Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs valami oldal vagy valami,Valaki aki szamolna a szavazatokat!Onmagunkat nem er szavazni 😄
:) Semmi okosság :P
Ez hulyeseg lenne,foleg hogy en eleg szimplan irtam xD
Szerintem szavazas legyen! A forumozok szavaznak,es 1 napig tart legalabb,hogy mindenki tudjon szavazni!IGy a fer szerintem.
Szerintem szavazas legyen! A forumozok szavaznak,es 1 napig tart legalabb,hogy mindenki tudjon szavazni!IGy a fer szerintem.
Az van egy hónap is!
De mintha meg lett volna beszélve, hogy akkor ki is legyen. Akkor írjon mindenki a modiknak és akinek jobb az üzente az lesz Házigazda?
De mintha meg lett volna beszélve, hogy akkor ki is legyen. Akkor írjon mindenki a modiknak és akinek jobb az üzente az lesz Házigazda?
Lolz,max akkor ha VIP kell lenni,mert en nem vagyok VIP,de itt mar pedig en leszek a hazigazda! ! !
hm asszem semelyik 😄 csak a Lotus Elan újabb generációjából származó Kia Elan/Vigato miatt jött majdnem ez a reflex 😄
ÕÕÕÕÕ, izéé.... én 1969 Saab 96 V4 néven találtam meg. 😊
De mind1 , legyen karácsony elfogadom <#hehe>#hehe>
De mind1 , legyen karácsony elfogadom <#hehe>#hehe>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Tisztara Chevrolet Tahoe,csak az elso lampa meg hutoracs mas....de olyan mintha egy amolyan tuning lenne.

Trabi 601
Akkor jó 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)