JPEG rivális a Microsofttól

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vaaa
Nehogy már a gigás adathordozók fénykorában, a majdnem terrás vincsesztereken az a pár 5-10 százalék legyen kritikus, csak azért hogy felrúgjanak jól bevált dolgokat?
Elsimerem hogy ráférhet újítás a képtömörítésre, hiszen mikor kidolgozták jóval gyengébb gépteljesítményhez készült, így sokmindenben lehetne javítani, viszont attól mereven elzárkózom hogy az ms gondozza.
wma-t és a wmv-t sem szeretem, csak a problémákat hozza elõ, szerkesztés, feldolgozás során, programok sora nem kompatibilis velük, winfoson kívül pedig majdnem értelmüket vesztik.

hi

Btw, a WMA és WMV nem csak Windowson támogatott véletlenül? Akkor már az nem is számít, hogy hw-es gyorsítás csak ott van hozzá.

Gerygrey
MWV=WMV
Gerygrey
Nemsokára már az helyett is WM Ászok-ot fogunk kortyolgatni, ha ez így megy tovább.

Én rühellem a WMA és MWV formátumokat is, sok bajon volt már ilyen fájlokkal. Inkább legyen egy zene 2x akkora méretû, csak legyen a jól bevált MP3 formátum. Ugyanígy vagyok a képekkel is.
datango
igyunk sört ! az még szakít!

Értelmetlen agyontömörítésnél? ;) Azt mutogassák, hogy értelmesnél is ennyivel jobb a ráta.

Pontosan errõl beszéltem a múltkor.
Nemsokára megjelenhetnek a DRM-es képek, és akkor majd nagyon örülhetünk :(

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

bertino
a .wmv-t inkább hagyjuk.....

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

1. mondjuk mindekit, aki valmelyest is kapcsolatba kerül a képfájlokkal (fogad, de fõleg küld neten, aki fényképez és amatõr, azt azért, aki meg profi, azért, satöbbi) persze, ha nem ms szárnya alatt lenne, már rögtön üdvözlendõ lenne és hallelújáznának egyesek...
2. az ms-t ismerve (ki)zárt
3. valszeg épp annyira megfizethetõ, hogy néhol érdemes legyen elgondolkodni benne
4. szerinted?
remélem vkinek eszébe jut vmi free ellenlábas, az ms meg elhúzhat vele a sunyiba... és persze nem jár úgy mint a 7z

4 kérdés:
1. Kit érdekel, hogy jobb rátát biztosít értelmetlen agyontömörítésnél?
2. Zárt v. nyitott szabvány?
3. Mennyi lesz a licencdíj?
4. Mindenkinek biztosítják a licencelést?

Aquli
ha kisebb, mint a jpg, jöhet..

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

És újabbat és újabbat...:-)

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

Munch
Én nem bánom, a wma, meg a wmv se sült el rosszul. Sõttttt.

bertino
ujabb halacskát akarnak a vízbõl...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

← ElőzőOldal 2 / 2