7
-
#7 Sziasztok!
Érdekel titeket a filmszemle idei felhozatala. Mert itt mindent megtaláltam róla!!! -
BiroAndras #6 "A DRM-rendszerek olcsó, biztonságos, megbízható megoldást jelentenek"
Biztonságos??? Melyik DRM rendszer nincs még törve??? -
junior117 #5 Max igazad van. -
HUmanEmber41st #4 Én is vnet-es vagyok, de eddig csak cseket kaptam tőlük...nehogy már megmondják mire használjam a netet!!!
Persze azért én teljesen becsületes vagyok, soha 1 filmet/zenét nem töltöttenm le sehonnét !!!
:) :) :) -
pemga #3 Legutoljára nálunk ezt a Vivendi/Invitel csinálta. Igaz, figyelmeztetés nélkül, Microsoft bemondására. -
#2 ott a pont! -
#1 Csak annyit mondanék a tisztelt EU-biztos hölgynek: hogy én évente 120-150 ezer forintot költök az internet előfizetésre, és ezzel olyan szolgáltatásokat szeretnék kiváltani, mint a napilap/heti/havilap előfizetés, telefonálás, DVD kölcsönzés, videojátékok beszerzése. Ha továbbra is baszohgatnak a szerzői és szomszédos jogokra hívatkozva, akkor kénytelen leszek visszatérni ezen szolgáltatások hagyományos formájára, mert azokra is kb ugyan ennyit költök egy évben, az újságok mellé meg mégsem mellékelnek bírósági végzést a behajtásról, felfüggesztésről és sárga csekkeket a befizetésről.
Amennyiben álláspontjuk mellett továbbra is kitartanak, akkor én és az EU-s információs társadalom érzékeny búcsút veszünk egymástól.
(Amúgy izélgessék szépen a szolgáltatókat T-com, meg hasonlók, mert az apénz amit tőlem várnak már az ő zsebükben van. Csókolom)
Tisztelettel.