Képregény Rajzolók Topikja

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ALIENwoods
riszpekt 😄

Viktor99
Hát érdekes! 😄
Aquir
felirat: ASDFASda xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

PJack
megmondom õszintén énsem értem, sõt egyáltalán, egy faszság az egész, céltalanul készült 😄
de azért köszi 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Desiderata
<#vigyor4><#eljen> bár nem nagyon értem, azért jó 😊
PJack
unatkoztam 😄

Legend Killer
elbasztam. a 2dik nem erõ, hanem jóreggelt vietnám 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
minden emailrõl próbáltam és fail.
megnézem amit írtál.

Aquir
mi lenne ha másikról küldenéd.
Meg stripgenerator.com

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Legend Killer
képregénygyárra akartam regelni, nem enged, hibás email cím, mindig ezt írja. csináltam1képregényt errõl. tudna vki segíteni, h hogyan regeljek oda, v adna jó progit? ami könnyen kezelhetõ, me a bonyolultakhoz hülye vok 😄.

😄.

ALIENwoods
Köszi szépen 😊

Most az õszi szünet miatt kicsit pihentetem az elmém 😄

és utána hardcore folytatás 😄

Viktor99
Újra megnéztem, mert múltkor nem volt idõm elolvasni mindet! Szerintem nagyon jó... 😄 Nézni fogom a blogodat (és DA-n is nyomtam egy deviantwatch-ot 😛)...
Aquir
xD

Viktor99
ÁÁÁ! Rohadtjó! 😄
ALIENwoods
Saját alkotás:

Tsülök & Sonka

nekem is van saját képregényem, Szoszi Dzsokszer! a címe 😊
nem akarom ide belinkelni, széthúzná az oldalt.
a blogomon található meg: www.vasszoli.blog.hu
nézzétek meg, érdekelne a véleméynetek 😊

na, ez a nem mindegy.

soma22
próbálkozott az ember no😊

egyébként beindult a topik, csak egy kis ihlet kellett hozzá😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

n3whous3
ja a dátum

am van/volt egy ugyanilyen topik is és soma írt mindkettõbe utoljára, azért nem figyeltem 😄

púúúúú

Viktor99
A francba...
Viktor99

Aki nem érti...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A dátumot figyeljétek
Viktor99
Jó majd szólok Jozsó havernak... 😊
Aquir
"hát vess bukfenceket és akkor pörögni fog, kisfiam"

Viktor99
Ez van ha az embernek akar röpke 5 perce... =D
dunga
lõl

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Viktor99
ejha 😄
Aquir
up <#idiota>

Viktor99
Nah ezaz... Nembaj ha marhaságokat írunk de azé beindul a tápik. 😄
Aquir
én is néztem hogy mi van 😊

n3whous3
miafaszom, fél éves volt az a post? 😄 tényleg...

púúúúú

Viktor99
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szereted ha késik az üzenet egy kicsit, igaz? 😊
soma22
pont azt csináltam amit irtál, sablonokat hoztam létre, és ezzel a keretprogival öntöttem képregény formába

n3whous3
szerintem photoshopban vagy bármilyen igényes rajzoló progiban pár sablont tudnál készíteni és saját stílusodat létre tudod hozni, rajz, stb... Igénytelenség meg instant ez az egész creator program dolog. Szerintem.

púúúúú

soma22
nem az, de az eddigi leghasználhatóbb, és bõvithetõ is

akyyy
elkezdtem használni, de nem valami tökéletes sajna😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

soma22
comic book creator

akyyy
nem tudtok vmi fasza képregény rajzoló progit?
ahol lennének iylen sablon helyszinek (erdõ, ház, bútorozott szoba....), illetbe lehetne rá tenni ilyen effekt szövegeket, amire én azt irok be amit akarok (mikro iylen villmszerü betütipussal odairják hogy booom, reccs...stb

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

PJack
ehhehe 😄

bertino
naja, bár vmennyire témához tartozik, speciel én azért kaptam 1 db pontot, mert nem mûködött a keresõ
aztán meg azért, mert kicsit nagyképûen volt arcom szólni érte

no comment 😄
de jo a képsor amugy

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

képregény a fórumkeresõrõl 😊

dunga
Mind1. Végül is nem ez a vicces, hanem az, ami órán történt. Ezzel a 'képregénnyel' nem felejtjük el azt az órát.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

bertino
sztem nagy poén 😄D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Rockynhooo
hát így valoban nem poén, de mint írta a srác igaz történet 😄 szval aki ott volt annak biztos funny 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

KG21
ebben én nem látok semmi vicceset, és még rajznak is szar.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Aquir
😄

dunga
Régi matekórai 'képregényem':

Tudom, hogy kezdetleges, de osztálytársak nagyot röhögtek rajta.
PS.: igaz történeten alapszik 😛

viktor9999
jaajjj -.- xD

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

PJack
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

zyppy

Oldal 1 / 7Következő →