40
HL2 Multiplayer mod
-
#40 Úgy fest, hogy a legújabb Indie Royale bundle-ben benne lesz a Nuclear Dawn. Persze ez még nem fix, de egyre több helyen tűnik fel szóbeszéd formájában. Valamint a pre-order leírás is erre adhat okot:
[i]The titles to be offered will include a premium blend of FPS and RTS (Steam for PC and Mac),...[i]
FPS-RTS , ami SteamPlay egyedül az Iron Grip van, de nem hiszem, hogy az lesz a pack része. -
#39 Így már biztos kihagyom most az akciót. Ez kell, főleg a soundtrack CD miatt. -
#38 Dobozos Plutonium Edition 10,95font szállítással! -
#37 -
#36 Nem hinném,legfeljebb mindig kiírja az oldal,hogy lépj be! -
#35 Ott is? Kár, hogy töröltem a fiókom vagy nem kell? -
#34 Fészbúúkon!
http://www.facebook.com/nucleardawn?sk=wall&filter=2 -
Since #33 Hol osztottak kulcsokat? -
#32 Aki Steames figyelje, ma 3x osztottak kulcsokat. -
Since #31 Játékot értettem ez alatt de köszi a választ :-) -
Noodlee #30 Gammával való játékot te is ki tudod próbálni.
A monitorodon lehet állítgatni a gammát. -
Since #29 Valaki játszik a gammával? Érdemes bele pénzt ölni vagy felejtős? -
#28 Hosszú évek alatt megszülett, végre előrendelhető! Megjelenés szeptemberben. Az előrendelők belépést kapna az augusztus 25-én induló bétára, valamint van 4 packos konstrukció. Az ára 19.99 euró. -
#27 Reveals Slew Of Game Details - New Screens -
#26 2 új kép -
#25 Nuclear Dawn megjelenés szeptemberben, új videó -
#24 teljes játék lesz belőle:
-
#23 van már egy fasza HL2 mod az Insurgency
http://www.insmod.net/ -
#22 cancel -
#21 kenszöl?? az mi? -
#20 Úgy látom ez a mod is kenszöl lesz. -
#19 -
haxoror #18 Áh, ahhoz a roncsokból összebuherált cuccoknak kéne többségben lenniük és nem a high tech-nek -
#17 fallout feeling meg lesz vajon :-c -
Vlala #16 Nocsak, fav+ :)
-
#15 Vagyis az oldalán a képekre :D -
#14 Én a lejebbik képre értettem... -
#13 Néztem a Screenshotokat, és szerintem nagyon szép lett/lesz. Főleg a fegyverek és a figurák(a kéz nagyon jól néz ki). Bár tuti 18+ lesz, mert sok vért vitek bele, ami szintén jól néz ki. -
Shadow_THH #12 szép -
#11 nem, hanem szvsz bőven elfért volna a hL2 topikban is, de bocsi ha tévednék :( -
#10 Nem tudom, hogy nekem mi közöm van a topik nyitogatáshoz.. ezt gondolom Borg-nak írtad - vagy akartad. :) -
#9 elite force 2 egyik modjáról miért nem lehet topikot nyitni?:( mi ez a diszkrimináció:CC -
Borg #8 Pontosan mi is néz ki jónak? Mert ez a kép egy render, nem ingame shot.
Btw, kezdetektől követem, és jókis multi mod lesz ez. Sőt, most úgytűnik még a bétateszterség is összejött :) -
#7 Ez egy mod.
-
#6 húha jól néz ki... Ezt most jelentette be a valve nemrég vagy levagok maradva? -
Gabe18 #5 -
#4 najó akkor mégse linkelek képet a hivatalos oldalrol :-P
Itt lehet nézelődni. -> http://www.nuclear-dawn.net/ -
#3 -
#2 -
#1 A Half Life kétszeres sikert aratott, hiszen a moddolhatóságának köszönhetően számos remek ötlet - pl. Counterstrike - látott napvilágot, melyek tovább pörgették az amúgy is égig érő eladásokat. A Half Life 2 már nem büszkélkedhet íly bő és szerteágazó rajongók által készített kiegészítőkkel, hiszen sokkal bonyolultabb játékmotor dobog a szívében.
A NUCLEAR DAWN fejlesztői azonban számos technológiai és művész gurut, s néhány anonimitást kérő nagyágyút vonultat fel. A látványvilág mindent üt a színen, kár, hogy a játék művész atyját most vitték el 2 év katonai szolgálatra - szerencsére a bétateszt közeledtével grafika alapköveit már lefektették. A történet szerint 2024-ben az emberiség büszke nemzetei mondhatni kiírtották egymást egy gigantikus nukleáris háború során. Emberek millió váltak a felemésztő tűz, a felszabaduló energiák martalékává, s a rákövetkező napokban százmilliók haltak kínkeserves halált. Az emberiség a kipusztulás szélén áll, a harcok mégis folytatódnak. A kelet és nyugat fennmaradó erői egy letűnt kor halott városaiban tovább csatároznak.
A Szabad Államok Konzorciuma katonai diktatúra alatt egyesíti a nyugat fennmaradt erőit és az Aszimetrikus Háborús Divizió segítségével fosztogatja az emberiség aranykorának elveszett relikviáit. Az Emberek Birodalma elit Vörös Kardjával mér csapást a Konzorciumra és mély sebet ejt a sivár puszta sötét szívébe. Az erőforrások, relikviák és rejtett kincsek mindkét oldalt véget nem érő csatába kényszerítik, s nekünk a frontvonalon kell csatát nyernünk.
Amilyen jó a történet, olyannyira kár, hogy nincs szingli módusa a játéknak. A Nuclear Dawn a valve Source motorjára épülő HL2-nek egy erősen módosított, zsigeri és erőszakos kiegészítője, enyhe stratégiai elemekkel. Megválaszthatjuk a küldetést vagy parancsnokként koordinálhatjuk a támadást, menedzselhetjük az erőforrásokat és fegyvereket, illetve felszerelést szállíthatunk a csapatnak. Gyalogosként épületeket rohamozhatunk, az aktív álcázást használva árnyékról-árnyékra közeledhetünk áldozataink felé vagy exo-páncélzatban a fegyverek nyers erejét bevetve szerezhetünk érvényt akartunknak. Ellenfeleinknek jobb esetben lesz alkalmuk elkaparni a halottaikat.
Katonaként
* Három eltérő, különböző erősségekkel és gyengékkel megáldott osztály közül választhatunk.
* Gazdag fegyverarzenál és egyéb katonai eszközök: aknák, gránátok, rakétavetők, stb.
* A véres harchoz ideális eredeti és részletdús környezet. Hajtsd uralmad alá az elhagyatott Japán egyik városának utcáit, nyomulj be a dzsungel szívébe, hogy eltulajdoníts egy éles koreai atomtöltetet vagy épp kincsvadászatra indulhatsz a posztapokaliptikus helyszínek egyikén.
Parancsnokként
* A feladat alapú játékmenet biztosítja a koordinált taktikákat.
* A környezet és a fizika formálja a stratégiádat. Alkoss védelmi vagy fojtó poziciókat, gyalogolj át az ellenséges állásokon.
* Erőforrás pontjaidból épületeket húzhatsz fel, melyek segítik a csapatodat. Az átjáróval közvetlen erősítést kérhetsz, de akár védelmi célt ellátó ágyúkat is telepíthetsz a bázis köré.
* Jelöld ki a csapatod útját az intuítív és mély technológia fa egy útjának bejárásával.
Nfo by HARDWIRED