X-Men - Az ellenállás vége

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De a végére Magneto azért már kezte a fém sakk bábukat mozgatni!
Magneto végére egész elszontyolodik 😊

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Magoo
Egyébként még mindíg nem tudja senki hogy honnan tudom begyüjteni azt a tuti zenét az X3 trailerbõl? 😊

Magoo
Lesz Wolverine film, Magneto film valamint X4 is 😊 Szóval mindenki örülhet 😄

nyilván lesz, majd pár év múlva.
Lesz 4. része? Mert én valahol láttam hogy már 2007-re valami Magneto címû film készülhet. Ez olyan lehangoló ha lesz 4. rész akkor sem a régi jól megszokott szereplõkkel<#falbav><#rinya>

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

nem, nem arról van szó...
de ha egyszer van valaminek rendes magyar megfelelõje, akkor használják azt... fõleg az x-men fanok sérelmezik sztem, hogy a filmben farkas lett a neve, amikor ahhoz semmi köze nincs 😛 a rozsomák az rozsomák és punktum 😉 (mellesleg sztem egyáltalán nem hangzik hülyén, de lehet, hogy csak azért nem tûnik fel, mert én mindig is így ismertem)

Hogy kell nyulat fogni??? Utánozni kell a répa hangját!!!

Magoo
utóbbival értek egyet 😊
apropó...sztem sokaknak azért nem tetszik mert hullik benne a nép. Nos, sztem pont ez az elõnye! Merészek voltak a készítõk, hogy irtották a népet! Nincs az hogy "jaj a fõszereplõk soha nem halnak meg!"
Itt mindenki meghalhat...na jó kivéve Wolverine-t 😄

tetszett, és kétségtelenül a trilogia legjobb része 😊
arty
tetszett, de kétségtelenül a trilogia leggyengébb része 😊

Forza.

Búldózerrel amúgy mi is lett??Jah,egy kis enyhe agyrázkódással fekszik még mindig!megkora LOL volt az a jelenet!<#vigyor><#idiota>
Nagyon jó film csak sajnálom hogy a fél x-men csapat meghalt😞
Jó kis film csak sok benne az öldökélés. Én azért minden szereplõt sajnálok<#wilting><#pardon1><#rinya>

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

Lynx_TWL
még jó, hogy vizslát jelent😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

edios
Jó kis film volt, sztem nem is érzõdik, hogy teljesen mások készítették, mint az elõzõ részeket.. Látványos, fordulatos, néhol elszórva 1-1poén, mást nem is lehetett várni tõle!<#eljen>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Köszi,köszi,és köszi mindenkinek!<#worship><#worship><#worship><#wave>
Killgore
Megnéztem, jó volt.😊

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Magoo
Sztem ha Patrick Stewart elvállalja a szerepet ismét, akkor találnak megoldást hogy a külseje újra a régi legyen 😊 valami dns átkombinálás vagy mittomén 😄

filmvégi SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Charles úgy néz ki, áttette a tudatát az elején bemutatott agyhalott korházi betegbe mielõtt meghalt, és ezek alapján továbbra is szerepel majd a filmben, csak ugye másik külsõvel<#worship>
Valaki könyörgöm mondja meg,hogy mi volt a végén a stáblista után,mert én meg akartam nézni de az az idióta ***** vetítõs gyerek pont "véletlenül" akkor kapcsolta ki amikor kezdõdött volna,hogy száradna le a t*ke!<#violent><#boxer>
azért tényleg beírhattad volna, hogy SPOILER <#ejnye1>
Magiszter
SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!

ma néztem meg (vagyis órámat elnézve pontosabban tegnap) a filmet,nekem nagyon tetszett.bár,az olyan szövegeket nem bírták kihagyni,hogy "mi egy csapat vagyunk" blablabla.kicsit ciki volt azért,hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
scott-ot kb a film elsõ 10 percében kinyírták...😄 xavier természetesen (a stáblista utáni rövid jelenet alapán legalábbis) vissza fog térni és magneto is visszakapja majd az erejét (ha nagyon figyelt az ember,a végén mikor sakkozott meg tudta mozdítani egy picit a bábut,én
legalábbis úgy láttam,remélem nem vagyok egyedül 😄).jean szerintem nagyon jó volt,és természetesen rozsomák is.
Magoo
Sajnos ez nem sokat segít:

X3 - Regular Trailers:
Rising Empire (Choir) - Immediate Music
Original Trailer Music - Immediate Music

én is azt kerestem ami a játék fõbetét dala is. mind2 albumot leszedtem de egyiken sincs rajta. lol.

Magoo
Van az X-men 3-nak a fõ trailere. Van az a marha nagy drámai zene a vége fele! Az honnan van? vagy melyik albumon található? Szívesen megvenném már csak ezért az egy számért is! 😄
Aki tudja légyszi segítsen!!! 😉

azért arra kiváncsi vagyok, hogy mit akartak a film végén (nam a stáblista utáni jelenettel, de az is jó volt <#smile>)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elõbb utóbb visszatérnek a mután képességek vagy nem tudja elnyomni teljesen az "x gén"-t az antiszérim az erõsebbeknél? remélem az elsõ vagy végülis mindegy csak pl magneto meg mystyue is visszatérhetne a következõ részekben,
jó karakterek, nekem bejött a film, de azzal tényleg egyetértek, hogy pheanix legalább az alcatrazos jelentnél mondjuk a fél várost lerombolhatta volna hamár õ leghatalmasabb <#worship>
Én szegény Mystque-t sajnálom, jó kis bula volt😊))
De eza repdesõ hülye angyal az idegeimre ment😊))
icewolf
Még ennél is nagyobb hatalmat? LOL

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Éredemes kipróbálni az Ultimate X-men képregényt (magyarul: Újvilág X-men). Az 1-6-os számig kalsszikus. Abban aztán darálnak rendesen.
Elsõ rész, elment, nem volt rossz, a kettõt tennap láttam, lement többet vártam volna, 3 megnézem, mert a képregényt olvastam még annó, meglássuk mi lsül ki belõle. Annak örülök, hogy Beast végre elõkerült! Sok hasonlóságot nem találtam, bár Spidermannél sokkal jobb, az egy fostalicska!
bacca meg hogy csajjal mentem megnézni.. nagy fan vagyok és ma olvasom hogy a stáblista után is lett volna még valami nyalánkság.. de ahogy egy filmnek vége a csajok pattanak felefele waze 😞 nembaj legalább az este jól sikerült 😉
gazgoblin
Forrás. Wikipedia

Amerikában olykor egész délen is megjelenik, láttak már rozsomákot Kaliforniában is. Csak ott található, ahol ellensége: a farkas nem.
Link

LOL
LMFAO

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Jó a nagypapi bukósityakja 😊

Én még nem láttam a filemt, hétfõn nézem meg. Remélme jó lesz, mert a DaVinci kód egy kis csalódás volt.
Hát gyerekek ennél azért többet vártam.. Sajnos igen gázos klisék vannak a filmben. Az egyetlen
jól megalkotott karakter filmben, a fõnix. Õ tényleg
jól játszik és korrekten meg is van csinálva.
Bár adhattak volna neki nagyobb hatalmat is.

Ez a rozsomak tenyleg rohejes nev akarmilyen allate is. Nekem meg mindig a hulye dallasz parodia jut eszembe rolla. Samanta meg a rozsomak 😊

May the force serve you well!

Azért némileg túloz ez a leírás, de van azért alapja.
Ingy
megnéztem, teccett 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

NEOreg3
én nem találkoznék egy rozsomákkal=)

"Gondolnánk, hogy a legagresszívabb állat a világon mindössze 65-87 centi hosszú, súlya pedig alig 14-27 kg? Pedig a rozsomák, ez a keménykötésû, medvealkatú ragadozó minden útjába kerülõ állatot kész megölni, még a medvéket és a pumákat is halálra sebzi. Soha nem hátrál, nem ismeri a félelmet és ha egyszer ráharapott valamire, képtelenség szabadulni tõle. A nagyragadozók is inkább kitérnek az útjából. Azért nem semmi teljesítmény egy nagyobb kutya méreteit alig meghaladó állattól.

Az erdõk fenevadja hírhedten agresszív és roppant erõ szorult belé. Hihetetlen erejét jól mutatja, hogy képes a saját testsúlyánál háromszor nagyobb állattetemeket is elvonszolni. Viszonylag gyorsnak mondható, bár a macskafélékkel nem veszi fel a versenyt. Még jávorszarvas nagyságú állatokat is képes utolérni és megölni, hiszen viszonylag nagy mancsaival nem süpped el futás közben, míg a nagyobb testû patásokat akadályozza a menekülésben a mély hó. Hatalmas területeket jár be, bár nem folytat vándorló életmódot; akár 3000 km2 vadászterületet is birtokolhat. Járásmódja leginkább az ügetés, de figyelemre méltó sebességgel mászik fára is. Érdekes, hogy bundája még akkor se fagy meg, ha benedvesedik.

Általában február-április között párosodik, és két-három hónap múlva jönnek világra az apró fenevadak, szám szerint általában ketten-hárman.
Minden más húsevõnél nagyobb étvággyal rendelkezik, bármely húsfélét megeszik, de leginkább dögevõ. A torkosborz nevet is csillapíthatatlan étvágyáról kapta. Széles körben elterjedt, három kontinensen is elõfordul, fõleg az északi területeken, Európa, Ázsia és Észak-Amerika szubarktikus erdeiben. Maximális élettartama fogságban 16 év."

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

gameplusz: ha tudnád, mi is az a Rozsomák, nem mondtál volna ekkora marhaságot 😄
Kelta
csak egyszer akadnál össze a vadonban egy rozsomákkal, és soha többet nem röhögnél a neve hallatán............
mint egy óvodás, a név alapján itélsz???

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

LOL

Rozsomák, az Rozsomák és kész.. Nem béna farkas..

Miért lenne röhejes név? Azért mert ez volt a képregényben is? Vagy azért mert sokan nem is tufájk mi az a rozsomák?

Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...

nocsak.. egy értelmes cikk az x-men 3ról.. és a korrekt nevekkel!! <#worship>

Tényleg, fel sem tûnt Gambit hiánya.. de milyen jó lett volna ha Sawyer bácsi eljácca :o

Jó lesz ez a movie 😄

Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...

gameplusz
Ennél már mcsak a Fóka lenne jobb, nem? LOL
Gondolkodjál már ember, figy:
"Rozsomák te nem gyõzhetsz vazz, mert röhejes neved van!". Érdekes, nem igaz? Rozsomák az egy vicc lett volna, örülök, hogy nem az lett ^^

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

icewolf
Angyal alig szerepel, de ettõl még szerintem jó hogy betették. Hatásfokozó... meg végül is a történetbõl is kihoz valamit.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

elõkaparták az X-Men 2 társíróját, Zak Penn-t, aki többek között az Elektra történetét is jegyezte, mellé csapták Simon Kinberg-et, akinek elsõ mozifilmje az xXx második része volt, ...
Uram Isten! <#csodalk>

... Bryan Singer dirigálta volna, azonban Singer visszautasíthatatlan felkérést kapott, miszerint vegye át bizonyos Brett Ratner-tõl a bajba jutott Superman-film rendezõi munkálatait.
...
A poszt így ismét megüresedett, és hogy a kör bezáruljon a rendezést végül az a Brett Ratner

Hehehehe, akkor minden jó kezekben van, nemigaz? 😄

sebaj, a következõ részben úgyis jön apokalipszis, és õ fogja vezetni a lovasokat 😊

Jahh. angyal az nem fog tecceni valszleg
Ejj,otthagyni az x-men-t azért a szar superman-ért...<#szomoru1>