :-) -
#41 Tényleg van sok jó panoképed zacsi, csak apróságokra nem figyelsz még, úgymint fehéregyensúly, horizont!
Ezekre is figyelj oda és perfekt képeid lesznek ;)
Üdv,
Blas -
#40 Én régen csináltam pano képeket a GTA legutóbbi részéből, ahol ugye lehetett fényképezőgépet használni és lementette a képet a játék.
Demár nemtom hol vannak, sztem nincsenek meg :-D -
#39 jó ötletes topic, nagyon szép képeket csináltatok, gratula! ;) -
#38 nagyon szepek a panoramakepeid
meg lehet kerdezni, hogy van ebbol neked valami haszon / bevetel, vagy csak hobbybol csinalod oket ? -
#37 S5500 jó kis gép, sok szép képet kívánok -
#36 Tavaly júliusig egy Finepix S3000-rel, azóta S5500-zal. -
#35 megnéztem énis az oldalad, és nagyon jó fotóid vannak! Milyen géppel készültek? -
blackgamer #34 köszi kipróbálom majd, láttam a képeidet a weblapon, nagyon profik, jó sikerültek
én is szeretnék majd kilépni az élő környezet fotózásába, de gondoltam próbálkozok előtte virtuálison -
#33 heli igen.
PTGUI -
blackgamer #32 ez helikopteren készült? milyen progit használtál? nálam a közeli tárgyak eltorzulnak -
#31 Kösz, amúgy ez az első panorámaképem. -
#30 tényleg jó. Ilyenkor látszik azért a készítők valósághűségre való törekvése -
blackgamer #29 tökjó lett! -
Hitman Blood Money (New Life map)
Van benne egy kis hiba a közepe táján a mozgó karakter miatt, de nem akartam újra kezdeni -
#27 ez szép :0 -
#26 Kamov Monacoban -
Shadow_THH #25 jóak -
blackgamer #24 elkészült egy új kép, várom a ti műveiteket is
-
#23 Pedig az alcím miatt sztem jó helyen van a Játékosok fórumában. :) -
blackgamer #22 és én szóltam nekik hogy tegyék vissza -
AnonymouS #21 a modik mindenhol ott vannak... és figyelnek... :D