Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem maradjon a szavazós...1 házigazdának nem csak az autók nevét kell tudni,hanem rendet tartani a topicban és a többi :-)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Akkor legyen kvíz.
Heti kvíz topic alapján képeket raktok 3 megoldási lehetõség a legtöbb pontot gyüjtõ gyõz?Hmm?
Heti kvíz topic alapján képeket raktok 3 megoldási lehetõség a legtöbb pontot gyüjtõ gyõz?Hmm?
De akkor bárki szavazhat?
Hülye ötlet de mi lenne ha az ismereteink alapján döntenénk?Ki ismer fel több autót?<#nemtudom>#nemtudom>
Hülye ötlet de mi lenne ha az ismereteink alapján döntenénk?Ki ismer fel több autót?<#nemtudom>#nemtudom>
Ennyi....
A legtisztább az lenne ha ide írnánk a nevet.
Ha esetleg nem válik be a jelölt , én is megpróbálnám.
A legtisztább az lenne ha ide írnánk a nevet.
Ha esetleg nem válik be a jelölt , én is megpróbálnám.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mindenki hallott már ugye a dinamikus IP címrõl ugye??? No komment..
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Ezt most olyan, hogy ha lenne apucinak olyan állása ahol van 20 gép onnan simán lehet<#idiota>#idiota>
jah ha úgy jobban tetszik, szavazzunk itt. csak egy szavatokba kerül 😄 én nem akarom rátok erõltetni ezt a módszert
http://testvermodellek.extra.hu/sg.html
remélem mûködik, ha nem, szóljatok 😄
remélem mûködik, ha nem, szóljatok 😄
Ahhh,en amondo vagyok kezdjuk el most,es holnap ilyenkorra osszeszamoljuk a pontokat! Es akkora eldolik!
:) Semmi okosság :P