11
-
fisto #11 Angel angyal fisto boy dark -
Czóky019 #10 Tényleg van film az Angyalok és Démonokról? -
winnie #9 "Első nagysikerű regénye a Digital Fortress (Digitális Erőd) volt 1998-ban, "
a digital fortress nem volt nagy sikerú regény. -
angelus #8 Akkor már legyünk pontosak:
Első nagysikerű regénye a Digital Fortress (Digitális Erőd) volt 1998-ban, azt követte az Angels and Demons (Angyalok és Démonok) 2000-ben, ami az első Robert Langdon története volt. Ezután jött a Deception Point (Megtévesztés Foka) 2001-ben, majd 2003 a Da Vinci-Code (Da Vinci-Kód), ami a 2. Robert Langdon történet. 2007-re pedig várható a Solomon-Key (Salamon-Kulcs?). Ez szintén RL történet lesz. A 3 RL történetnek vette meg a jogait a Sony. -
#7 1,2: Ez engem miért nem lep meg?
Nagy rajongója vagyok a fenti úrnak -
ceekay #6 a hírnek nagyon örülök
de illene utána nézni ennek annak ... a hírből ugyan is 2 dolog is kiderül
1. a cikk írója nem ismeri Brown műveit
2. sem a Da Vinchi kódot, sem az Angyalok és démonokat nem olvasta
Az angyalok és démonok volt Brown első nagysikerü könyve ezt követte a Da Vinchi kód amire utóbbi könyvben már az első lapon is utal illetve később többször is ... továbbá a harmadik könyve a Digitális erőd.
De a filmet nagyon várom -
hypno #5 A papok emberi gyengeségei nyilvánvalóak, azokkal kapcsolatban az egyház sem sokat ugrálhat.
Miután érintőlegesen a teremtést is bizonítják a történetben, az a katolikusok kedvére is lehet.
Szó esik még a mesterséges megtermékenyítésről, ami viszont biztosan jó nagy vihart eredményez majd.
(Hacsak át nem írják a történetet)
@Huba
Szerintem jobb a történet mint a DVK-é. Az antianyag nagy mennyiségben való előállítása és tárolása földi körülmények között mindenképpen fikció. Ezen nem kell fennakadni. Ellopni pedig mindent lehet, ami nincs lebetonozva. -
totya4 #4 Megint hosszú-hosszú vita lesz a fórumokon miután az egyház ennek is nyilván oltári reklámot fog csinálni :) -
HuHa #3 Hát...CERN-ből csak úgy ellopott antianyaggal rohangálni a Vatikánban...ez a sztori inkább szánalmas volt, mintsem érdekfeszítő. DVK is csak a szimbólumok miatt volt érdekes, a sztorija C kategóriában se menne el. Ez persze az én véleményem. -
#2 helyes-helyes. A Da Vinci-kód jó volt, de Dan Brown legjobb könyve az Angyalok és démonok. Már régóta vártam hogy megcsinálják! Végre! Mivel ugyanaz a főszereplő, tulajdonképpen ez a Da Vinci előtti időkben történik, ezt is mindenképpen Tom Hanks-nek kéne játszania. Remélem ő fogja! -
RedStorm #1 Helyes nem a Da Vinci Kód is tetszett. Persze izlések és pofonok. De szerintem akkor is cool film volt!