Képregény Rajzolók Topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
de azért köszi 😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
mi volt a probléma?
bkv
unalmas természet
csiga üveggolyó gyûjteménye
csövezés
moziban
a félelmetes kutya
micsoda diákok!
retyószörnyû ének
élet a falnál
élet a falnál2
szerencsétlen tizenhárom
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
megnézem amit írtál.
Meg stripgenerator.com
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
😄.
Most az õszi szünet miatt kicsit pihentetem az elmém 😄
és utána hardcore folytatás 😄
nem akarom ide belinkelni, széthúzná az oldalt.
a blogomon található meg: www.vasszoli.blog.hu
nézzétek meg, érdekelne a véleméynetek 😊
na, ez a nem mindegy.
egyébként beindult a topik, csak egy kis ihlet kellett hozzá😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
am van/volt egy ugyanilyen topik is és soma írt mindkettõbe utoljára, azért nem figyeltem 😄
púúúúú
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
púúúúú
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ahol lennének iylen sablon helyszinek (erdõ, ház, bútorozott szoba....), illetbe lehetne rá tenni ilyen effekt szövegeket, amire én azt irok be amit akarok (mikro iylen villmszerü betütipussal odairják hogy booom, reccs...stb
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
aztán meg azért, mert kicsit nagyképûen volt arcom szólni érte
no comment 😄
de jo a képsor amugy
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Tudom, hogy kezdetleges, de osztálytársak nagyot röhögtek rajta.
PS.: igaz történeten alapszik 😛
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
Pain is inevitable. Suffering is optional.